Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Τετάρτη 24/9/2014

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές που επέρχονται θα…

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν νέες εκκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα σας πιο αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα είναι βέβαιο πως θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε τον τρόπο. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές που επέρχονται θα επηρεάσουν και τον συναισθηματικό σας τομέα, αφού τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη είναι η καθημερινότητά σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν πριν πείτε ή υπογράψετε κάτι να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο αναμένεται να είναι ηλεκτρισμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρος τις προστριβές. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιο προσανατολισμό και νέες βάσεις στον εργασιακό σας χώρο σάς επιφυλάσσει η μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα «ανοίξει» η επαγγελματική σας ζωή. Μην απογοητευτείτε, αν τελειώσει κάποιος νέος έρωτάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας στην εργασία σας να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην προκαλέσετε αντιπάθειες στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω αλλά του είμαι. Παρ’ όλα αυτά κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις. Αρχίζουν να γίνονται ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν, αλλά και να σας βοηθήσουν. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...