Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Η ζωή-θρίλερ της Μις που παντρεύεται η Ναβρατίλοβα

Τα δύσκολα χρόνια με τη δολοφονία του συζύγου της και τον θάνατο του γιου

Από την εποχή που ξάπλωσε στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την ένατη ιστορική της νίκη στο Γούιμπλετον είχε η Ναβρατίλοβα να δείξει τόσο χαρούμενη. Ηταν η στιγμή που έκανε πρόταση γάμου στην επί πολλά χρόνια σύντροφό της Τζούλια Λεμίγκοβα, η οποία φαίνεται ότι έχει καταφέρει να φέρει την ευτυχία στη ζωή της ταλαιπωρημένης από τα ερωτικά της πρωταθλήτριας του τένις. Και η Λεμίγκοβα όμως φαίνεται ότι βρήκε ένα «λιμάνι» μετά τις προσωπικές τραγωδίες που έζησε, οι οποίες θυμίζουν μαφιόζικο θρίλερ.

Η Ρωσίδα καλλονή είχε σχέση με έναν από τους πιο πλούσιους άντρες της Ευρώπης, τον Γάλλο τραπεζίτη Εντουαρντ Στερν, ο οποίος δολοφονήθηκε ενώ ήταν δεμένος με ροζ λάτεξ. Η πόρνη με την οποία επιδιδόταν σε σαδομαζοχιστικό παιχνίδι τον πυροβόλησε με όπλο.

Τα ερωτικά όργια

Οι αποκαλύψεις ότι ο Στερν συμμετείχε σε ερωτικά όργια με άλλους, πολύ επιφανείς πολίτες της Γαλλίας τροφοδότησαν έντονη φημολογία για δολοφονία με στόχο τη συγκάλυψη. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο γιος που απέκτησε με τη Λεμίγκοβα έπεσε θύμα της ίδιας συνωμοσίας.

Εκ πρώτης όψεως, η Ρωσίδα βασίλισσα της ομορφιάς δεν δείχνει γυναίκα που έχει περάσει τόσο δύσκολα. Είναι μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας, καθώς διαθέτει εταιρία καλλυντικών, τη Russie Blanche, η οποία προσφέρει προϊόντα περιποίησης, όπως σκραμπ σώματος από χαβιάρι, με συνταγές που έχει δανειστεί από τη μητέρα της. Η Λεμίγκοβα έχει δύο κόρες, τη 13χρονη Βικτόρια και την 8χρονη Εμα, που τις απέκτησε με σύντροφο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή.

Η εντυπωσιακή κόρη στρατηγού του Κόκκινου Στρατού είχε παντρευτεί για λίγο καιρό τον ιδρυτή γραφείου μοντέλων στη Μόσχα, ο οποίος τη βοήθησε να γίνει γνωστή στη χώρα της. Σε ηλικία 18 ετών έγινε η τελευταία Μις Σοβιετική Ενωση, ενώ το 1991 στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» που έγινε στο Λας Βέγκας ήρθε τρίτη. Εκείνη την εποχή είχε ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο και σύμφωνα με τους φίλους της, ήξερε πάντα να μπαίνει με ευκολία στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Με τη γλώσσα του σώματος κατάφερνε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των αντρών, ενώ απέκτησε και επιχειρηματική σκέψη, χάρη στις συμβουλές που της έδιναν οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες με τους οποίους συναναστρεφόταν, μεταξύ των οποίων και ο οικονομολόγος, σερ Τζέιμς Γκολντσμιθ.

Το 1997 συναντήθηκε ο δρόμος της με αυτόν του Εντουαρντ Στερν, εξ απορρήτων του Νικολά Σαρκοζί, που ήταν γνωστός για την έπαρσή του αλλά και για τη γοητεία που ασκούσε στις γυναίκες. Αυτή ήταν που έλκυσε τη Λεμίγκοβα, όπως και το πάθος του για τα όπλα. Φήμες θέλουν τον Στερν, που ήταν σε διάσταση με τη μητέρα των τριών παιδιών του, να έκλεισε ραντεβού ανάμεσα στη Λεμίγκοβα και τον ψυχαναλυτή του, ώστε να εκτιμήσει ο δεύτερος αν ήταν κατάλληλη για γυναίκα του. Ο ειδικός είπε «όχι», αλλά το ζευγάρι, αν και ανύπαντρο, συνέχισε τη σχέση που το 1999 είχε έναν καρπό: τον Μαξιμιλιέν.

Στην αρχή ο Στερν ανέλαβε την ευθύνη του απέναντι στο παιδί, ωστόσο στη συνέχεια εξαφανίστηκε λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρος για την πατρότητα. Αυτή δεν χρειάστηκε να διευκρινιστεί, αφού ο Μαξιμιλιέν, όταν ήταν μόλις έξι μηνών, αρρώστησε και πέθανε. Στη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι είχε εγκεφαλικό τραύμα που πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από υπερβολικό τράνταγμα του παιδιού, το οποίο συνέβη τις μέρες που ήταν στο σπίτι του πατέρα του. Η νταντά που είχε αναλάβει την επίβλεψή του είχε εξαφανιστεί. Η τραγική κατάληξη αυτού του ειδυλλίου έμελλε να σφραγιστεί και με τη δολοφονία του ίδιου του Στερν.

Σε αυτές τις πτυχές της Λεμίγκοβα, που θυμίζουν θρίλερ, αναφερόταν προφανώς η Ναβρατίλοβα, όταν είπε για τη σχέση τους «έχουμε διαφορετικό παρελθόν, αλλά έχουμε ξεπεράσει και οι δύο πολλά».

Η συνάντηση με την νταντά δεν έγινε ποτέ

Η Λεμίγκοβα μετά τον θάνατο του Στερν επέμενε ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε σεξουαλικές προτιμήσεις σαν κι αυτές που υποστήριξε η πόρνη, ενώ αποκάλυψε ότι η τελευταία είχε ζητήσει να τη δει πριν από τη δολοφονία του συντρόφου της λέγοντάς της ότι θα της έλεγε όλη την αλήθεια για τον θάνατο του γιου του. Ωστόσο οι δύο γυναίκες δεν συναντήθηκαν ποτέ. Η Λεμίγκοβα είχε πάντα υποψίες για εμπλοκή του Στερν στον θάνατο του Μαξιμιλιέν και αυτές επιβεβαιώθηκαν από τη νεκροψία του μωρού, που αποκαλύφθηκε το 2010. Σύμφωνα με αυτήν, στο αίμα του εντοπίστηκε αντικαταθλιπτική ουσία που μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή των παιδιών.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η νταντά που είχε προσλάβει ο Στερν, η Μάγια, είχε γράψει σε μια φίλη της ότι φοβόταν για τη ζωή του μωρού. Η Λεμίγκοβα άφησε να εννοηθεί μιλώντας δημοσίως ότι η νταντά είχε πληρωθεί από κάποιον να σκοτώσει το παιδί, αλλά δεν κατονόμασε τον ύποπτο.

Κατερίνα Νικολοπούλου 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...