Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Φρίκη με πτώμα σε κάδο!

Θρίλερ με άγνωστο άντρα που βρέθηκε κομμένος στη μέση, καμένος και με τα δάχτυλα των χεριών ακρωτηριασμένα

Ενα πρωτοφανούς βαναυσότητας έγκλημα, που αποκαλύφθηκε από πυρκαγιά σε έναν κάδο, σκόρπισε τη φρίκη στο Αιγάλεω. Μετά την κατάσβεση, βρέθηκε το πτώμα ενός μεσήλικα άνδρα, τεμαχισμένο με μέθοδο που θυμίζει μαφία και πετάμενο με σκουπίδια! Μάλιστα, οι δράστες είχαν ακρωτηριάσει και τα ακροδάχτυλα του θύματος, με σκοπό να είναι αδύνατη η αναγνώρισή του από τις αστυνομικές Αρχές, μέσω της διαδικασίας των αποτυπωμάτων! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν τις έρευνες, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για μαφιόζικη εκτέλεση, καθώς δεν θα υπήρχε λόγος να εξαφανίσουν οι δολοφόνοι τα αποτυπώματα του άτυχου άντρα στην περίπτωση που δεν ήταν σεσημασμένος.

Το θρίλερ για γερά στομάχια άρχισε χθες τα ξημερώματα, όταν κάτοικοι στην οδό Σαράφη, στη συμβολή της με την οδό Μούδρου, ενημέρωσαν την Πυροσβεστική για μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κάδο απορριμάτων. Ομως, όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό εύρημα. Μέσα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών βρήκαν τη σορό ενός άνδρα, με έντονα τα σημάδια προσπάθειας διαμελισμού του κορμού από τη μέση και κάτω!
r421r134few 1Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι μαζί με τον ιατροδικαστή διαπίστωσαν πως το πτώμα ανήκει σε έναν άνδρα, ηλικίας μεταξύ 50 και 60 ετών, που πρόσφατα είχε κάνει επέμβαση by-passστην καρδιά. Επίσης, οι δράστες είχαν προσπαθήσει, μάλλον με μεγάλο μαχαίρι, όπως λέει χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας Νικόλαος Καρακούκης, να κόψουν το πτώμα στη μέση, κάτι που κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

Οπως όλα δείχνουν, οι δράστες μετέφεραν το θύμα τους στην οδό Σαράφη από άλλο σημείο και το έριξαν στον κάδο απορριμάτων, αφού πρώτα το είχαν τυλίξει σε ένα σεντόνι και το είχαν τοποθετήσει σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

Χωρίς αποτυπώματα

Οι ίδιοι άνθρωποι έβαλαν τη φωτιά στον κάδο απορριμάτων, με σκοπό βέβαια να εξαφανίσουν κάθε ίχνος του ανθρώπου, τη ζωή του οποίου αφαίρεσαν με απεχθή τρόπο. Από τη φωτιά έχει απανθρακωθεί ολοσχερώς ο κορμός του θύματος, όπως και το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα -σε συνδυασμό με την έλλειψη αποτυπωμάτων- να μην υπάρχει τρόπος αναγνώρισης.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής που θα πραγματοποιήσει σήμερα τη νεκροτομή στο πτώμα στηρίζει τις ελπίδες του για αναγνώριση στην τεχνητή οδοντοστοιχία του άτυχου άνδρα και κυρίως στο υλικό συγκόλλησης που έχει χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για Ελληνα, Βαλκάνιο ή Κεντροευρωπαίο, καθώς σε αυτές τις χώρες χρησιμοποιούνται διαφορετικά υλικά. «Πρόκειται για λευκό άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, Ευρωπαίο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμη και για Ελληνα» λέει στην «Espresso»αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ., που ασχολείται με τις έρευνες για το στυγερό έγκλημα.

Βέβαια, η προσπάθεια των δραστών να εξαφανίσουν τα αποτυπώματα του θύματος προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στους έμπειρους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών και για τον λόγο αυτό έχουν ανοίξει τους φακέλους ατόμων που είχαν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν και πλέον έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη τους.

Αναζητούνται οι δολοφόνοι για άλλους έξι νεκρούς

ΑΛΛΑ έξι τεμαχισμένα πτώματα ανδρών, τα οποία έχουν βρεθεί τα τελευταία δύο χρόνια είτε σε κάδους απορριμάτων είτε σε ερημικές περιοχές, ακόμη και στη χωματερή των Ανω Λιοσίων, ακόμη… αναζητούν δολοφόνο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στην Καλλιθέα, τον χειμώνα του 2014, όπου βρέθηκαν τα κομμάτια ενός άνδρα -συγκεκριμένα δύο πόδια και τμήμα του κορμού- πεταμένα μέσα σε κάδο απορριμάτων της περιοχής. Ο άτυχος άνδρας είχε διαμελιστεί μάλλον με μπαλτά από τους δράστες της δολοφονίας, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν διαμοιράσει τα κομμάτια του σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα να μη βρεθούν τα υπόλοιπα μέλη. Εναν χρόνο πριν, στη χωματερή Ανω Λιοσίων είχε βρεθεί το πτώμα ενός Πακιστανού, επίσης διαμελισμένο και δεμένο με σύρμα σε διάφορα σημεία. Τότε οι εκτιμήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας έκαναν λόγο για θύμα απαγωγής από συμπατριώτες του, οι οποίοι τον σκότωσαν επειδή οι συγγενείς του στο Πακιστάν αδυνατούσαν να πληρώσουν λύτρα!

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...