Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παντρεύτηκε η πρώην του Κλούνεϊ

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Μπρ. Πέρι

Επιτέλους ντύθηκε νυφούλα η Ελιζαμπέτα Κανάλις! Υστερα από έρωτες και χωρισμούς για τους οποίους έχουν γραφτεί σελίδες και σελίδες, η Ιταλίδα καλλονή, που έγινε διάσημη από τη σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, παντρεύτηκε έναν ορθοπεδικό! Ο Μπράιαν Πέρι ήταν εκείνος που τελικά στάθηκε δίπλα της επισημοποιώντας τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων! Με τον 46χρονο γιατρό γνωρίστηκαν πριν από επτά μήνες. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλάβει ότι η Ελιζαμπέτα είναι η γυναίκα της ζωής του!

Η 36χρονη έφτασε στον Καθεδρικό Ναό του Σάσαρι της Σαρδηνίας μέσα σε μια αστραφτερή μαύρη λιμουζίνα, ενώ για την άφιξή της είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας.

Δαντελένιο νυφικό
r43rt3434fgqre 3Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες είχαν κατακλύσει από νωρίς τον χώρο γύρω από τον ναό. Ντυμένη με ένα στράπλες δαντελένιο νυφικό με εσάρπα, η Κανάλις δεν σταμάτησε να χαμογελά χαιρετώντας το συγκεντρωμένο πλήθος. Στο πλευρό της ο πατέρας της Τσέζαρε, καταξιωμένος γιατρός και καθηγητής Ακτινολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σάσαρι.

Ο γάμος της Ιταλίδας showgirl και ηθοποιού ήταν το δώρο του Μπράιαν Πέρι για τα γενέθλιά της, που είναι στις 12 Σεπτεμβρίου. Η Κανάλις ήταν γνωστή στη χώρα της, αλλά έγινε διάσημη ως το κορίτσι του Κλούνεϊ. Για 18 μήνες ήταν μαζί και όλοι έλεγαν ότι θα παντρεύονταν. Ο γοητευτικός Τζορτζ όμως δεν έκανε το βήμα. Χώρισαν τον Ιούνιο του 2011. Αλλη είναι αυτή που τον γοήτευσε και τον έκανε να αποφασίσει τον γάμο! Ετσι, σε λίγες εβδομάδες ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ παντρεύεται την Αμάλ Αλαμουντίν.

Στη Βενετία (στις 29 Σεπτεμβρίου) ο γάμος του σταρ του Χόλιγουντ με τη μεγαλοδικηγόρο!
r43rt3434fgqre 1
ΣΤΗΝ πιο ρομαντική πόλη του πλανήτη θα τελεστεί ο γάμος της χρονιάς. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ προτίμησε τη Βενετία από τη λίμνη Κόμο, όπου διατηρεί πολυτελή εξοχική κατοικία, προκειμένου να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Αμάλ Αλαμουντίν. 

Παρά την άκρα μυστικότητα που τηρείται γύρω από τον γάμο, λίγο προτού τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση επιβεβαιώθηκε ότι η τελετή έχει οριστεί για την 29η Σεπτεμβρίου. Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε μόλις διέρρευσε το όνομα του κουμπάρου, αφού ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε για τον ρόλο αυτό τον πρώην δήμαρχο της Ρώμης Γουόλτερ Βελτρόνι. Τους δύο άντρες ενώνει ισχυρή φιλία από το 2009, όταν ο Κλούνεϊ είχε επισκεφτεί την ιταλική πρωτεύουσα για την προώθηση κάποιας ταινίας του.

Ο γάμος θα τελεστεί στο δημαρχείο της Βενετίας Κα’ Φαρσέτι, το οποίο έχει θέα το μαγευτικό Γκραν Κανάλε, ενώ η δεξίωση θα δοθεί στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Cipriani», με τη Λάνα ντελ Ρέι να έχει «επιστρατευθεί» για την ψυχαγωγία των καλεσμένων.

Οσο για τη νύφη, την οποία οι φήμες θέλουν να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα φοράει νυφικό με την υπογραφή του Oscar de la Renta, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα εθεάθη να εξέρχεται από το ατελιέ του Alexander McQueen.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...