Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κατάθλιψη και αλκοόλ για τη μάνα του Μπεν…

Εγραψε βιβλίο για την κόλαση που ζει 22 χρόνια τώρα, από τότε που εξαφανίστηκε ο γιος της.

Η ιστορία της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στην Κω που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη γίνεται βιβλίο με την υπογραφή της μητέρας του, Κέρι Νίντχαμ. Αυτό αποκάλυψε μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» η αδελφή του Μπεν, Λέιγκχανα Νίντχαμ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η μητέρα της με το αλκοόλ.

Η 20χρονη σήμερα Λέιγκχανα μπορεί να μην είχε γεννηθεί το καλοκαίρι του 1991, όταν ο αδερφός της Μπεν χάθηκε στην Κω, παρ’ όλα αυτά όμως έχει να θυμάται πολλά όσον αφορά την υπόθεση αυτή, αφού ως παιδί το μοναδικό θέμα που άκουγε να συζητάνε τα μέλη της οικογένειάς της ήταν μόνο όλα όσα συνέβησαν εκείνη την τραγική ημέρα του Ιουλίου. Από τότε μάλιστα η μητέρα του Μπεν έπαθε κατάθλιψη, ενώ δεν άργησε να βρει παρηγοριά στο αλκοόλ, κάτι που παραδέχεται -όπως αναφέρει η κόρη της- και στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα. «Ελπίζουμε ακόμα ότι θα βρούμε τον Μπεν. Αυτό το βιβλίο λειτουργεί λυτρωτικά για τη μαμά μας. Είναι η ιστορία της όπως ήθελε να την πει πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση του παιδιού της. Για πρώτη φορά στη ζωή της είναι επιτέλους κάπως ήρεμη. Το κεφάλαιο που μιλά για την εποχή των κλαμπ, των πάρτι και του αλκοόλ είναι η σταύρωσή της. Καταλαβαίνω τώρα ότι το αλκοόλ, όσο κακό κι αν κάνει, σε βοηθάει να ξεχάσεις. Εάν καθόταν σπίτι και περίμενε να χτυπήσει το τηλέφωνο, θα είχε αυτοκτονήσει», αποκαλύπτει η κόρη της και δίνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες: «Οταν γεννήθηκα εγώ, είχε πάθει κατάθλιψη. Ενιωθε πως δεν μπορούσε να με φροντίσει. Δεν ήμουν δυστυχισμένη που ζούσα με τους παππούδες μου, αλλά δεν είχα τη μαμά μου. Θυμάμαι τη μέρα που ήρθε να με πάρει, είχα δύο μήνες να τη δω. Ετρεξα στην πόρτα και φώναζα “Mummy, Mummy’’, σαν να την είχα συχωρέσει! Αυτό της έδωσε δύναμη. Δύο φορές προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ημουν 11 ετών όταν διάβασα το γράμμα της αυτοκτονίας της. Εκανα τότε διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά που ζούσαν στην Κύπρο».

Η Λέιγκχανα δεν έχει καμία πικρία πια για τον τρόπο που μεγάλωσε. Αντίθετα, υπερασπίζεται με πάθος τη μητέρα της απέναντι στα κακόβουλα σχόλια που κατά καιρούς ακούει για την εξαφάνιση του αδελφού της. Δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα: «Κοιτούσα ένα άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες όταν βρήκα κρυμμένο ένα γράμμα. Διάβασα: “Πώς θα καταφέρω να φροντίσω ένα άλλο παιδί όταν δεν κατάφερα να φροντίσω το πρώτο μου; Κάποιος μου πήρε τον Μπεν μακριά. Θα πρέπει να ανακάλυψαν πως ήμουν κακή μάνα. Κάπου πρέπει να με είχαν δει. Κάτι πρέπει να είχα κάνει”… Εβαλα τα κλάματα γιατί σε εκείνη την ηλικία ένιωσα ότι η μαμά μου δεν μπορούσε να με αγαπήσει. Δεν είχα δύναμη να βγω από το δωμάτιο. Πληγώθηκα, αλλά κατάλαβα πως ένιωθε».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...