Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το λαμπερό πάρτι για τα 90α γενέθλιά της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, το Σάββατο είχε τα γενέθλιά της...

Ο ομογενής εκατομμυριούχος Μιχάλης Ψαρός πάντρεψε την κόρη του Αλεξάνδρα στη Νέα...

Με λαμπερή τελετή στον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου...

Στο τσακίρ κέφι η Αγγελική Νικολούλη – Ο ξέφρενος χορός στηνμέση του...

Η Αγγελική Νικολούλη, το απόγευμα της Κυριακής έκανε μια...

Νίκος Ζωιδάκης: «Με την Άννα Βίσση έγινε το μεγάλο μπαμ για να...

O Νίκος Ζωιδάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της...

Παντρεύτηκε η πρώην του Κλούνεϊ

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Μπρ. Πέρι

Επιτέλους ντύθηκε νυφούλα η Ελιζαμπέτα Κανάλις! Υστερα από έρωτες και χωρισμούς για τους οποίους έχουν γραφτεί σελίδες και σελίδες, η Ιταλίδα καλλονή, που έγινε διάσημη από τη σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, παντρεύτηκε έναν ορθοπεδικό! Ο Μπράιαν Πέρι ήταν εκείνος που τελικά στάθηκε δίπλα της επισημοποιώντας τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων! Με τον 46χρονο γιατρό γνωρίστηκαν πριν από επτά μήνες. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλάβει ότι η Ελιζαμπέτα είναι η γυναίκα της ζωής του!

Η 36χρονη έφτασε στον Καθεδρικό Ναό του Σάσαρι της Σαρδηνίας μέσα σε μια αστραφτερή μαύρη λιμουζίνα, ενώ για την άφιξή της είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας.

Δαντελένιο νυφικό
r43rt3434fgqre 3Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες είχαν κατακλύσει από νωρίς τον χώρο γύρω από τον ναό. Ντυμένη με ένα στράπλες δαντελένιο νυφικό με εσάρπα, η Κανάλις δεν σταμάτησε να χαμογελά χαιρετώντας το συγκεντρωμένο πλήθος. Στο πλευρό της ο πατέρας της Τσέζαρε, καταξιωμένος γιατρός και καθηγητής Ακτινολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σάσαρι.

Ο γάμος της Ιταλίδας showgirl και ηθοποιού ήταν το δώρο του Μπράιαν Πέρι για τα γενέθλιά της, που είναι στις 12 Σεπτεμβρίου. Η Κανάλις ήταν γνωστή στη χώρα της, αλλά έγινε διάσημη ως το κορίτσι του Κλούνεϊ. Για 18 μήνες ήταν μαζί και όλοι έλεγαν ότι θα παντρεύονταν. Ο γοητευτικός Τζορτζ όμως δεν έκανε το βήμα. Χώρισαν τον Ιούνιο του 2011. Αλλη είναι αυτή που τον γοήτευσε και τον έκανε να αποφασίσει τον γάμο! Ετσι, σε λίγες εβδομάδες ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ παντρεύεται την Αμάλ Αλαμουντίν.

Στη Βενετία (στις 29 Σεπτεμβρίου) ο γάμος του σταρ του Χόλιγουντ με τη μεγαλοδικηγόρο!
r43rt3434fgqre 1
ΣΤΗΝ πιο ρομαντική πόλη του πλανήτη θα τελεστεί ο γάμος της χρονιάς. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ προτίμησε τη Βενετία από τη λίμνη Κόμο, όπου διατηρεί πολυτελή εξοχική κατοικία, προκειμένου να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Αμάλ Αλαμουντίν. 

Παρά την άκρα μυστικότητα που τηρείται γύρω από τον γάμο, λίγο προτού τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση επιβεβαιώθηκε ότι η τελετή έχει οριστεί για την 29η Σεπτεμβρίου. Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε μόλις διέρρευσε το όνομα του κουμπάρου, αφού ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε για τον ρόλο αυτό τον πρώην δήμαρχο της Ρώμης Γουόλτερ Βελτρόνι. Τους δύο άντρες ενώνει ισχυρή φιλία από το 2009, όταν ο Κλούνεϊ είχε επισκεφτεί την ιταλική πρωτεύουσα για την προώθηση κάποιας ταινίας του.

Ο γάμος θα τελεστεί στο δημαρχείο της Βενετίας Κα’ Φαρσέτι, το οποίο έχει θέα το μαγευτικό Γκραν Κανάλε, ενώ η δεξίωση θα δοθεί στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Cipriani», με τη Λάνα ντελ Ρέι να έχει «επιστρατευθεί» για την ψυχαγωγία των καλεσμένων.

Οσο για τη νύφη, την οποία οι φήμες θέλουν να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα φοράει νυφικό με την υπογραφή του Oscar de la Renta, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα εθεάθη να εξέρχεται από το ατελιέ του Alexander McQueen.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δέσποινα Παπαδοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της μετά από χρόνια, η σύζυγος του δικτάτορα Παπαδόπουλου

Δευτέρα 22 Μαΐου, τοποθεσία Νέα Ερυθραία, μόλις λίγες ώρες...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Στο σκαμνί 49χρονος δάσκαλος yoga και η σύζυγός του – Κατηγορούνται ότι παρέσυραν σε ερωτικό τρίγωνο Ισπανίδα

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσουν στις...

Σοφία Καρβέλα: Σαρώνουν τα μαγιό της στην Ελλάδα

Το καλοκαίρι έφτασε και στην κοσμική Αθήνα σουξέ γνωρίζουν...

Βανδή – Μπισμπίκης: Αγκαλίτσες και φιλάκια στου Ψυρρή για το ζευγάρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το πιο αληθινά ερωτευμένο...

Με αποκαλυπτική εμφάνιση στα μπουζούκια

Πήγε να διασκεδάσει λίγους μήνες πριν ντυθεί νυφούλα και...

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμωνας Κουρής: Το ζευγάρι στο γάμο του Μουζουράκη

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή...