Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Αγώνας ζωής «Χωρίς ανάσα»

Το έργο που έγραψε ο Ιάκωβος Μυλωνάς εμπνευσμένος από τη μεγάλη περιπέτεια υγείας της αγαπημένης του μητέρας

Η αρρώστια της μητέρας του, η οποία νόσησε από καρκίνο, τον ενέπνευσε ώστε να γράψει ένα θεατρικό έργο με στοιχεία βγαλμένα από την περιπέτειά της. Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, που τα τελευταία τρία χρόνια είχε μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν οι γονείς του προκειμένου να είναι όλοι μαζί σε αυτή την περιπέτεια, επέστρεψε δριμύτερος στην Αθήνα. Στις 8 Οκτωβρίου ο γνωστός ηθοποιός ξεκινάει παραστάσεις στο «Studio Μαυρομιχάλη» με το έργο του «Χωρίς ανάσα», ένα ερωτικό θρίλερ, το οποίο αφιερώνει στη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και σήμερα είναι καλά στην υγεία της.

«Με το που μάθαμε ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο αναστατωθήκαμε όλοι. Το χειρότερο ήταν ότι ένας γιατρός που την παρακολουθούσε μας είπε ότι έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. Πάθαμε σοκ! Ετσι αποφάσισα να εγκαταλείψω την Αθήνα, να είμαι κοντά της και να της προσφέρω εκτός από την αγάπη μου και οτιδήποτε άλλο μπορούσα για να είναι πιο ανώδυνη η περιπέτειά της. Ευτυχώς, τα πράγματα πήγαν καλά και με τη βοήθεια τού Θεού σήμερα είναι καλά στην υγεία της» λέει στην «Espresso» ο Ιάκωβος Μυλωνάς εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να αλλάξει τόπο διαμονής. «Το νέο μου έργο το έγραψα στη διάρκεια της παραμονής μου στη Θεσσαλονίκη και η εμπειρία που είχα από την ασθένεια σίγουρα με βοήθησε να αναφερθώ στο θέμα του καρκίνου» επισημαίνει ο ηθοποιός.
qwertqwtrΤο «Χωρίς ανάσα», σε κείμενο και σκηνοθεσία δική του, είναι μια ιστορία αγάπης και πάθους, που στην αρχή δείχνει αστεία και παραμυθένια, αλλά στη συνέχεια γίνεται περίεργη και μυστηριώδης. Τους δύο ήρωες του έργου υποδύονται ο ίδιος και η Χριστίνα Πομόνη.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, τον οποίο έχουμε δει σε πολλές δημοφιλείς σειρές, όπως οι «Μαρία η άσχημη», «Μια στιγμή, δυο ζωές», «Πεθαίνω για σένα», ήταν πέρυσι συμπαρουσιαστής της Ιωάννας Λίλη στην τηλεοπτική εκπομπή του Μακεδονία ΤV «Ολα καλά». Το διάστημα που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας και σε άλλες θεατρικές σκηνές, ενώ παράλληλα είχε δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο τοπικό δημοτικό ραδιόφωνο.

Εχω αναγνωρίσει την κόρη μου και δίνω και διατροφή

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς είναι μπαμπάς μιας κόρης, της Αναστασίας, η οποία σήμερα είναι 1ενάμισι έτους. Το διάστημα που η μητέρα του παιδιού ήταν έγκυος είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως ο ηθοποιός δεν αναγνωρίζει το παιδί του. Ο Μυλωνάς πρώτη φορά μιλάει για το θέμα αυτό στην «Espresso», αφού μέχρι σήμερα δεν είχε αναφερθεί στην υπόθεση. «Η αλήθεια είναι ότι με τη μητέρα της κόρης μου ήμασταν μαζί μέχρι τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά χωρίσαμε, δηλαδή ο χωρισμός μας ήρθε σε λάθος στιγμή κι αυτό κάποιοι το παρεξήγησαν αποδίδοντας χαρακτηρισμούς που δεν ισχύουν.

»Απόδειξη ότι την κόρη μου την έχω αναγνωρίσει, ενώ δίνω και την απαραίτητη διατροφή. Δηλαδή όλα είναι τακτοποιημένα, το παιδί μου το βλέπω και με τη μητέρα της οι σχέσεις μας είναι καλές» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....