Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

«Καλλιστεία ομορφιάς» στην πασαρέλα του Instagram

Οι θηλυκοί πειρασμοί στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι η νέα μόδα που έχει γίνει εμμονή. Οι celebrities τα τελευταία χρόνια έχουν «κολλήσει» με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και το Instragram είναι η αδυναμία των σέξι κοριτσιών της σοουμπίζ. Μπορεί μέχρι πρότινος να πόζαραν στις ιλουστρασιόν σελίδες των lifestyle και αντρικών περιοδικών, τώρα όμως έχουν εναρμονιστεί με τα κελεύσματα της εποχής και τις τεχνολογικές προσταγές. Οι πόζες μπροστά στον φακό του κινητού του τηλεφώνου μετατρέπουν την καθημερινότητά τους σ’ ένα απέραντο φωτογραφικό στούντιο.

1. To πορτφόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη 

Η σέξι μελαχρινή καλλονή, που τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «Next top model», ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει για να προκαλέσει τον αντρικό πληθυσμό και όχι μόνο. Τον τελευταίο καιρό φωτογραφίζεται με σέξι ρούχα και ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram, όπου τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Ενα μπικίνι και μια σέξι πόζα είναι αρκετά για να προκαλέσει σεισμό το μοντέλο που απασχόλησε πρόσφατα και τα αστυνομικά ρεπορτάζ με τν σύλληψή του, λόγω εξύβρισης των αστυνομικών κατά τη διάρκεια ελέγχου. Το καλοκαίρι ποζάρει ανέμελη στην παραλία, ενώ τον χειμώνα επιλέγει να φωτογραφηθεί σε ένα break από κάποια φωτογράφηση μόδας. Οπως και να ’χει, φροντίζει πολύ συχνά να αναστατώνει τους φαν της. Η πρόσφατη περιπέτεια που είχε δεν την πτοεί και όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζει τόσο πιο σέξι ποζάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

2. Ιντερνετική πασαρέλα για Ιγροπούλου 

Αν και τα τελευταία χρόνια η Νταϊάνα Ιγροπούλου ζει μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της όχι μόνο για το πού βρίσκεται αλλά για το πόσο σέξι παραμένει. Είτε είναι καλοκαίρι, οπότε είναι αραχτή στην ξαπλώστρα και πίνει τον χυμό της, είτε είναι στο σπίτι, ανάλαφρα ντυμένη, δεν διστάζει να ποζάρει και μάλιστα χωρίς ίχνος make up, αφού το πρόσωπό της είναι αψεγάδιαστο. Η ξανθιά καλλονή με ελληνικούς και διεθνείς τίτλους ομορφιάς στο βιογραφικό της παράλληλα με το modeling σπουδάζει υποκριτική, ώστε να είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η Νταϊάνα στις περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται να φωτογραφίζεται με το κινητό της, αφού το… shooting το κάνει κάποιος άλλος. Μάλιστα επιλέγει να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες με κάποιο ειδικό πρόγραμμα επιλέγοντας να τις ανεβάζει τις περισσότερες φορές σε ασπρόμαυρο φόντο.

3. Η Ελίνα Καντζά αναστατώνει τους πολυπληθείς φαν της 

Η Ελίνα Καντζά έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην εγχώρια σοουμπίζ. Το πρώην μοντέλο, που τα καλοκαίρια δουλεύει σε κατάστημα κοσμημάτων στο Νησί των Ανέμων, κυκλοφορεί με σούπερ τριγωνάκι μαγιό σε έντονα χρώματα που αφήνουν το πλούσιο μπούστο της να ξεχειλίζει. Η Ελίνα έχει πάθος όχι μόνο με τις σέξι πόζες αλλά και με το Instagram, αφού το καλοκαίρι φρόντιζε λίγα λεπτά πριν κάνει τη βουτιά της να ανεβάζει μια σέξι φωτογραφία της με το σούπερ καλογυμνασμένο κορμί της. Ο σύντροφός της, ο DJ Rush, δεν έχει κανένα πρόβλημα και καμαρώνει, αφού της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Οι φωτογραφίες της Ελίνας θα μπορούσαν κάλλιστα κάποια άλλη εποχή να ήταν σε εξώφυλλο περιοδικού ποικίλης ύλης, αν και η διαδικτυακή μάχη του Instagram θέλει την Ελίνα Καντζά να ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά… στήθους.

4. Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Λοΐζου 

Η πιο κοσμογυρισμένη κοπέλα της σοουμπίζ, αφού τη μία μέρα μπορεί να τη δεις στο Ντουμπάι και την άλλη να λιάζει το σώμα της στην παραλία της Ψαρούς, γράφει τη δική της ιστορία στο Instagram. Η Αλεξάνδρα Λοΐζου φημίζεται για το σέξι και προσεγμένο στιλ της, αφού ακόμα και στην παραλία το καλοκαίρι οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι εμφανιζόταν με πανάκριβα κοσμήματα. Η ίδια φροντίζει να βγάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια της και να τις ανεβάζει αμέσως στο Instagram, και τα σχόλια θαυμασμού δίνουν και παίρνουν. Η όμορφη Αλεξάνδρα, που σπάνια τη βρίσκεις στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται για φωτογραφήσεις στο εξωτερικό, όποτε έρθει στη χώρα της δεν ξεχνάει να κάνει ένα πέρασμα από κάποιο νυχτερινό κέντρο, αφού έχει αδυναμία στα μπουζούκια.

5. Το σέξι κορίτσι των «Ράδιο αρβύλα» 

Είναι ένα από τα κορίτσια του «Ράδιο αρβύλα» και κόβει την ανάσα στους άντρες. Αν και είναι χαμηλών τόνων, όταν ανεβάζει φωτογραφία της στο Instagram έρχονται τα πάνω κάτω. Μπορεί η Χριστίνα Μουστάκα να είναι εκείνη που συγκεντρώνει συνήθως τον θαυμασμό των αντρών, όμως και η άλλη  μελαχρινή του «Ράδιο αρβύλα» και της παρέας του Αντώνη Κανάκη, η Ευγενία Σαμαρά, δεν πάει πίσω. Τον γύρο του Διαδικτύου έχουν κάνει -για κάποιον ανεξήγητο λόγο- τις τελευταίες ώρες οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά, που τις είχε ποστάρει στο Instagram. Ισως γιατί το να τη βλέπεις λίγο πιο σέξι είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένεις από τη χαμογελαστή Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια. Η Ευγενία Σαμαρά εκτός από τη ενασχόλησή της με την τηλεόραση είναι ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ ασχολείται και με το θέατρο.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...