Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Μούμια» έγινε η Ντονατέλα!

Η εμφάνιση-σοκ της σχεδιάστριας στην Εβδομάδα Μόδας στο Περού

Σαν να βγήκε από το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό μοιάζει πλέον η Ντονατέλα Βερσάτσε, καθώς το πρόσωπό της έχει αλλοιωθεί εντελώς από τις διαφόρων τύπων «επεμβάσεις» που έχει κάνει, σε μια απολύτως αποτυχημένη προσπάθεια να νικήσει τον χρόνο. Ενέσεις γεμίσματος των ρυτίδων, εμφυτεύματα και λέιζερ ανάπλασης δέρματος έχουν κάνει την «γκουρού της ιταλικής μόδας», όπως την αποκαλούν, να απέχει λίγο από το να μοιάζει με… δράκουλα.
234tq34t34t 3Η τελευταία εμφάνισή της στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Περού προκάλεσε σοκ, καθώς όχι μόνο έμοιαζε να της έχουν περάσει το πρόσωπο με λούστρο (τόσο πολύ γυάλιζε), αλλά φαινόταν να έχει μεγαλώσει το μέτωπό της, σαν να έχει δηλαδή χάσει μαλλιά.
234tq34t34t 4Η 54χρονη σχεδιάστρια δεν έχει πια καμιά σχέση με τη γυναίκα που πριν από περίπου 20 χρόνια εντυπωσίαζε με την απλότητα της εμφάνισής της. Τα χείλη της ήταν φυσικά σαρκώδη και η επιδερμίδα της άψογη. Δεν ήταν όμως «πλαστική», αφού οι πρώτες λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια της είχαν κάνει την εμφάνισή τους.

Εδειχνε νεότερη

Το 1997, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του αδελφού της Τζιάνι, η Βερσάτσε έκανε δημόσια εμφάνιση σε ένα κοσμικό γεγονός με πρόσωπο άψογο και έδειχνε αρκετά νεότερη από 42 ετών. Η εποχή των αισθητικών επεμβάσεων -που δεν ήταν απαραίτητα χειρουργικές- είχε ξεκινήσει. Ειδικοί λένε πως τα πρώτα fillers ήταν γεγονός. Οκτώ χρόνια αργότερα, το 2005, η Βερσάτσε μίλησε στην αμερικανική «Vogue» και αποκάλυψε τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Είπε πως είχε περάσει καιρό σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Αριζόνα, γεγονός που «ξεκούρασε» το πρόσωπό της.
234tq34t34t 5Ωστόσο είναι βέβαιο ότι κάποιος αισθητικός χειρουργός είχε βάλει το χεράκι του ή, καλύτερα, τη βελόνα έγχυσης του μπότοξ. Στην ίδια συνέντευξη άλλωστε η Βερσάτσε δήλωνε πως δεν είναι υπέρμαχος του «all natural» στη γυναικεία ομορφιά. Τρία χρόνια αργότερα στο Φεστιβάλ των Καννών εμφανίζεται με διαφορετικό σχήμα προσώπου!
234tq34t34t 1Η συσσώρευση των fillers, μπότοξ και εμφυτευμάτων την είχε μεταμορφώσει. Το 2011 βλέποντας φωτογραφίες της οι ειδικοί εντοπίζουν το πρώτο λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, ενώ πριν από δύο μήνες, οπότε εμφανίστηκε έχοντας χάσει πολλά κιλά και με «χάρτινο» πρόσωπο, όλοι αντιλήφθηκαν πως το έχει παρακάνει πια. Και η δικαίωση της άποψης αυτής ήρθε στην Εβδομάδα Μόδας του Περού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...