Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κόρη βιομήχανου με… συγκρότημα!

Η Α. Δασκαλοπούλου που ασχολείται με σύνθεση και τραγούδι ετοιμάζει και άλμπουμ

Αν και θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα της στις οικογενειακές επιχειρήσεις, η Αγγελική Δασκαλοπούλου έφτιαξε τη δική της μουσική περσόνα και ασχολήθηκε με εκείνο που αγαπάει περισσότερο: τη σύνθεση και το τραγούδι.
Η κόρη του πρώην προέδρου του ΣΕΒ και ενός από τους πιο γνωστούς συλλέκτες έργων τέχνης, του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, δούλεψε στον τομέα οργάνωσης συναυλιών της Philharmonia Orchestra του Λονδίνου, στο τμήμα μάρκετινγκ της ΕΡΤ διοργανώνοντας συναυλίες για τα Μουσικά Σύνολα, αλλά και στο Φεστιβάλ Αθηνών, στην υποδοχή καλλιτεχνών. Κατάλαβε όμως ότι η θέση της ήταν αλλού, πάνω στη σκηνή, κρατώντας ένα μικρόφωνο. Ετσι, μετονομάστηκε… Angelika Dusk κι έχοντας στις αποσκευές της τα rock ακούσματα της εφηβείας της (αφού άκουγε με τις ώρες Rolling Stones, Pink Floyd και Led Zeppelin από τις συλλογές του πατέρα της), αλλά και κλασική, τζαζ, funk, blues, soul, ελληνική παραδοσιακή, rap και πολλή ποπ μουσική, άρχισε να συνθέτει τα δικά της τραγούδια.

fdgvdfgd
Η νεαρή και αιθέρια Angelika είναι συνθέτρια και στιχουργός των κομματιών της, και έχει εξασφαλίσει σταθερή συνεργασία με τους Αγγλους παραγωγούς Red Triangle Productions (έχουν υπό την… προστασία τους τους One Direction, Pixie Lott, Olly Murs, Little Mix) και Ross Cullum (έχει αναλάβει τους αστέρες Tori Amos, Rufus Wainwright, Tears for Fears, Roxy Music, Enya). Σπούδασε κλασική μουσική στο Brown University των Ηνωμένων Πολιτειών και στο London Center of Contemporary Music του Λονδίνου, όπου καλλιέργησε και ανέπτυξε την ικανότητά της να συνθέτει up-tempo pop τραγούδια, μπαλάντες, αλλά και πιο «σκοτεινά» κομμάτια. Εκανε αισθητή την παρουσία της με το πρώτο της single «Love on your own terms», ενώ κυκλοφόρησε και το παρθενικό της EP με τίτλο «Telling stories».

sdfsdfsd
Από τις πιο σημαντικές στιγμές της μέχρι τώρα καριέρας της Angelika Dusk ήταν το γεγονός ότι ανέλαβε το opening act του Boy George, αλλά και των Simple Minds, σε φεστιβάλ που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ έχει στο ενεργητικό της αρκετά live. Μάλιστα αύριο θα εμφανιστεί με την μπάντα της σε μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία εμφάνιση, στις 12 Νοεμβρίου, με μαγαζί της Γλυφάδας. Στις αρχές του 2015 αναμένεται η κυκλοφορία του πρώτου της album.

Ελισσάβετ Κυρίτση

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....