Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Καυτές εμφανίσεις και εκπλήξεις!

Οι άνθρωποι της μόδας, των media και της μουσικής στο λαμπερό 3ο MadWalk.

Το πολυαναμενόμενο 3ο MadWalk που έγινε στο «Αθηνών Αρένα» τα είχε όλα: ΜΑΤ, απολυμένους του «Metropolis» να διαμαρτύρονται έξω από το νυχτερινό κέντρο για τις οφειλές των δεδουλευμένων τους από τον Ανδρέα Κουρή, αλλά και λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της μόδας και της μουσικής. Πιστές κάθε χρόνο στο ραντεβού τους, η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη εντυπωσίασαν στον ρόλο των παρουσιαστριών της βραδιάς, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του fashion director Μιχάλη Πάντου και τη σκηνοθετική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε με δημιουργίες Jean Paul Gaultier, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε για την εμφάνισή της εμβληματικά κομμάτια θρυλικών Ελλήνων σχεδιαστών, τα οποία φιλοξενούνται στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ιδρυμα «Βασίλειος Παπαντωνίου» στο Ναύπλιο. Το 3ο MadWalk ενθουσίασε τους εκπροσώπους της μόδας, των media και της μουσικής, αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να στηρίξουν το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου».

Την έναρξη του show έκανε η Courtney με το τραγούδι «Breakin me up» μαζί με τους Playmen, το οποίο δημιούργησαν ειδικά για το 3ο MadWalk. Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε το «Φίλοι καλώς σας βρήκα» σε μια σύμπραξη με τους Koza Mostra, καθώς και τη διασκευή του κομματιού του Στράτου Διονυσίου «Λέγε λέγε», πλαισιώνοντας τις δημιουργίες του Sotiri Georgiou. Ακολούθησε η Demy με το τραγούδι «Κι αν προσπαθώ» και τη συμμετοχή του συγκροτήματος 1550, με διασκευή του τραγουδιού «When we stand together» των Nickelback, μαζί με τα αέρινα ρούχα του Steliou Koudounari. Η Tάμτα ερμήνευσε σε διασκευή το τραγούδι «I love it» των Icona Pop και το «Νιώσε με» (NG madwalk remix), συνοδεύοντας στη σκηνή τις δημιουργίες των NatarGeorgiou. Οσο για τη σχεδιάστρια Madame Shou Shou, που αναδείχθηκε από τον διαγωνισμό του MAD, έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή με το συγκρότημα Μέλιsses με το τραγούδι «Ελεγες» και τον Κωνσταντίνο Αργυρό ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία «Παιδί γενναίο».

Η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε το κομμάτι «Diamonds» της Rihanna και το «Ελα κοντά» μαζί με τους Freaky Fortune, αναδεικνύοντας τις δημιουργίες του Dimitri Petrou. Στη συνέχεια, η Πάολα ερμήνευσε το «Κράτα με» καθώς και τη διασκευή του «Ενα τραγούδι πες μου» της Ρίτας Σακελλαρίου, σε ένα ντουέτο με τις Mέλιsses, πλαισιώνοντας τις δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos. Ακολούθησαν οι Deux Hommes με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Μηδενιστή που ερμήνευσαν την επιτυχία τους «Σ’ έναν τοίχο» πλαισιώνοντας το Red Dress Special Act. Στο συγκεκριμένο event, οι Εβελυν Καζαντζόγλου, Νίκη Κάρτσωνα, Μπέττυ Μαγγίρα, Λάουρα Νάργες, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φανή Χαλκιά και Κατερίνα Γαβαλά φόρεσαν το συλλεκτικό κόκκινο φόρεμα που σχεδίασε η εταιρεία με δέκα διαφορετικούς τρόπους, το οποίο θα διατεθεί προς πώληση και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ΕΕΛΙΑ για την ενίσχυση του προγράμματος «Νιώσε την καρδιά σου».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...