Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Τούμπαρε τον «μικρό»

Τα κέρδη που προσδοκά ο Γιάννης Αλαφούζος από τη συνεργασία με τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Στη μεγαλύτερη επικοινωνιακή του νίκη από την ημέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος. Στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου κατάφερε να πείσει τον «μικρό» του ελληνικού ποδοσφαίρου να ασχοληθεί ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που δεν μπόρεσε να πετύχει ο προκάτοχός του Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες που έχουν φορέσει το τριφύλλι στο στήθος, ο Δημήτρης Σαραβάκος επιστρέφει στην Παιανία για να αναλάβει καθήκοντα γενικής εποπτείας στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχοντας ενεργό ρόλο στα αποδυτήρια, στον προγραμματισμό της ομάδας και στη διαχείριση των καταστάσεων. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε χθες και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες – αν όχι σήμερα. Με την πρόσληψη του Δημήτρη Σαραβάκου ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αποκομίσει σημαντικά οφέλη:

Α) Προκαλεί συσπείρωση στις τάξεις των φιλάθλων που λατρεύουν τον «μικρό» και του έχουν τυφλή εμπιστοσύνη.

Β) Στέλνει το μήνυμα της αλλαγής νοοτροπίας μέσα στα αποδυτήρια, που μόνο η παρουσία ενός σταρ του μεγέθους του Δημήτρη Σαραβάκου μπορεί να φέρει.

Γ) Βάζει δίπλα στον «άπειρο» προπονητικά Γιάννη Αναστασίου έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο και έχει την ικανότητα να πείθει με τις απόψεις του.

Δ) Δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας στους ποδοσφαιριστές, που θα ξέρουν ότι θα μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα μαζί με έναν ποδοσφαιριστή που οι περισσότεροι τον θαύμαζαν και τον είχαν ίνδαλμα στα παιδικά τους χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Σαραβάκος φόρεσε τελευταία φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού στις 20 Οκτωβρίου του 1997, σε παιχνίδι με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, στο οποίο αγωνίστηκε μόλις δεκατρία λεπτά. Την επόμενη σεζόν (1998-99) δεν έκανε καμία συμμετοχή και σταμάτησε την ενεργό δράση. Εκτοτε ιδιώτευσε, ασχολήθηκε με επιχειρήσεις, έπαιξε στην Εθνική beach soccer για πολλά χρόνια και το 2008 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, για να αποχωρήσει ένα χρόνο αργότερα, επειδή δεν είχε αρμοδιότητες.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Ανακοινώνεται σήμερα η συμφωνία με τον Αναστασίου

Σήμερα ανακοινώνεται εκτός απροόπτου η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Κάποια εμπόδια που παρουσιάστηκαν στις αρχές της εβδομάδες έχουν ξεπεραστεί και πλέον έχουν ρυθμιστεί όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα, ο ρόλος του οποίου μένει να αποσαφηνιστεί, ώστε να μην προκαλέσει μεγάλες εντάσεις στη συνέχεια, δεδομένου ότι σημαντική μερίδα των φιλάθλων έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της.

Πάντως ο ερχομός του Γιάννη Αναστασίου τροφοδοτεί συνεχώς σενάρια μεταγραφών από την αγορά της Ολλανδίας, την οποία γνωρίζει άριστα. Ετσι εξηγείται και η αναπαραγωγή του ονόματος του 29χρονου επιθετικού της Ρόντα (πρώην ομάδα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού) Σανχαρίμπ Μαλκί, ο οποίος πέτυχε φέτος 16 γκολ σε 29 αγώνες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...