Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Βρήκε (;) χαφ… τεφαρίκι

Ο Τούρκος Αϊντίν Γιλμάζ της Γαλατασαράι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

«Ματιές» στον Αϊντίν Γιλμάζ ρίχνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο 25χρονος άσος της Γαλατασαράι, που αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής (κυρίως δεξιά), έχει προκαλέσει τον ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας. Φέτος έχει παίξει σε δεκαοκτώ ματς (δεκαπέντε στο πρωτάθλημα και τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και όλα δείχνουν ότι θα μένει ελεύθερος.

Ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στο τουρκικό πρωτάθλημα και λέγεται ότι έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Μπεσίκτας. Ομως, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, δεν κλείνει την πόρτα σε μια καλή μεταγραφή εκτός συνόρων, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό φέρεται να έχει δεχτεί κρούση και από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για την ώρα πάντως δεν φαίνεται να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις στο λιμάνι όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αποχωρήσουν, αλλά και θα ενταχθούν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ το καλοκαίρι. Το βέβαιο είναι ότι θα μειωθεί αισθητά ο αριθμός στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Θα υπάρξει… κούρεμα στο ρόστερ, από τη στιγμή που ο Μίτσελ έχει ζητήσει να δουλέψει με σχετικό μικρό γκρουπ παικτών (μάξιμουμ είκοσι πέντε) στου Ρέντη.

Ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν τόσο οι προτάσεις που ενδέχεται να υπάρξουν το καλοκαίρι όσο και κάποια συμβόλαια που δεν θα ανανεωθούν ή θα τερματιστούν πρόωρα. Γι’ αυτό τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν (με αποκορύφωμα τον τελικό του Κυπέλλου) θα αποτελέσουν κριτήριο για πρόσωπα και πράγματα στου Ρέντη.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας διευκρινίστηκε χθες ότι οι Τζιοβάνι και Καρεμπέ έχουν προσκληθεί για την κυριακάτικη φιέστα, ωστόσο δεν θα βραβευτούν από την πειραϊκή ομάδα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Ξέσπασε σε άλλον… «πράσινο» ο Ολυμπιακός

Αυτό που ήθελαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έγινε… ετεροχρονισμένα και σε άλλη ομάδα που φορούσε πράσινα! Ο Ολυμπιακός που θέλει να βλέπει ο κόσμος του ήταν αυτός που μπήκε (φουριόζος) στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο ημιτελικό με τον Πανθρακικό, και μετέτρεψε το 2-2 του πρώτου μέρους σε 6-2 μέσα σε ένα επτάλεπτο! Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με το οποίο οι Πειραιώτες εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και ταυτόχρονα «γλύκαναν» τους φίλους τους που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο.

Στο 4′ ο Φουστέρ έκανε το 1-0 και στο 11′ ο Ιμπαγάσα πέτυχε με έξοχη προσπάθεια το 2-0. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός μείωσε σε 2-1 με σουτ του Τζάνη και στο 32′ ο Λουσέρο ισοφάρισε με εξαιρετικό πλασέ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Στο 48′ έγινε το 3-2 με κεφαλιά του Μήτρογλου, στο 52′ από σλάλομ και πλασέ του Φετφατζίδη το 4-2, στο 54′ ο Μήτρογλου διαμόρφωσε από κοντά το 5-2 και στο 55′ ο Φουστέρ με διαγώνιο σουτ έγραψε το 6-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοδέστο, Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (77′ Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42′ Φετφατζίδης), Μήτρογλου (68′ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης, Ντιόγκο, Μελίσσης, Σερφά, Καστσελάν, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας (84′ Καθάριος), Λουσέρο, Μουνάφο (62′ Μπαϊκαρά), Τζάνης (61′ Παπαδόπουλος).

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...