Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το μαγαζί της Μπεκατώρου στη Ν. Σμύρνη

Η παρουσιάστρια το μελετούσε καιρό και τελικά άνοιξε ένα cafe-restaurant

Το δικό της «σαλόνι ψυχαγωγίας» απέκτησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η γλυκιά παρουσιάστρια, που είναι -όπως αποδεικνύεται- υπέρμαχος της παροιμίας «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν», έγινε πρόσφατα και επιχειρηματίας.

Εδώ και είκοσι περίπου μέρες λειτουργεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ένα cafe-restaurant. Πρόκειται για επιχειρηματική κίνηση που μελετούσε εδώ και καιρό, καθώς -ως γνωστόν- οι τηλεοπτικές δουλειές έχουν πολύ συχνά ημερομηνία λήξης. Και μπορεί τη συγκεκριμένη περίοδο οι μετοχές της δημοφιλούς παρουσιάστριας να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Μάλιστα στο νέο της αυτό εγχείρημα συνεργάζεται με δύο πολύ καλούς φίλους της, τον Ερμή Φιλίππου και τον Αλέξανδρο Κοντιζά.

Το μαγαζί «βαφτίστηκε» Parlor και «νονά» του ήταν η ίδια η Μαρία. Η συγκεκριμένη λέξη σημαίνει σαλόνι ψυχαγωγίας για φίλους ή χώρος υποδοχής. Η παρουσιάστρια επιμελήθηκε με πολλή αγάπη το εσωτερικό του bar-restaurant και έβαλε τις δικές της πινελιές στη διακόσμηση. Και τούτο γιατί ήθελε να δημιουργήσει ένα ζεστό περιβάλλον, ένα meeting point για εκείνη και τους φίλους της. Μάλιστα από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του καταστήματος αποδεικνύεται πως είναι και εξαιρετική οικοδέσποινα.

Ο φακός της «Εspresso» τη «συνέλαβε» το μεσημέρι της Κυριακής στον χώρο της, που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, να επιμελείται με ιδιαίτερη φροντίδα τα πιάτα που έβγαιναν προς τα έξω, να συνομιλεί με τους πελάτες, να δέχεται τις παρατηρήσεις τους και να προσέχει την παραμικρή λεπτο μέρεια, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Οι θαμώνες την έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο και η προσωπική επαφή που έχει μαζί τους τους έχει ενθουσιάσει.

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον γνωστό αυθορμητισμό της υποδέχεται τους πάντες και προσπαθεί να τους κρατήσει ευχαριστημένους τόσο όσον αφορά το μενού όσο και το service. Φυσικά μόλις ενημερώθηκαν για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημά της πολλοί άνθρωποι της σόουμπιζ που έχουν συνεργαστεί μαζί της πήγαν εκεί για να τη στηρίξουν. Ανάμεσά τους ο Κώστας Δόξας και ο Παντελής Καναράκης, με τους οποίους το Μαράκι είχε συνεργαστεί στο φιλανθρωπικό talent show «Your face sounds familiar». Η Μαρία προσπαθεί να τελειώνει με όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες έχει στο cafe-restaurant της, προτού ξεκινήσουν στο φουλ οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της.

Η Κεφαλονίτισσα παρουσιάστρια θα εμφανίζεται πλέον ζωντανά στα «Kαρντάσιανς» του ΑΝΤ1 με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα (μάλιστα η εκπομπή θα προβάλλεται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα, από δύο πέρυσι). Εξάλλου, από το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι η οικοδέσποινα και στο σόου «Your face sounds familiar», που αποσπά μεγάλο κομμάτι του χρόνου της, επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου. Είπε όμως και το «ναι» σε μία γκεστ εμφάνιση στο σίριαλ «Tρίχες» των Ρήγα – Αποστόλου και έτσι θα τη δούμε και σε ρόλο ηθοποιού. Τα εγκαίνια της επιχείρησης υπάρχουν σκέψεις να πραγματοποιηθούν μέσα στον Οκτώβρη.

Σάσα Σταμάτη
Φωτό: Δημ. Γκολφομήτσος 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...