Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ροκ δεινόσαυροι στον «πλανήτη» του MTV

Σέξι συνολάκια, «ιππότες» με κιλτ και ηχηρές απουσίες στα μουσικά βραβεία

Με αρκετά «μπιπ», ηχηρές απουσίες, εντυπωσιακά live και ένα «σκέτο» από full frontal, τα φετινά ευρωπαϊκά βραβεία MTV είχαν όλα τα συστατικά για να καθηλώσουν το κοινό.
r2q4rq423r3q4rt 5Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αλλά και ταυτόχρονα μεγάλοι απόντες ήταν τα μέλη του συγκροτήματος One Direction, που προτίμησαν να παραμείνουν στη βρετανική πρωτεύουσα για να συμμετάσχουν στο «X-Factor», παρά να βρεθούν στη Γλασκόβη για να συλλέξουν τα συνολικά τέσσερα βραβεία που απέσπασαν. Το boyband ξεχώρισε στις κατηγορίες Καλύτερου Live, Καλύτερων Ποπ Καλλιτεχνών και Καλύτερων Καλλιτεχνών Βρετανίας και Ιρλανδίας, ενώ απέσπασε και το βραβείο Biggest Fans, για το οποίο ευχαρίστησε το fan club τους Directioners μέσω video. «Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σας απόψε. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ γι’ αυτό το βραβείο» δήλωσαν, την ώρα που το twitter έπαιρνε φωτιά από τα σχόλια απογοήτευσης όσων περίμεναν να τους δουν live.

Ικανοποιητική «συγκομιδή» είχε και η Αριάνα Γκράντε, η οποία, αν και ήταν υποψήφια σε έξι κατηγορίες, απέσπασε τελικά δύο από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς. Η Αμερικανίδα σταρ διακρίθηκε στις κατηγορίες Καλύτερου Τραγουδιού για το «Problem» με τη ράπερ Iggy Azalea, αλλά και Καλύτερης Γυναίκας Καλλιτέχνιδας, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις με το performance της στην αρχή της βραδιάς. Με σέξι ασημί κορμάκι, μαύρες μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο και μακριά extentions, βγήκε μέσα από ένα σύννεφο καπνού στη σκηνή και «απογειώθηκε» πάνω από το κοινό καθισμένη σε μια «ιπτάμενη καρέκλα». «Είμαι ενθουσιασμένη. Πολύ χαρούμενη. Είναι τα πρώτα μου βραβεία. Ο αδερφός μου θα τα πάρει πιθανότατα από μένα και θα τα βάλει στο διαμέρισμά του» είπε κατά τον ευχαριστήριο λόγο της.
r2q4rq423r3q4rt 3Στην κατηγορία Καλύτερου Ανδρα Καλλιτέχνη ξεχώρισε ο Τζάστιν Μπίμπερ, Πρωτοεμφανιζόμενου το συγκρότημα 5 Seconds Of Summer, ενώ η Κέιτι Πέρι απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Video για το «Dark Horse» και καλύτερου Look.
r2q4rq423r3q4rt 11Το βραβείο Παγκόσμιου Ειδώλου απονεμήθηκε στον Οζι Οσμπορν, τη στιγμή που ο Ενρίκε Ιγκλέσιας πήρε το βραβείο Καλύτερου Παγκόσμιου Performance, «επιβεβαιώνοντας» όσους τον ψήφισαν με ένα υπέροχο live επί σκηνής. Τέλος, στις κατηγορίες χιπ χοπ και ροκ βραβεύτηκαν οι Νίκι Μινάζ και Linkin Park, αντίστοιχα.
r2q4rq423r3q4rt 7Με τις εμφανίσεις τους τόσο on stage όσο και backstage εντυπωσίασαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, ο οποίος επέλεξε να φορέσει κιλτ, και ο Αμερικανός μουσικός Redfoo, ο οποίος έδειξε τι φορούσε κάτω από το δικό του κιλτ, όταν στη διάρκεια χορευτικού αποκάλυψε το σλιπάκι του. Την ίδια στιγμή, η Αλίσια Κις, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ερμήνευσε στο πιάνο μεγάλες επιτυχίες της.
r2q4rq423r3q4rt 8Η ιπτάμενη Νίκι Μινάζ που ήθελε πολύ πιπέρι

Είχε αναλάβει τον τριπλό «ρόλο» της οικοδέσποινας, της υποψήφιας και της performer και η Νίκι Μινάζ τους έφερε όλους εις πέρας με επιτυχία. Ως οικοδέσποινα εξάντλησε το λεξιλόγιό της στις βωμολοχίες κλίνοντας το ρήμα «γ…» σε όλους τους χρόνους και τις φωνές, ενώ μόνο στην πρώτη πρόταση που ξεστόμισε χρειάστηκαν δύο «μπιπ». Συνειδητοποιώντας και μόνη της ότι το παράκανε, είπε κάποια στιγμή στο κοινό «λυπάμαι αν έβρισα, αλλά είμαι η Νίκι Μινάζ», δίνοντας το στίγμα για το υπόλοιπο της βραδιάς.
r2q4rq423r3q4rt 10Ως υποψήφια κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία χιπ χοπ, ενώ ως performer τα έδωσε όλα αλλάζοντας οκτώ σύνολα στη διάρκεια της βραδιάς. Η εκκεντρική ράπερ έκανε άκρως εντυπωσιακή «κάθοδο» στη σκηνή με συρματόσχοινα, φορώντας φούστα με 4,3 μέτρα ουρά, υπό τους ήχους του «I’m Gonna Be». Εδωσε έτσι στο σκοτσέζικο κοινό μια πρώτη γεύση από τις ενδυματολογικές αλλαγές που θα ακολουθούσαν. Μέσα στο επόμενο μισάωρο είχε αλλάξει τρεις φορές. Εβαλε ένα λευκό Roberto Cavalli φόρεμα, συνέχισε με ένα κόκκινο στράπλες και κατέληξε σε ένα μαύρο μάξι, με διαφάνεια στο ντεκολτέ που δεν άφηνε τίποτε στη φαντασία του κοινού. Μέχρι το τέλος του σόου είχε φορέσει άλλες τέσσερις δημιουργίες, που αναδείκνυαν τις πλούσιες καμπύλες της.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...