Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Μια οικογένεια, δύο κόσμοι και ο έρωτας που έρχεται «Ταμάμ»

Backstage αποκαλύψεις από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα!

Το «Ταμάμ», η νέα σειρά του ΑΝΤ1, κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, στις 22.15, και λίγες μέρες πριν η «Espresso»… εισέβαλε στα γυρίσματα.

Το ραντεβού έχει δοθεί στο κέντρο της Αθήνας, μια και η παραγωγή έχει στήσει το σπίτι της ιδιαίτερης οικογένειας κάπου στη Φωκίωνος Νέγρη. Οι πρωταγωνιστές Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας και Νίκος Μαγδαληνός έχουν μελετήσει το σενάριο που φέρει την υπογραφή του πετυχημένου διδύμου Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το γύρισμα. Αφού ακούσουν τις τελευταίες οδηγίες από τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο, μπαίνουν στο πετσί του ρόλου τους και… μεταμορφώνονται στους ήρωες που θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Δευτέρα βράδυ. Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη αποκτήσει οικειότητα μεταξύ τους και στα διαλείμματα της πολύωρης δουλειάς δεν λείπουν τα πειράγματα.
j579554eh 1Στη νέα εβδομαδιαία, οικογενειακή κομεντί ο 50χρονος Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης), Τούρκος κουρέας που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα με τα δύο του παιδιά, ερωτεύεται την 45χρονη Ντόρα (Μαρία Λεκάκη), ολιστική – εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια που επίσης μένει και δουλεύει στην πρωτεύουσα με την κόρη της και τον γιο της. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Και οι δυο τους πιστεύουν ότι αυτά που κρατούν μακριά τους ανθρώπους, δηλαδή οι διαφορές στην καταγωγή, τη θρησκεία και την κουλτούρα, είναι αυτά ακριβώς που μπορεί και να τους ενώσουν σε μια δυνατή και εναλλακτική ομάδα. Υπολογίζουν όμως χωρίς τα νέα μέλη της οικογένειας. Ετσι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα, όταν η κόρη της Ντόρας, η Λένα, και ο γιος του Μετίν, ο Τσεμ, ερωτεύονται.

Η νέα σειρά έρχεται για να ασχοληθεί με την καθημερινότητα αυτής της ιδιόμορφης οικογένειας δίνοντας βαρύτητα σε έννοιες όπως ο σεβασμός, η διαφορετικότητα, η πολυπολιτισμικότητα αλλά και το χιούμορ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...