Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Οι επίλεκτοι» του Λάκη που θα παίξουν στο «Τσαντίρι»

Οι εκπλήξεις του Λαζόπουλου που έκανε ονειρεμένη πρεμιέρα (με υψηλή τηλεθέαση) από τον Πειραιά

Ηταν ένα ακόμη μεγάλο πάρτι με επίκεντρο τον Πειραιά. Ο Λάκης Λαζόπουλος σήκωσε για φέτος αυλαία στο «Αλ τσαντίρι νιουζ», στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, και οι φανατικοί θαυμαστές του αψήφησαν τα χιλιόμετρα, την κούραση και την ταλαιπωρία μέχρι να μπουν μέσα, προκειμένου να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία. Αλλά και οι φίλοι του κωμικού από το σπίτι τους τον αντάμειψαν με το «καλησπέρα» με υψηλές τηλεθεάσεις. Η πρεμιέρα του «Τσαντιριού» σημείωσε 38,4% στο σύνολο και 33,4% στα νεανικά κοινά.
r243rq34fq3r 5Και μπορεί οι τηλεθεατές να έβλεπαν μόνο κάποιες στιγμές από τον… χαμό που επικρατούσε στο θέατρο, όμως όσοι βρέθηκαν μέσα σε αυτό μιλούν για ένα πραγματικό γλέντι. Βέβαια, μέχρις ότου οι τυχεροί που εξασφάλισαν το «μαγικό χαρτάκι» να μπουν μέσα πέρασαν μια κάποια ταλαιπωρία τους, αφού τα μέτρα ήταν δρακόντεια. 

Υπομονετικά

Στο προαύλιο είχαν τοποθετηθεί τρεις σειρές από κάγκελα, καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που δεν είχαν κλείσει θέση και περίμεναν καρτερικά, μήπως και καταφέρουν τελικά -ύστερα από παραχώρηση των υπευθύνων- να παρακολουθήσουν από κοντά την εκπομπή. Ανάμεσα σε εκείνους που στήθηκαν στη σειρά ήταν και οι σχολικοί φύλακες της Θεσσαλονίκης που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά και άτομα που ταξίδεψαν από μακριά προκειμένου να δουν τον Λάκη.
r243rq34fq3r 6Στην πρεμιέρα του, ο δημιουργός αποδείχτηκε -ξανά- εξαιρετικός οικοδεσπότης, αφού ακόμη και όταν οι κάμερες έκλειναν κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, εκείνος κρατούσε τη σημαία του κεφιού ψηλά. Μάλιστα, η διασκέδαση χτύπησε… κόκκινο, όταν σε ένα διάλειμμα ακούστηκε από τα ηχεία ο «Ικαριώτικος». Φαίνεται πως αυτό είναι το φετινό αγαπημένο τραγούδι του ηθοποιού, αφού άρχισε αμέσως να χορεύει, ενώ το κοινό χειροκροτούσε ρυθμικά.

Στο τέλος, δύο παιδιά από το Κερατσίνι πήραν ως δώρο τα tablets που χρησιμοποίησε ο Λάκης για τα βίντεο, ενώ εκείνος περίμενε υπομονετικά να μιλήσει με τον κόσμο και να φωτογραφηθεί μαζί του. Να πούμε ότι μέσα στα σχέδιά του είναι να βγάλει εκπομπή και από το Κερατσίνι.

Σχολικοί φύλακες ήρθαν με τα πόδια από τη Θεσσαλονίκη για χάρη του ηθοποιού
r243rq34fq3r 4
ΗΡΘΑΝ με τα πόδια από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαδηλώσουν έξω από τον Αρειο Πάγο και με την ευκαιρία πέρασαν μια βόλτα και από το «Τσαντίρι» του Λάκη. Οι σχολικοί φύλακες που βρέθηκαν ξαφνικά σε διαθεσιμότητα (κάποιοι μάλιστα έχουν ήδη απολυθεί) έκαναν προχθές πορεία προς τον Αρειο Πάγο, ενώνοντας τις φωνές τους με εκείνες των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς ήρθαν με τα πόδια από τη νύμφη του Θερμαϊκού, κάνοντας πεζοπορία διαμαρτυρίας. Οι Αθηναίοι συνάδελφοί τους τους πήγαν μετά στον Πειραιά, προκειμένου να μπουν όλοι μαζί στο θέατρο και να παρακολουθήσουν την εκπομπή του Λάκη. Τόσο στην πλατεία όσο και στους εξώστες οι σχολικοί φυλακές έδιναν το «παρών» με σημαίες που κυμάτιζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Στο τέλος, αρκετοί από αυτούς συνομίλησαν με τον παρουσιαστή, στο πρόσωπο του οποίου βρίσκουν μια δημόσια συμπαράσταση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και του εξέφρασαν από κοντά τον θαυμασμό τους, ενώ του περιέγραψαν και τι περνούν όλο αυτό τον καιρό.

«Ηρθαμε για να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, γιατί ακόμη δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημά μας. Χθες ήταν η πρώτη μέρα ύστερα από δεκατέσσερις μήνες που πήγα στη δουλειά και ήταν σαν να μην έλειψα μία μέρα» είπε συγκινημένη στην «Espresso» η κυρία Μαρία, μία εκ των σχολικών φυλάκων της Αθήνας.

«Η νεράιδα και το παλικάρι» που ξεχώρισαν από το κοινό
r243rq34fq3r 1
ΣΥΜΦΩΝΑ με τον σχεδιασμό, και το δεύτερο «Τσαντίρι» (περίπου στο τέλος Οκτωβρίου) θα βγει από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά -μάλλον είναι το… γούρι του Λάκη- και μάλιστα θα έχει αρκετές εκπλήξεις. Οπως είπε ο ίδιος ο Λαζόπουλος, θα δούμε τη νέα εκδοχή της ταινίας «Η νεράιδα και το παλικάρι», με πρωταγωνιστές κάποιους από τους φαν του! Πρόκειται για μια νέα ενότητα που ετοιμάζει ο πολυμήχανος Λάκης. Θα επιλέγει άτομα από το κοινό προκειμένου να ερμηνεύσουν κάποιους από τους ρόλους σε φιλμ του ελληνικού κινηματογράφου που αγαπήσαμε.

Πρώτη ταινία που θα δούμε είναι «Η νεράιδα και το παλικάρι», όπου κορίτσια κι αγόρια θα… ζωντανέψουν τη σκηνή κατά την οποία ο Μανούσος (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) εισβάλλει στο γλέντι αρραβώνων του Κατερινιού (Αλίκη Βουγιουκλάκη) κι εκεί αρχίζει ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους, κάτω από το βλέμμα του Σκανταλάκη (Σπύρος Καλογήρου). Μάλιστα, η σκηνή θα παιχτεί αρκετές φορές, με διαφορετικό πρωταγωνιστικό τρίο κάθε φορά, ώστε το κοινό να ψηφίσει ποιο ήταν το καλύτερο.

Οι συμμετοχές ήταν πολλές, αλλά δεν μπόρεσαν να ικανοποιηθούν όλοι. Οι τυχεροί «πρωταγωνιστές» θα αρχίσουν άμεσα πρόβες με τον Λάκη Λαζόπουλο και το αποτέλεσμα θα το δούμε στο τέλος Οκτωβρίου, στη σκηνή του θεάτρου του Πειραιά. Μάλιστα θα φτιαχτούν κοστούμια γι’ αυτούς, αφού όλο το project θυμίζει μικρή κινηματογραφική παραγωγή. Με αυτό τον τρόπο ο Λάκης ενισχύει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία του με τον κόσμο, που θα έχει την ευκαιρία να «δουλέψει» μαζί του, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και νέα ταλέντα να «ξεπηδούν» μέσα από αυτή την ενότητα.

«Χάρηκα πολύ που επιλέχθηκα για τον ρόλο της Αλίκης και αν μπορούσα, θα ερχόμουν σε κάθε εκπομπή» λέει στην «Espresso» η Βασιλική Γαβαλά, ενώ ο Αλέξανδρος Ζούμπας, που θα παίξει τον Μανούσο, δηλώνει: «Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι να δω από κοντά το “Τσαντίρι”. Επιλέχθηκα για τον ρόλο του Παπαμιχαήλ, αλλά πιστεύω ότι ταιριάζω περισσότερο στον Καλογήρου».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...