Στέγη τεχνών

Κάτω από έναν ολάνθιστο ουρανό, κεντημένο με 11.000 λουλούδια, η Στέγη παρουσιάσε το πρόγραμμά της για το 2014-2015…

Κάτω από έναν ολάνθιστο ουρανό, κεντημένο με 11.000 λουλούδια, η Στέγη παρουσιάσε το πρόγραμμά της για το 2014-2015. Το έργο «Ψηλά, κήπος» της Rebecca Louise Law ώθησε τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά λίγο προτού μπει στην κεντρική σκηνή προκειμένου να ανακαλύψει το θέατρο, τον χορό, τα εικαστικά, τη μουσική, τους κύκλους συζητήσεων και όλες τις παραγωγές που παρουσιάστηκαν σε ημερολογιακή σειρά, μέσα σε ένα σκηνικό κλεμμένο από τον Εθνικό Κήπο. Την έναρξη της παρουσίασης έκανε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου, ο οποίος -μεταξύ άλλων- είπε: «Ως Ιδρυμα Ωνάση είμαστε περήφανοι για το στοίχημα Στέγη. Γιατί η Στέγη στηρίζει τη διαφορετικότητα, τη συμμετοχή, την κριτική».

Δημήτρης Λυμπερόπουλος 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.