Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πέμπτη 25/9/2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτέλους θα αναγνωρίσετε τα κίνητρα φίλων και εχθρών, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα θέλουν και…

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού έχετε την αίσθηση ότι πλησιάζετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά κάτι συμβαίνει και απαιτείται ακόμη μία προσπάθεια. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινοτομίες στον χώρο της εργασίας θα σας αποφέρουν κέρδος και θα σας δώσουν ικανοποίηση. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που σας χαρακτηρίζουν και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα στη συμπεριφορά και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους διάφορους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε τα περιουσιακά σας θέματα με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται το συμφέρον σας. Πιθανόν οι διαδικασίες να σας κουράσουν και να σας αγχώσουν, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από την έκβαση που θα έχουν.

ΛΕΩΝ: Ερευνήστε κάθε τρόπο και δυνατότητα που έχετε για να αποκτήσετε νέες πηγές εισοδήματος και βρείτε ό,τι μπορεί να συμβάλει στην αξιοποίηση των συμφερόντων σας. Ελέγξτε τα νεύρα σας και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτέλους θα αναγνωρίσετε τα κίνητρα φίλων και εχθρών, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα θέλουν και διεκδικούν κάτι από εσάς. Αυτό το γεγονός θα σας διευκολύνει να ανταποκριθείτε πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήσετε μια σειρά σκέψεις και θέσεις για να βάλετε σε λειτουργία τα προσωπικά σας σχέδια, αλλάζοντας όμως και το επαγγελματικό σας σκηνικό. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δεν θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε καλή διάθεση κι έτσι τα κακόβουλα σχόλια σας αφήνουν αδιάφορους. Υιοθετήστε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα. Οι δυνατότητες βελτίωσης του οικονομικού τομέα θα αρχίσουν να διαφαίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που πρωτεύει σε εσάς είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι. Σταματήστε τα παιχνίδια συναισθηματικής φύσης που σας έφθειραν και συνήθως είχαν άσχημη κατάληξη. Πρέπει να δείξετε υπομονή, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας απαλλάσσουν από το χάσιμο χρόνου και θα σας δώσουν μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες από τις ενέργειές σας θα αφορούν την εξερεύνηση νέων ιδεών και οι προοπτικές θα είναι θετικές, αρκεί να επιδείξετε ετοιμότητα, να εξετάζετε όλες τις παραμέτρους και να μην παραβλέπετε τα όρια των δυνατοτήτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέστε προτεραιότητες που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας και αναθεωρήστε τις αξίες σας για να προωθηθεί η προσωπική σας εξέλιξη με ταχύτατο ρυθμό. Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως μέχρι το τέλος της μέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...