Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο ξενώνας των… φτωχών στις χιονισμένες Αλπεις!

Το «WellnessHostel4000» προσφέρει παροχές πεντάστερων ξενοδοχείων με πολύ χαμηλές τιμές

Spa, σάουνα και πισίνα σε ξενώνα φιλοξενίας νέων! Αυτά μόνο στην Ελβετία μπορούν να συμβούν, αφού οπουδήποτε αλλού στον κόσμο τέτοιες πολυτέλειες βρίσκει κανείς μόνον σε ξενοδοχεία πολλών αστέρων.
Το πρώτο κατάλυμα για νέους με όλες τις ανέσεις -και παραπάνω ίσως από αυτές που χρειάζονται για να περνάνε καλά- είναι χτισμένο σε ένα ονειρεμένο ελβετικό χωριό σε υψόμετρο 1.800 μέτρων! Το «WellnessHostel4000» βρίσκεται στο Σας Φε του Καντόν ντε Βαλαΐ ;;;, περιοχή που έξι μήνες τον χρόνο είναι χιονισμένη, καθώς είναι στους πρόποδες του Ντομ, του τρίτου ψηλότερου βουνού της οροσειράς των Αλπεων.

iuyilkghj

Σε αυτό το υπέροχο σημείο φτιάχτηκε το πρώτο ξενοδοχείο για νέους που είναι τόσο πολυτελές! Συνήθως τα κέντρα νεότητας (youth hostels), όπως λέγονται τα μέρη όπου μένουν ηλικίες από 13 ως 25 ετών, είναι πολύ λιτά, για τον απλό λόγο ότι οι νέοι άνθρωποι δεν νοιάζονται για την πολυτέλεια. Ρίχνουν περισσότερο βάρος στην επικοινωνία.
Ωστόσο στις πρωτότυπες και μοναδικές εγκαταστάσεις του «WellnessHostel4000» υπάρχουν δύο σάουνες, ατμόλουτρο με βότανα, υδρομασάζ, δεξαμενές για ποδόλουτρο και ντους με ρυθμίσεις όπως «Καλοκαιρινή βροχή», «Παγωμένη ομίχλη» και «Καταρράκτης». Ακόμη, υπάρχει αίθουσα χαλάρωσης με πρόγραμμα μασάζ. Στα στάνταρ της διαμονής είναι και θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, παιδική πισίνα, νεροτσουλήθρα και γυμναστήριο!

Παρά την πολυτέλεια που διαθέτει το συγκρότημα, οι τιμές δεν είναι εξωφρενικές, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι Ελβετικές Αλπεις! Μόλις 130 ευρώ στοιχίζει η βραδιά στο δίκλινο, ενώ υπάρχει και η επιλογή του εξάκλινου, με 35 ευρώ το άτομο. Στον ξενώνα των πέντε ορόφων υπάρχουν 168 κρεβάτια. Το κτίριο, που είναι μέσα στα έλατα, είναι φτιαγμένο από ξύλο και σε παραδοσιακό στιλ. Μοιάζει πολύ με καταφύγιο. Είναι μια κατασκευή εντελώς φιλική προς το περιβάλλον, αφού για τη θέρμανσή του χρησιμοποιείται μόνο η ηλιακή ενέργεια.
Οσο όμορφες και γαλήνιες είναι οι μέρες στο υπέροχο «WellnessHostel4000» τόσο ζωηρές είναι οι νύχτες, αφού στις εγκαταστάσεις του διοργανώνονται πάρτι, ενώ στη γύρω περιοχή υπάρχουν και αρκετά μπαράκια.

Ο ελβετικός ξενώνας μόλις άρχισε να λειτουργεί και ήδη έχουν γίνει κρατήσεις από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Συνέβαλαν σε αυτό οι τοπικές Αρχές, που έχουν δημιουργήσει ένα άψογο δίκτυο διανομής υλικού, το οποίο χρησιμοποιείται από τα διεθνή μέσα, για την προβολή της περιοχής γενικότερα.

hghjgjh

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...