Η επιμέλεια των παιδιών στον Μισθό

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ την επιμέλεια των δύο παιδιών του και την κέρδισε!

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ την επιμέλεια των δύο παιδιών του και την κέρδισε! Το ρεπορτάζ της «Espresso» για τον χωρισμό του Σπύρου Μισθού από τη σύζυγό του Δήμητρα Ακουρου είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια και άλλα στοιχεία γι’ αυτή την υπόθεση.

Οπως μάθαμε, ο ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της πρώην συζύγου του, ζητώντας να πάρει υπό την επιμέλειά του τα δύο παιδιά τους, την 9,5 ετών Αννα και τον 5,5 χρόνων Γιωργάγγελο και πριν από έναν μήνα η απόφαση του δικαστηρίου τον δικαίωσε. Ετσι, με τα δύο αγγελούδια του ξεκίνησε μια νέα ζωή, σε καινούργιο σπίτι, στο οποίο μετέφερε οτιδήποτε κινητό από το διαμέρισμα στο οποίο έμενε πριν η οικογένεια και ανήκει στη γυναίκα του.

Επίσης, στην κατοχή του περιήλθε και το αυτοκίνητο που διέθετε το ζευγάρι. Να πούμε πως πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που πατέρας καταφέρνει να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών του, ωστόσο -σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- ο Σπύρος Μισθός κατέθεσε στο δικαστήριο στοιχεία εναντίον της Δήμητρας Ακουρου, τα οποία του εξασφάλισαν την επιμέλεια της κόρης και του γιου του.

Οσο για την υπόθεση του ΔΗΠΕΘΙ, ο ηθοποιός έχει καταθέσει αγωγή που εκδικάστηκε στις 15 Οκτωβρίου (μάρτυρας υπεράσπισής του ήταν η Μαρία Αλιφέρη), καθώς θεώρησε πως οι λόγοι για τους οποίους απομακρύνθηκε από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων ήταν -σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή- προσχηματικοί. Και αυτό διότι αν και είχε ανανεώσει τη σύμβασή του για ακόμη μία τριετία, η νέα δημοτική Αρχή τον απέλυσε. Ετσι, τώρα διεκδικεί τα χρήματα που θα εισέπραττε μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια.

Ελισσάβετ Κυρίτση

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ