Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αυτοκτόνησε ο δολοφόνος της 40χρονης

Εντοπίστηκε νεκρός τελικά (από δηλητήριο) ο 67χρονος συνταξιούχος που σκότωσε στο Λεωνίδιο τη 40χρονη πρώην ερωμένη του

Η δεύτερη πράξη στο δράμα της δολοφονίας της 40χρονης πολύτεκνης μητέρας από το Λεωνίδιο, που συγκλόνισε την Αρκαδία, «έκρυβε» την αυτοκτονία του 67χρονου, τον οποίο οι Αρχές αναζητούσαν εξαρχής ως δράστη. Ο συνταξιούχος οικοδόμος Παναγιώτης Ανδριάς, που δεν άντεξε την οριστική απόρριψη από την πρώην ερωμένη του, βρέθηκε νεκρός χθες. Πιθανότατα έκανε πράξη όσα είπε στον φίλο του αμέσως μετά την ομολογία του για το φονικό, ότι δηλαδή θα έδινε τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακο: «Την τελείωσα. Και τώρα θα φαρμακωθώ» είχε πει.

Ο 67χρονος που πυροβόλησε και μαχαίρωσε τη 40χρονη Γεωργία Λάτση κοντά στη στάνη της στην περιοχή Βασκίνα Κυνουρίας βρέθηκε λίγο πριν από τις 14.00 νεκρός σε δύσβατο σημείο, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από αυτό όπου το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας από τον σύζυγό της Δημήτρη Λάτση. Ο αυτόχειρας δεν έφερε τραύματα από όπλο, αλλά δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε αρχικά την άτυχη γυναίκα πριν την κατακρεουργήσει με μαχαιριές, καθώς και ένα κουτί φυτοφαρμάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οσμή από το δηλητήριο ήταν έντονη στο σημείο, γεγονός που «μαρτυρά» αυτοκτονία, σε συνδυασμό με την απουσία τραυμάτων. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος θα εξετάσει τη σορό σήμερα.

Της έστησε καρτέρι

Ο συνταξιούχος οικοδόμος, που διατηρούσε στο παρελθόν ερωτικό δεσμό με τη μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τον είχε βγάλει από τη ζωή της και είχε επιστρέψει μετανιωμένη στην οικογένειά της. Ολα δείχνουν πως της έστησε καρτέρι και τη σκότωσε, ενώ αμέσως μετά τηλεφώνησε σε έναν φίλο του θηροφύλακα, στον οποίο ομολόγησε την πράξη του. Οπως του είπε κοφτά, δεν του έμενε να κάνει τίποτα άλλο από το να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού δεν θα μπορούσε να αντέξει τη φυλακή: «Θα με βρείτε κοντά στο σημείο που σκότωσα τη Γεωργία» είχε πει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο φίλος του στην Αστυνομία.
42353q4t 1Το φονικό έγινε το πρωί της Τρίτης. Η 40χρονη είχε φύγει από το Λεωνίδιο με έναν 80χρονο γείτονα για να πάνε στις στάνες τους, στη Βασκίνα. Οταν έφτασαν, ο ηλικιωμένος έμεινε στο σπιτάκι και εκείνη έβγαλε τα ζώα για να βοσκήσουν. Κάποια στιγμή ξέφυγαν και η γυναίκα έτρεξε να τα μαζέψει, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αρκετά από το μαντρί. Τότε ο δολοφόνος την πλησίασε από πίσω και την πυροβόλησε δύο φορές τραυματίζοντάς την επιπόλαια στην ωμοπλάτη. Αιμόφυρτη, η Γεωργία Λάτση έτρεξε προς το δύσβατο σημείο και εκείνος σε κατάσταση αμόκ την κυνηγούσε κρατώντας ένα μαχαίρι. Δεν άργησε να την πιάσει και να τη μαχαιρώσει χαμηλά στην κοιλιά και στην καρωτίδα.

Το ημερολόγιο και τα ερωτήματα

Το παζλ του συγκλονιστικού εγκλήματος πάθους ελπίζουν οι αστυνομικοί ότι θα «συνθέσουν» από το ημερολόγιο που φέρεται ότι κρατούσε ο 67χρονος και το οποίο βρήκαν στο σπίτι όπου έμενε τα τελευταία χρόνια, στη Βασκίνα. Ως τώρα, από τα στοιχεία, τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις έχουν προκύψει κενά και ερωτήματα που επιζητούν απαντήσεις. Οι Αρχές εξετάζουν -μεταξύ άλλων- και τον ρόλο του 80χρονου που είχε συνοδεύσει το θύμα στη Βασκίνα τη μοιραία μέρα, καθώς ο ηλικιωμένος εμφανίζεται να μην άκουσε κανέναν πυροβολισμό, ούτε να αντιλήφθηκε κάτι ύποπτο.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...