Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Tο εξοχικό όνειρο του Τ. Κρουζ

Ζήτημα τιμής (47.000.000 δολάρια) η πώληση αγροικίας στο Κολοράντο

Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν! Εκεί ακριβώς λοιπόν αποφάσισε να αφήσει και το δικό του ο Τομ Κρουζ βγάζοντας προς πώληση την οικογενειακή φωλιά που χάρισε ζεστασιά στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του Κέιτι Χολμς τον πρώτο καιρό που είχαν πάρει στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους Σούρι.
Με το μελάνι να έχει στεγνώσει για τα καλά στα χαρτιά του διαζυγίου του από τη νεαρή ηθοποιό, ο Τομ Κρουζ (πρωταγωνιστής μεγάλων επιτυχιών, μεταξύ των οποίων και το «Ζήτημα τιμής») ανέθεσε στο μεσιτικό γραφείο Telluride Sotheby’s International Realty την πώληση της εξοχικής κατοικίας του στο Κολοράντο. Μία ξύλινη κατοικία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το… μεγάλο σπίτι στο λιβάδι, καθώς είναι χτισμένη στο γραφικό βουνό Τέλουραϊντ στο Κολοράντο, μέσα στην απόλυτη φύση.

4 3

Ο ηθοποιός το είχε αγοράσει τη δεκαετία του ’90, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κατά σειρά γάμου του με τη Νικόλ Κίντμαν, και αποτελούσε το καταφύγιό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που είχε περάσει εκεί ήταν στα μέσα του 2006, όταν είχε γεννηθεί η κόρη του, Σούρι. Εκεί μάλιστα είχε προσκαλέσει και τους φωτογράφους του περιοδικού «Vanity Fair», στο οποίο έγινε η πρώτη επίσημη φωτογράφιση της μικρής. Εντονες αναμνήσεις που ο δημοφιλής ηθοποιός επιθυμεί να εξαργυρώσει ακριβά, καθώς έθεσε το τίμημα του σπιτιού στα 47.000.000 δολάρια!

3 6

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατοικία που εκτείνεται σε οικόπεδο 1.200 στρεμμάτων. Η κατασκευή της έχει γίνει από ξύλο και πέτρα, και θυμίζει παραδοσιακή εξοχική αγροικία. Διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, μεγάλα τζάκια που διατηρούν τους χώρους ζεστούς, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο και έναν χώρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά. Το μεγάλο πλεονέκτημα της κατοικίας είναι ασφαλώς η ασύγκριτη θέα που προσφέρει, με τις χιονισμένες κορυφές του Κολοράντο να συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο.

2 5

Την ίδια στιγμή που ο Τομ Κρουζ κλείνει οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή του, φαίνεται ότι ανοίγει ένα άλλο, καθώς πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Μιράντα Κερ. Εναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Ορλάντο Μπλουμ, η Αυστραλή καλλονή της Victoria’s Secret φέρεται ότι εγκατέλειψε τον πολυεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ, στον οποίο είχε βρει παρηγοριά, για τα… μπλε μάτια του χολιγουντιανού σταρ. Οι δυο τους ανταλλάσσουν συχνά τηλεφωνήματα και έχουν ήδη βγει ραντεβού στο Λονδίνο.

5 5

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...