Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Προβλέψεις για 2/3

ΚΡΙΟΣ: Μολονότι η αποδοτικότητα στη δουλειά σας είναι εξαιρετική και παρ’ ότι αξιοποιείτε άριστα το δυναμικό σας, νιώθετε πιεσμένοι και αδικημένοι. Πείτε ξεκάθαρα ό,τι αισθάνεστε, όμως αποφύγετε τη βιασύνη και τον θυμό που είναι τα μεγάλα ελαττώματά σας. Την ίδια στάση κρατήστε στα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλό είναι το κλίμα για τα αισθηματικά σας, καθώς εκπέμπετε έντονη γοητεία και ερωτισμό. Ετσι θα καταφέρετε με ευκολία να πετύχετε τις επιδιώξεις σας και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Μη λέτε πουθενά τα σχέδιά σάς, δεν είναι ώρα να εκδηλωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αρμονικό κλίμα που υπάρχει στα οικογενειακά σας σας προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια. Σε οικονομικό επίπεδο, παρ’ ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, ο πολυμήχανος νους σας όλο και κάποια λύση θα σκεφτεί που θα διευκολύνει τα πράγματα. Δεν αποκλείεται και τρίτα πρόσωπα να σας βοηθήσουν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαύσετε το εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σας, αρκεί να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και να εκφράζεστε ξεκάθαρα απέναντι στον σύντροφό σας. Στα οικονομικά διατηρείτε την κατάσταση υπό έλεγχο, σε ό,τι όμως αφορά τα οικογενειακά θέματα θα χρειαστεί να επιδείξετε αρκετή κατανόηση και ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Είστε σε ψυχικό αναβρασμό και αρκετές φορές γυρνάτε στο παρελθόν. Ομως έτσι το μόνο που καταφέρνετε είναι να πέφτετε ψυχολογικά. Στα οικονομικά βρίσκετε ένα τρόπο να νικήσετε τις δυσκολίες. Στα επαγγελματικά σας, ενώ προοδεύετε ολοφάνερα, υπάρχουν άτομα που σας ζηλεύουν, γι’ αυτό φυλάξτε τα νώτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαιρετική ημέρα για τα αισθηματικά σας, καθώς ό,τι επιθυμείτε γίνεται γρήγορα πραγματικότητα. Τόσο από τους φίλους όσο και από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρχει υπέροχη ατμόσφαιρα που θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφα. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργείτε διαισθητικά κι έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε τις κινήσεις σας και να αποφύγετε τα εμπόδια. Δείξτε όμως προσοχή στον τομέα των επαγγελματικών σας. Οι προκλήσεις είναι αρκετές, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε τις συγκρούσεις με υψηλόβαθμα πρόσωπα. Καλό θα είναι να μείνετε λίγο μόνοι σας, χρειάζεστε χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές προκλήσεις θα συναντήσετε σήμερα σε πολλά επίπεδα. Είναι βέβαιο πως θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε και να αποκομίσετε κάτι θετικό από αυτές. Προσέξτε το κομμάτι των σχέσεών σας, καθώς εύκολα μπορεί να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή μέρα για εσάς σε πολλά επίπεδα, καθώς τα αισθηματικά σας προχωρούν πολύ καλά, ενώ οι σχέσεις με το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εξαιρετικές. Μολονότι το θετικό κλίμα ισχύει και για τα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να δώσετε προσοχή στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ θετικές είναι οι προοπτικές στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, καθώς χτίζετε βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμη κι αν συναντήσετε δυσκολίες μην το βάζετε κάτω. Καλή είναι η ατμόσφαιρα και στα οικογενειακά σας, στα αισθηματικά σας όμως προσοχή, γιατί λόγω έντασης μπορεί να ξεσπάσετε με το παραμικρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν κι αν αδικείστε, διαφωνήστε με κόσμιο τρόπο. Δύσκολα είναι τα πράγματα και σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό θα χρειαστεί να φανείτε πολύ συντηρητικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σας, οπότε να είστε σε επαγρύπνηση για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μη διστάζετε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε την εκρηκτική και προκλητική συμπεριφορά, όσο κι αν νιώθετε πως αδικείστε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....