Πέμπτη 30/10/2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και στη συνέχεια προωθήστε με πάθος τους επαγγελματικούς στόχους σας. Η καριέρα σας…

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη φαντασία σας και το δημιουργικό σας ταλέντο. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με θάρρος και με πιο αισιόδοξη διάθεση. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οικονομικές υποθέσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς σας. Η μέρα θα σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σας. Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και στη συνέχεια προωθήστε με πάθος τους επαγγελματικούς στόχους σας. Η καριέρα σας παίρνει τώρα νέα κατεύθυνση. Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο προσκήνιο και θα σας κάνουν να θέλετε να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή γενικότερα, γιατί κάποια αγαπημένα πρόσωπα έχουν παράπονα από εσάς και θα θελήσουν να τα εκφράσουν. Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε αυτά που θα σας πουν και να τα καθησυχάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολη θα είναι η προσωπική σας προβολή στους κοινωνικούς κύκλους και γι’ αυτό επιβάλλεται να κάνετε βήματα προόδου σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι.

ΖΥΓΟΣ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας προβληματίσει ευχάριστα, αλλά προσέξτε την υγεία σας που μπορεί να κλονιστεί από τις εντάσεις των ημερών. Αποφύγετε να απομονωθείτε, γιατί οι αναμνήσεις που θα ζωντανέψουν θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έντονη δραστηριότητα στο φιλικό περιβάλλον μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό έρωτα. Προσπαθήσετε να μείνετε περισσότερο μόνοι, ώστε να έχετε τον χρόνο να κάνετε ανασκόπηση των πεπραγμένων. Τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καριέρα σας θα πάρει νέα κατεύθυνση, ενώ η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις εκτός από ψυχαγωγία θα σας προσφέρει και ευκαιρίες ανέλιξης. Μη θυμώνετε για τα λάθη που έχετε κάνει, αφού από αυτά μαθαίνετε και γίνεστε καλύτερος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξηγήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε στη συνέχεια με επαγγελματικές συνεργασίες. Οι σχέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργικά σχέδια μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη δουλειά σας. Η περίοδος αυτή θα σας σπρώξει να συναντήσετε κόσμο, αλλά και να ερωτευτείτε με πάθος. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένα θέματα στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, αλλά παράλληλα θα σας προσφερθούν καλές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Κρατήστε μια απόσταση από ορισμένες καταστάσεις που είναι προφανές πως δεν σας καλύπτουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ