Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Οι… γρίφοι για τον γάμο της χρονιάς

Αντίστροφη μέτρηση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν και κρυφτούλι για τον τόπο όπου θα γίνει η τελετή και η δεξίωση

Η τέλεση του γάμου τους είναι το μόνο σίγουρο στην περίπτωση του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν. Και όσο μετράμε αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα ακουστεί το μεγάλο «ναι» τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από τον γάμο της χρόνιας. Λεπτομέρειες όμως αλληλοσυγκρουόμενες, αφού δεν φαίνεται να συμφωνούν ούτε στην ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου.

Σύμφωνα με τα περισσότερα βρετανικά και αμερικανικά έντυπα, ο γάμος θα τελεστεί αύριο σε αίθουσα του επτάστερου ξενοδοχείου «Aman Canal Grande Venice». Αντιθέτως, αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο δημαρχείο της Βενετίας την προσεχή Δευτέρα, ενώπιον του πρώην δημάρχου της Ρώμης Γουόλτερ Βελτρόνι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο γάμος θα τελεστεί μέσα στο επόμενο τριήμερο, αφού όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και οι πρωταγωνιστές έχουν αρχίσει να πατάνε από χτες επί ιταλικού εδάφους, με πρώτη και καλύτερη τη νύφη.
345t3tre 1Η 36χρονη δικηγόρος δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της αντικρίζοντας τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο του Μιλάνου. Συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τον αδερφό της, περπάτησε γεμάτη περηφάνια στους διαδρόμους του αεροδρομίου κρατώντας στο ένα χέρι ένα μεγάλο κουτί (το οποίο κίνησε τις υποψίες ότι θα μπορούσε να κρύβει το νυφικό της ή κάποιο αξεσουάρ αυτού), ενώ παραμάσχαλα κουβαλούσε μία θήκη φορέματος που έφερε το όνομα της Βρετανίδας σχεδιάστριας Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ. Αυτή θα είναι πιθανότατα μία από τις πολλές τουαλέτες που θα φορέσει στη διάρκεια των πολυήμερων εορτασμών, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν από απόψε, με το πρώτο επίσημο δείπνο να δίνεται στο εστιατόριο «Cip’s Club» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Cipriani», το οποίο είναι όλο ρεζερβέ για τους καλεσμένους του γάμου.

Σύμφωνα με τα περισσότερα δημοσιεύματα, το ζευγάρι έχει καλέσει για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του λίγους και εκλεκτούς φίλους, ανάμεσα στους οποίους βέβαια πολλούς celebrities, όπως τη Σάντρα Μπούλοκ, την Κέιτ Μπλάνσετ, τον Ματ Ντέιμον, τη Σίντι Κρόφορντ, τον Μπόνο, αλλά και τους νεονύμφους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί (οι οποίοι, σύμφωνα με ορισμένα έντυπα, θα είναι και οι κουμπάροι του ζευγαριού). Και σε αυτό το σημείο όμως οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες, αφού άλλες πηγές αναφέρουν ότι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η αδερφή της νύφης, Τάλα, και ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Ράντε Γκέρμπερ.

Με Αντρέα Μποτσέλι και Λάνα ντελ Ρέι η μεγάλη βραδιά

Οι εορτασμοί αναμένεται να κορυφωθούν αύριο, καθώς φαίνεται ότι είναι προγραμματισμένο ένα μεσημεριανό γεύμα στο ρεστοράν Oro του ξενοδοχείου «Cipriani». Το βράδυ οι καλεσμένοι θα μεταβούν στο ξενοδοχείο «Aman Canal Grande Venice Hotel» για τη μεγάλη δεξίωση, για την οποία λέγεται ότι θα βρίσκεται επί ποδός προσωπικό 130 ατόμων, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε επιθυμία τους. Σχεδόν όλα τα δημοσιεύματα συμφωνούν ότι τη ρομαντική βραδιά θα «ντύσουν» μουσικά ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι και η Αμερικανίδα ποπ σταρ Λάνα ντελ Ρέι.

Την Κυριακή οι καλεσμένοι αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στο «Cipriani», για ένα γεύμα στους κατάφυτους κήπους του πολυτελούς ξενοδοχείου, στο οποίο όμως οι νεόνυμφοι λέγεται ότι δεν θα συμμετάσχουν (ίσως επειδή σε αυτό το σημείο θα γίνονταν πιο εύκολος στόχος για τους φωτογράφους, κάτι το οποίο σίγουρα δεν επιθυμούν, αφού έχουν πουλήσει τις αποκλειστικές φωτογραφίες του γάμου τους στην αμερικανική «Vogue»). Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η εκδότρια της «Vogue», Αννα Γουίντουρ που συμβούλεψε τη νύφη να επιλέξει ένα νυφικό σχεδιασμένο από τη Σάρα Μπάρτον για τον Αλεξάντερ Μακ Κουίν, επιλογή που είχε κάνει και η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...