Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

«Κούκλες» πολυτελείας στους δρόμους της κρίσης

Σε πείσμα των καιρών, μόνο στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν και κόβουν την ανάσα 35 Ferrari και 15 Lamborghini

Κόντρα στην εποχής της οικονομικής κρίσης, εξακολουθούν να… σουλατσάρουν καλογυαλισμένες και απαστράπτουσες, τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα και προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού και έκπληξης! Συνήθως στα κόκκινα, αλλά και total black ή κατάλευκες, αυτές οι τετράτροχες, εντυπωσιακές (και ακριβές) «κυρίες» επιμένουν να κάνουν τις εμφανίσεις τους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Οι Ferrari και οι Lamborghini αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός για τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων και στη θέα τους όλοι στέκονται και τις χαζεύουν. Μπορεί η κρίση να ανάγκασε πολλούς ιδιοκτήτες αυτών των εξωτικών αυτοκινήτων να τα πουλήσουν ή να αποσύρουν τις πινακίδες κυκλοφορίας, ωστόσο ακόμη κάποιοι Θεσσαλονικείς αντιστέκονται και συνεχίζουν να διατηρούν στην κατοχή τους τα πανάκριβα αυτοκίνητα.

Συνολικά στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν στην εποχή της… κρίσης περίπου 35 Ferrari και 15 Lamborghini. Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος του Αρη Γιώργος Γαλανός, ο οποίος είναι λάτρης της φίρμας με τον ταύρο και έχει στην κατοχή του δύο Lamborghini, μία λευκή Murciellago και μία μαύρη Gallardo. Σχεδόν καθημερινά κυκλοφορεί με την κατακόκκινη Ferrari 355 και ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης αλυσίδας αρτοζαχαροπλαστείων Νίκος Σταγγίδης, ο οποίος την παρκάρει στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως με Βενιζέλου.

Επιχειρηματίες

Ο Χάρης Μαυρουδής δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την πολύτιμη Ferrari του ακόμη και για εκδρομές σε… δύσβατα εδάφη. Είναι ο επιχειρηματίας του οποίου οι φωτογραφίες έκαναν πέρυσι τον γύρο του διαδικτύου, όταν η κατακόκκινη Ferrari του κόλλησε στα στενά, πετρόκτιστα σοκάκια στα Ζαγοροχώρια, ενώ όταν δεν μετατρέπει το αυτοκίνητό του σε… τζιπ, πηγαίνει σε κοσμικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη με το πανάκριβο όχημά του. Ο Ηλίας Βασιλειάδης, ιδιοκτήτης της βιομηχανίας χρωμάτων HB Body, τρέφει βαθιά αγάπη για τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα. Στη συλλογή του, μεταξύ άλλων, βρίσκει κανείς τρεις Ferrari και δύο Lamborghini, ωστόσο αποφεύγει πλέον να κυκλοφορεί με κάποιο από τα super car της συλλογής του.
r234r34rt 3Επίσης, τρεις Ferrari και δύο Lamborghini έχει στο γκαράζ του και ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ζάχαρης ΖΑΚΟΜΑ Κώστας Μαλαμίδης, ο οποίος συχνά χρησιμοποιεί κάποιο εξ αυτών προκειμένου να πιει τον κυριακάτικο μεσημεριανό καφέ του σε παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ακόμη πέντε Ferrari στην Κατερίνη, τέσσερις στη Λάρισα και δύο σε Ξάνθη και Γιάννενα, ενώ πολλοί ιδιοκτήτες κρατούν σε κλειστά γκαράζ παλιά μοντέλα ανυπολόγιστης αξίας.
r234r34rt 2Η συντήρηση των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα ακριβή και τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες τους απευθύνονται σε εμπόρους ανταλλακτικών και εξειδικευμένα συνεργεία στο εξωτερικό, με πείρα στα υπερ-αυτοκίνητα.
r234r34rt 4 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...