Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Fashion party με καυτές γκέισες και σκλάβες του sex

Φαντασία, υπερβολές και πολύ κέφι στις επιδείξεις μόδας της 16ης Athens Xclusive Designers Week

Είναι εξαιρετικά ευχάριστο και παρήγορο το γεγονός ότι η κρίση δεν έχει επηρεάσει την έμπνευση. Παρακολουθώντας τα shows της 16ης Athens Xclusive Designers Week αντιληφθήκαμε ότι οι Ελληνες σχεδιαστές και σχεδιάστριες δεν στερούνται φαντασίας και δημιουργικού οίστρου, αφού παρουσίασαν με κέφι στις πασαρέλες δημιουργίες που φτιάχτηκαν με πολύ μεράκι. Σαφώς και κάποια από τα κομμάτια ήταν… too much για την απλή, καθημερινή γυναίκα, ωστόσο τα δείγματα γραφής τους βάζουν θεμέλια για «άνοιγμα» ακόμη και στο εξωτερικό, από ιδιαίτερες κατηγορίες ανθρώπων, όπως είναι -για παράδειγμα- οι pop stars, που τα τελευταία χρόνια δείχνουν να προτιμούν τους συμπατριώτες μας.

Σύγχρονες γκέισες με μακριά ή ακόμη και μίνι κιμόνο εμφανίστηκαν στο catwalk για λογαριασμό των L. Lada & A. Spiliopoulos. Τα κορίτσια έφεραν γιαπωνέζικο «αέρα» στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ με λίγη φαντασία -βλέποντας κανείς τις δημιουργίες- θα μπορούσε να μυρίσει τα άνθη κερασιάς που στολίζουν τους κήπους στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Η Nella Ioannou όχι μόνο έδωσε κομμάτια δωρικής ομορφιάς, αλλά φρόντισε με τα κατάλληλα αξεσουάρ να κάνει πιο δραματικά τα ρούχα της, που κινήθηκαν σε ουδέτερους τόνους.

Ο οίκος Storydrops έστησε τα μοντέλα του έχοντας στη σκηνή μια μεταλλική κατασκευή που θύμιζε απλώστρα, με κάποιες από τις δημιουργίες να «αναπαύονται» νωχελικά, ενώ τα κορίτσια δανείστηκαν κινήσεις χοροδράματος. Το snake print δεν υπήρξε ποτέ πριν πιο… φιλικό προς τη γυναίκα, αφού η Anna Dorothea του ομώνυμου οίκου φρόντισε να δώσει στο «δύσκολο» αυτό pattern τα χρώματα της ίριδας, θυμίζοντας έτσι ηλιοβασιλέματα στις χαώδεις ερήμους της Αριζόνα.

Ωστόσο, ο οίκος εκείνος που έβαλε στιβαρά την υπογραφή του στην προτελευταία ημέρα της διοργάνωσης ήταν οι Sinister. Οι εκκεντρικές δημιουργίες παρέπεμπαν ξεκάθαρα στο BDSM sex, αφού ο δημιουργός τους είχε φροντίσει να ανεβάσει στην πασαρέλα ακόμη και μοντέλα με bontage, την τελευταία… μόδα που θέλει τους εραστές να δένονται με περίεργους κόμπους, σε μια μορφή ερωτικής… σκλαβιάς. Ακόμη και η ανδρική σειρά έμοιαζε βγαλμένη από το βεστιάριο κάποιας ταινίας sci fi, με σκοινιά και περίεργα head pieces.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο fashion show συγκέντρωσε και τους πιο εκκεντρικούς θεατές! Ανάμεσά τους η Stella G, η οποία φόρεσε καπέλο από… γυμνές κούκλες, το όποιο συνδύασε με αθλητικό σετ τοπ – σορτσάκι και μπότες με πανύψηλη «πλατφόρμα». Η Στέλλα Γρηγοριάδου, όπως είναι το όνομά της, είναι γνωστή για τις εξωφρενικές εμφανίσεις της, οπότε δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από εκείνην.

Να ήταν λόγω του show των Sinister, να ήταν λόγω του Halloween που έρχεται, η Μελίνα Μακρή των Vegas πάντως φρόντισε να μας τρομάξει! Η τραγουδίστρια, εκτός από το ξεχωριστό -για άλλη μία φορά- outfit και το περίεργο head piece, επέλεξε να φορέσει καταγάλανους φακούς επαφής, θυμίζοντας πρωταγωνίστρια ταινίας τρόμου. Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία, βέβαια, «Ελληνίδα Lady Gaga», αν και στη συγκεκριμένη εμφάνισή της είμαστε σίγουροι πως ακόμη και η Αμερικανίδα pop star θα κουνούσε το κεφάλι της επιδοκιμαστικά.

Μαθήματα catwalk από την «αυτοκράτειρα» Αδάμ
4rf4dq3rfq 12
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ και η χάρη πάνω στην πασαρέλα είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ξεχνιούνται ποτέ! Αυτό απέδειξε άλλη μία φορά η Εύη Αδάμ, η οποία ήταν ένα από τα μοντέλα -το βασικό- του οίκου Liza & Kira. 

Η πανέμορφη Μις Ελλάς του 1994 βγήκε στην πασαρέλα με ένα φόρεμα σε μεταλλικούς τόνους του μπεζ – πράσινου, αλλά και φίνα κοσμήματα που συμπλήρωσαν την εμφάνιση, που θύμιζε μεταβυζαντινή αυτοκράτειρα. Λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά, το ζωγραφισμένο μποτάκι, το οποίο φαινόταν ελάχιστα κάτω από τα αέρινα υφάσματα της δημιουργίας.

Η Εύη Αδάμ παρέδωσε μαθήματα πάνω στο catwalk για τις νεότερες συναδέλφους της και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ομορφιά και το επάγγελμα δεν έχουν ηλικία.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...