Happy new year με δαντέλες & αριστοκρατικούς κότσους

Τέσσερις προτάσεις από τον hairstylist των επωνύμων Τηλέμαχο Κωστόπουλο για σούπερ λαμπερές εμφανίσεις στο ρεβεγιόν

Εντυπωσιακούς κότσους που θυμίζουν χολιγουντιανές σταρ στο red carpet, φορέματα κοντά ή μακριά, με διαφάνειες και κεντημένες λεπτομέρειες, και μακιγιάζ που αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου προτείνουν για τις λαμπερές ημέρες των Χριστουγέννων κορυφαίοι Ελληνες επαγγελματίες στον χώρο της μόδας. Η «Espresso» με τη βοήθεια του αγαπημένου πολλών επώνυμων κυρίων hairstylist Τηλέμαχου Κωστόπουλου και των συνεργατών του δημιούργησε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες τα πιο ξεχωριστά look για εντυπωσιακές και πρωτότυπες εμφανίσεις στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
«Ειδικά τώρα, που το πολιτικό σκηνικό της χώρας θυμίζει ταινία τρόμου, αλλάξτε εντελώς διάθεση και τολμήστε να βγάλετε τη σταρ που όλες κρύβετε μέσα σας!» προτρέπει ο κ. Κωστόπουλος, ο οποίος σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μόδας Λάσκαρη, Miro και Carolina de Souza δημιούργησε τις πιο εορταστικές εμφανίσεις με κοινό παρανομαστή τους κότσους!

«Οπως έλεγαν και παλαιότερα, “κάνε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η αρχοντιά σου”. Αυτό προτείνω κι εγώ για τις φετινές γιορτές. Απαρνηθείτε για λίγο το συνηθισμένο -αν και αγαπημένο σας- χτένισμα, είτε είναι το ίσιο είτε οι μπούκλες ή το ελαφρώς ατημέλητο και αφήστε τους κομμωτές να δημιουργήσουν για εσάς περίτεχνους κότσους, χωρίς να έχει καμία σημασία το μήκος των μαλλιών. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, μα ταυτόχρονα και γιορτινό, όπως προστάζουν και οι μέρες» λέει ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος.

Ο ίδιος προτείνει κότσους με ανάλαφρα πιασίματα και «καθαρά» μέτωπα, με αυστηρές φράντζες ή περίτεχνα σχέδια από τούφες που δημιουργούν κύματα ή σαλιγκάρια. Επίσης με χρωματιστά extensions που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν μία άλλη πινελιά, καθώς και ειδικά μπομπάρια για ακόμα περισσότερο όγκο, που θα χαρίσουν ύψος και θα κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια: «Τολμήστε και σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας ρούχο φτιάξτε με τέτοιον τρόπο τα μαλλιά σας που όλοι θα νομίζουν πως είστε έτοιμες να περπατήσετε στο red carpet των Oscar και της μόδας».

Προσοχή στις υπερβολές

Με μοντέλο του την όμορφη Ευαγγελία Κουταλίδου, γνωστή από τη συμμετοχή της στην ελληνική εκδοχή του «Next top model», ο hairstylist Τηλέμαχος Κωστόπουλος κατάφερε και δημιούργησε look για όλες εκείνες που θέλουν τελικά η εμφάνισή τους να παραπέμπει είτε σε πριγκίπισσα του παραμυθιού είτε σε σταρ του Χόλιγουντ ή ακόμα και σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή μπαλαρίνας, που είναι έτοιμη να καταπλήξει το κοινό της!

«Στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καλό θα είναι όσο μπορούμε γυναίκες και άντρες να έχουμε μια πιο επίσημη εμφάνιση. Είναι το νόημα των γιορτών τέτοιο που σχεδόν πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλο το στιλ μας! Από μαλλιά και ρούχα μέχρι αξεσουάρ και το μακιγιάζ τους οι γυναίκες. Εγώ αυτό που προσπάθησα είναι με τη βοήθεια των σχεδιαστών Λάσκαρη, Miro και Carolina de Souza, που τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τη make up artist Ιωάννα Λίτινα και τις Βάσω Γεωργιάδου και Στεφανία Βλάχου να δημιουργήσω τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους εμφανίσεις, που θα ταιριάξουν σε όλες τις γυναίκες» λέει ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος.

»Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε για να καταπλήξετε είναι απλώς να ακολουθήσετε τις συμβουλές και να τις προσαρμόσετε στα δικά σας μέτρα. Προσοχή μόνο στις υπερβολές, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να αλλοιώνουν την εικόνα και να αποπροσανατολίζουν το ενδιαφέρον» καταλήγει ο κομμωτής, που φωτογραφήθηκε μαζί με το γνωστό μοντέλο στους χώρους του εορταστικά στολισμένου Politia tennis club.

Εντυπωσιακό look με «εφόδια» τσιμπιδάκια, φουρκέτες και λακ! 

Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα και δημιουργήστε με τη βοήθεια του hairstylist Τηλέμαχου Κωστόπουλου μόνες στο σπίτι γρήγορα και έξυπνα έναν εντυπωσιακό κότσο για τις γιορτές χρησιμοποιώντας μόνο τσιμπιδάκια, φουρκέτες, ένα λαστιχάκι και λίγη από την αγαπημένη σας λακ!

*Σε πρώτη φάση χτενίστε τα μαλλιά σας και πιάστε μια σφιχτή αλογοουρά με το λαστιχάκι μόνο με τα πλαϊνά και τα πίσω μαλλιά. Αν σας πετάνε γύρω γύρω μικρά τουφάκια, συγκρατήστε τα με λίγη λακ. Τα μαλλιά στην κορυφή πιάστε τα αρχικά με ένα κλάμερ.

*Την καλοχτενισμένη αλογοουρά χωρίστε την σε τούφες, τις οποίες λίγο πριν από τη ρίζα μπορείτε να τις «ξύσετε» με τη βούρτσα για περισσότερο όγκο. Πιάστε με τα δύο χέρια τις τούφες, ενώστε τις μεταξύ τους και γυρίστε τις σαν κουβαράκι προς την έξω πλευρά, δηλαδή προς στην κορυφή. Συγκρατήστε το μπουμπάρι που φτιάξατε με τα φυσικά σας μαλλιά με φουρκέτα ή τσιμπιδάκια. Με τα δάχτυλά σας ανοίξτε το σαν ουράνιο τόξο.

*Χωρίστε τα μαλλιά της κορυφής σε μεγάλες τούφες. Στη συνέχεια μία μία την ξαίνετε,την παίρνετε προς τα πίσω και τη συγκρατείτε με φουρκέτα πίσω από το μπουμπάρι που φτιάξατε. Αν έχετε μπροστά δεξιά και αριστερά μακριά μαλλιά, χτενίστε τα χαλαρά και συγκρατήστε τα κάτω από το μπουμπάρι, ώστε να καλύψετε και τα τσιμπιδάκια που τυχόν σας έχουν ξεφύγει και φαίνονται. Χτενίστε με προσοχή όλα τα μαλλιά σας προς την πλευρά του κότσου, με όγκο στην κορυφή που έχετε δημιουργήσει, και ρίξτε λίγη λακ.

Καλή επιτυχία!

Θάνος Μακρογαμβράκης
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.