Οι «Σύζυγοι προς ενοικίαση» τώρα πιάνουν δουλειά και στη Θεσσαλονίκη

ΟΙ «ΣΥΖΥΓΟΙ προς ενοικίαση» «ανεβαίνουν» τώρα και στη Θεσσαλονίκη!

ΟΙ «ΣΥΖΥΓΟΙ προς ενοικίαση» «ανεβαίνουν» τώρα και στη Θεσσαλονίκη! Αν και η πρωτότυπη ιδέα εφαρμόστηκε πρώτα στην Αθήνα, η συμπρωτεύουσα δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω κι έτσι ο 34χρονος Ιωάννης Σουβατζόγλου προσφέρει τις υπηρεσίες του, από κουβάλημα επίπλων, υδραυλικές κατασκευές έως και πλήρωμα λογαριασμών, σε γυναίκες, αντί αμοιβής. «Η κρίση οδήγησε πολλούς καλούς επαγγελματίες, νοικοκύρηδες, στο χείλος της καταστροφής. Ανθρωποι με οικογένεια, τεχνίτες με όρεξη και μεράκι για δουλειά, έχουν μείνει χωρίς απασχόληση και ψάχνουν εναγωνίως ένα μεροκάματο.

Εδώ ήρθε η ιδέα των “Συζύγων προς ενοικίαση”, που καλύπτουν τόσο τις ανάγκες της νοικοκυράς, που δεν μπορεί να κάνει κάποιες… αντρικές δουλειές, όσο και του επαγγελματία που ψάχνει πηγή εσόδων» λέει ο εμπνευστής του εγχειρήματος Λευτέρης Λοτσίτσερο, που ξεκίνησε την πρωτοποριακή παροχή υπηρεσιών στην Αθήνα. Οπως λέει ο ίδιος, πριν από λίγο καιρό ο Ιωάννης Σουβατζόγλου είδε την επιχείρησή του να δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση και αποφάσισε να είναι ο πρώτος Θεσσαλονικιός «Σύζυγος προς ενοικίαση», με ειδικότητα στις επισκευές εγκαταστάσεων υδραυλικών και φυσικού αερίου.

Οι υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουν οι «Σύζυγοι» δεν περιορίζονται στις καθαρά «αντρικές δουλειές», αλλά αφορούν και άλλες εργασίες, όπως το κουβάλημα επίπλων, το babysitting, τη συνοδεία ηλικιωμένων, ακόμη και την πληρωμή λογαριασμών για όσους δεν θέλουν να… στήνονται στις ουρές!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ