Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Ο Μίτσελ «ρίχνει άγκυρα» στο λιμάνι

Θετικός στην πρόταση του Ολυπμιακού να ανανεώσει ο Ισπανός

Τον Μίτσελ στο λιμάνι ÇδένειÈ ο Ολυμπιακός! Οπως αποκάλυψε χθες ο Ισπανός τεχνικός, έχει δεχθεί κρούση από τους διοικούντες για να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδος για έναν ακόμα χρόνο, μετά το καλοκαίρι του 2015, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Εχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις για να παραμείνω και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Είμαι θετικός και θέλω να μείνω τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν είναι αυτοσκοπός να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο 51χρονος κόουτς, στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της πειραϊκής ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, μίλησε και για πολλά άλλα θέματα, που αφορούν το παρόν, το μέλλον, αλλά και το παρελθόν.

Αναλυτικά:
Για τη βελτίωση της ομάδας: Αν σκεφτώ το πρώτο ταξίδι στην Τρίπολη και τη Βαλένθια και το τελευταίο στην Πάτρα, είναι η μέρα με τη νύχτα. Ο καθένας έχει τον ρόλο του, ξέρει τη δουλειά του, και όλα “δουλεύουν ρολόι”. Και ο πρόεδρος έγινε πιο… πρόεδρος, αφού δίνει μόνο εντολές. Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα για να ακούει τα παράπονα των παικτών. Ούτε σε μένα το σηκώνει, παρά μόνο στη… γυναίκα μου.
Για το δύσκολο πρόγραμμα: Η ομάδα είναι έτοιμη για να παίζει δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Κοιτάμε πρώτα το ματς του πρωταθλήματος και όχι του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το λέω ειλικρινά, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τον Ατρόμητο.
Για τις αλλαγές στο ρόστερ:Εχω μάθει να ζω με αυτή την κατάσταση. Μόλις χτίζουμε το σπίτι, έρχονται και μας παίρνουν μερικά τούβλα. Ερχονται όμως νέοι εργάτες, τους δίνω εντολές, και ξαναχτίζουμε το σπίτι. Εχουμε βάλει όμως τα… θεμέλια.
Για τον Μήτρογλου: Ηταν λάθος που πήγε στη Φούλαμ. Επρεπε να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα.

«Τους αδίκησα»

Για τους Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Φορτούνη:Τους αδίκησα και τους τρεις που δεν τους δήλωσα στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Και άλλους όμως να απέκλεια, πάλι λάθος θα έκανα. Κανείς από τους παίκτες μου δεν άξιζε τον αποκλεισμό από τη λίστα. Για τους (άμεσους) συνεργάτες του:Εχω πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον Αλκόρτα, όσο και με τον Νικοπολίδη, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για να αναλάβει κάποια στιγμή προπονητής στον Ολυμπιακό.
Για τον Σαβιόλα:Είναι πολύ έξυπνος, κατάλαβε ότι δεν θα είχε θέση στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε μια πολύ καλή προσφορά και έφυγε. Ισως φταίω κι εγώ σε αυτό.
Για τη φυγή του Παπαδόπουλου:Τον είχα αδικήσει στην αρχή. Τον βρήκα τραυματία όταν ήρθα. Την επόμενη χρονιά που κατάλαβα το λάθος, ήταν 4ος σε συμμετοχές. Ο Αβραάμ δεν ήταν το ίδιο έξυπνος όσο ο Σαβιόλα για να καταλάβει ποιος θα ήταν ο ρόλος του.
Για τον Χολέμπας: Από πέρσι ήθελε να φύγει, αλλά διάλεξε λάθος χρόνο.
Ο Γκαζαριάν υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3-4 εβδομάδες, ενώ νοκ άουτ για περίπου 10 ημέρες θα είναι ο Σιόβας (τράβηγμα). Ενοχλήσεις στο γόνατο ένιωσε χθες ο Διαμαντάκος.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...