Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γαμήλιο πάρτι με… βουτιές και ομπρέλες

Η Κατερίνα Νάζου και ο Γιώργος Τριανταφύλλου αντάλλαξαν στη Μύκονο όρκους αιώνιας αγάπης

Παντρεύτηκαν, χόρεψαν στη βροχή κι έκαναν και τις βουτιές τους! Οι επιχειρηματίες Κατερίνα Νάζου -ιδιοκτήτρια του περίφημου Κουρσάρου στη Χώρα της Μυκόνου και της ταβέρνας Νικόλας στην Αγία Αννα- και ο Γιώργος Τριανταφύλλου -διαθέτει πολυτελές ξενοδοχείο στον Πλατύ Γιαλό- παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαράλαμπου, στην περιοχή των Μύλων.
23r4qw3tqw4t 2Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι -επίσης- επιχειρηματίες Τόνια Ανδρόνικου και Θανάσης Κουσαθανάς. Αν και όταν ξεκίνησε το μυστήριο ο ήλιος έλαμπε στον μυκονιάτικο ουρανό, όλα άλλαξαν μόλις οι νεόνυμφοι πήγαν στην Ψαρού, όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο πάρτι, αφού μαύρα σύννεφα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

700 καλεσμένοι

Η Κατερίνα και ο Γιώργος μπήκαν στο γνωστό μαγαζί Nammos, όπου τους περίμεναν οι 700 καλεσμένοι τους, όμως κατά τη διάρκεια του χορού τους (με τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος -αν και καλεσμένος- δεν μπόρεσε να παρευρεθεί) άρχισε να βρέχει.

Φυσικά, δεν σταμάτησαν να χορεύουν, ενώ όσοι ήταν παρόντες -με ανοιγμένες τις ομπρέλες τους- άρχισαν να τους χειροκροτούν! Και αφού ο… βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, η νύφη έκανε την τρέλα της και βούτηξε στη θάλασσα φορώντας το υπέροχο νυφικό που της έφτιαξε ο Μάκης Τσέλιος!

Στα κύματα

Φυσικά δεν έμεινε για ώρα μόνη της στο νερό, αφού την ακολούθησαν οι φίλες της, ενώ στη συνέχεια… ρίχτηκαν στα κύματα τόσο οι κουμπάροι όσο και οι φίλοι του γαμπρού. Βγαίνοντας από το νερό η Κατερίνα τυλίχθηκε με πετσέτα, ενώ άλλαξε φόρεμα προκειμένου να είναι έτοιμη για το ξέφρενο γλέντι που θα ακολουθούσε.

Μαζί με τον Γιώργο έκοψαν την τούρτα, ενώ ο νυχτερινός ουρανός άστραψε από τα βεγγαλικά. Εδώ να πούμε ότι το πάρτι κράτησε πάνω από δέκα ώρες, με τους καλεσμένους (κάποιοι ήρθαν ακόμη και από το εξωτερικό προκειμένου να τιμήσουν το ζευγάρι) να τα δίνουν όλα στον χορό.

Πάντως, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αφού «διέλυσαν» κι έστησαν τον χώρο τουλάχιστον τρεις φορές, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών. Η Κατερίνα Νάζου και ο Γιώργος Τριανταφύλλου αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από σχέση τεσσάρων χρόνων.

->

ΕΙΝΑΙ φίλες εδώ και επτά χρόνια και φυσικά εκείνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο της. Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν παρούσα στην πιο ωραία ημέρα της ζωής της Κατερίνας. Η ευτυχισμένη νύφη και η πολύ καλή της φίλη, χωρίς να φοβηθούν τη βροχή, πόζαραν και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες, ενώ στη συνέχεια τα έδωσαν όλα στο γλέντι ->23r4qw3tqw4t 1

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...