Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Oι δύο ρακοσυλλέκτες ήταν από πλούσιο τζάκι

Συγγενείς γνωστού κοσμηματοπώλη τα δύο αδέλφια. Τι λέει ο ανιψιός που μπλόκαρε τον λογαριασμό τους

Συγγενείς γνωστού Ελληνα κοσμηματοπώλη και σχεδιαστή κοσμημάτων ήταν τα δύο αδέλφια που βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη τον περασμένο Ιούλιο και κατείχαν τον τραπεζικό λογαριασμό που επιχείρησαν να «αδειάσουν» τα μέλη της σπείρας στην οποία κατηγορείται ότι συμμετείχε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Αρμύλαγος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η μητέρα των δύο αδελφών ήταν γόνος οικογένειας Ελλήνων κοσμηματοπωλών με «βαρύ» όνομα, γνωστό και εκτός συνόρων. Ωστόσο, παρά τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια που φέρονται να είχαν, με καταθέσεις και ακίνητα, είχαν επιλέξει να ζουν ως ρακοσυλλέκτες, ενώ -όπως όλα δείχνουν- έφυγαν από τη ζωή μαζί.

Ο ανιψιός των δύο αδελφών ρακοσυλλεκτών δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι έχει ενημερωθεί για την απόπειρα της σπείρας να οικειοποιηθεί τις καταθέσεις τους. Πρόσθεσε όμως ότι αμέσως μετά τον θάνατο των θείων του τόσο ο ίδιος όσο και άλλος ένας στενός συγγενής φρόντισαν να ενημερώσουν την τράπεζα στην οποία ήταν κατατεθειμένος ο λογαριασμός, ύψους 500.000 ευρώ, προσκομίζοντας τη ληξιαρχική πράξη θανάτου, ώστε να μπλοκαριστεί. Ετσι, όταν εμφανίστηκαν τα μέλη της σπείρας προσκομίζοντας το πλαστό πληρεξούσιο, σήμανε αμέσως συναγερμός και ειδοποιήθηκε το τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα την άμεση εξάρθρωση της συμμορίας.

Εξετάσεις

Ο ανιψιός των ρακοσυλλεκτών, που υπηρετεί ως γιατρός σε φυλακές της Θεσσαλίας, περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων από τα ιατροδικαστικά αρχεία προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι ύποπτο στα αίτια θανάτου τους. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή των σορών προκειμένου να διεξαχθούν εξειδικευμένες ιατροδικαστικές έρευνες. Οπως λέει, επισκεπτόταν τους θείους του μια-δυο φορές κάθε δύο μήνες, αλλά τους συναντούσε στην αυλή του σπιτιού τους στην περιοχή της Βουλιαγμένης, καθώς δεν του επέτρεπαν να μπει στο εσωτερικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρότερος από τους αδελφούς, που πέθανε σε ηλικία 64 ετών, είχε χρόνιο πρόβλημα στο πόδι, με πληγή που αιμορραγούσε και δεν αποκλείεται σε αυτήν να οφείλεται ο θάνατός του, καθώς στο ακίνητο όπου διέμεναν επικρατούσαν άθλιες συνθήκες υγιεινής. Παράλληλα, με δεδομένο ότι ο μεγαλύτερος (κατά περίπου 15 χρόνια) αδελφός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ουσιαστικά τον φρόντιζε ο μικρότερος, είναι πιθανόν να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, όταν είδε νεκρό τον μοναδικό του προστάτη.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου τους θα εξακριβωθούν μετά την ολοκλήρωση των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με τον ανιψιό πάντως, όταν εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο αδελφοί, δίπλα στον μεγάλο υπήρχε ποσότητα χαπιών και ερευνάται αν τα κατανάλωσε για να αυτοκτονήσει.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...