Η Αθανασία Κοφινιώτη, πρέσβειρα της Ελλάδας για την «Παγκόσμια Ειρήνη και την Ανθρωπότητα»!

Η Αθανασία Κοφινιώτη, που κέρδισε τον πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς «Star & Mister G.S. Hellas»…

Η Αθανασία Κοφινιώτη, που κέρδισε τον πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς «Star & Mister G.S. Hellas», που τα δικαιώματα του έχει το Grande Secreto Media Group, και στέφθηκε «Star G.S. Hellas 2014» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Universal Peace & Humanity Pageant». Έναν διαγωνισμό ομορφιάς που στόχο έχει την Παγκόσμια Ειρήνη στην Ανθρωπότητα.

H Αθανασία Κοφινιώτη δήλωσε :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό ομορφιάς, που πρεσβεύει την παγκόσμια ειρήνη στην ανθρωπότητα, κάτι το οποίο στις μέρες μας είναι απαραίτητο αφού όλη η υφήλιος ζει υπό το καθεστώς πολέμου, είτε αυτός οπλίζεται με πυρομαχικά είτε με οικονομικούς όρους. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, λαμβάνω μέρος σε αυτό τον διαγωνισμό γιατί πιστεύω ότι η ομορφιά, η άποψη αλλά και η γνώση μπορούν να γίνουν μοχλός για να επέλθει η ειρήνη στην γη. Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα «Star & Mister G.S. Hellas» από τα οποία μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στα «Miss Universal Peace & Humanity Pageant», αλλά και τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από αυτά, τον Γιώργο Κούβαρη, που πιστεύει σε εμένα και με στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Κλείνοντας θέλω να δώσω μία υπόσχεση σε όλους τους Έλληνες ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα προσπαθήσω να τους κάνω περήφανους».

Έτσι η Ελληνίδα καλλονή θα διαγωνιστεί στις 25 Νοεμβρίου στην Βραζιλία ανάμεσα σε αρκετές χώρες και θα διεκδηκήσει το στέμμα και τον τίτλο της πρέσβειρας για την Παγκόσμια Ειρήνη στην Ανθρωπότητα.

Καλή Επιτυχία Αθανασία!! 

athanasia2 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ