Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η περίεργη μύτη της Εύης Αδάμ και τα «βρόμικα» λόγια της δρος Ρουθ

Η 86χρονη δρ Ρουθ Γουεστχάιμερ μίλησε στην «Espresso» για τις φαντασιώσεις, το… μέγεθος και τους καλούς εραστές!

Μικροσκοπική, αλλά άκρως ευκίνητη και χαμογελαστή, η 86χρονη δρ Ρουθ Γουεστχάιμερ ήρθε στην Αθήνα για να επιβεβαιώσει ότι οι Ελληνες κατατάσσονται στους καλύτερους εραστές του κόσμου. «Την επόμενη φορά που θα έρθω θα… δοκιμάσω και θα σας πω» λέει στην «Espresso» γελώντας. «Οταν μου πρότειναν να έρθω στην Ελλάδα για να μιλήσω στο σεμινάριο, έπρεπε να το κάνω για να διαπιστώσω από κοντά αν είστε τόσο σέξι όσο λένε. Ημουν εδώ σχεδόν μία εβδομάδα και είδα πως οι Ελληνες είναι “ζεστοί”, όμορφοι και σέξι.
dqw4rqw34rf 2»Ωστόσο φαίνεται πως θέλουν μια συμβουλή από τη δρα Ρουθ: δεν γίνεται να έχετε τόσα αγάλματα γυμνών ανδρών σε κάθε γωνία, κι ακόμη να αναρωτιέστε και να ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας» είπε μιλώντας στο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία της στο πλαίσιο του πρώτου Erotic Art, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα.

Διαφορετική στάση

«Κάθε λαός πιστεύει ότι διαθέτει τους καλύτερους εραστές. Οι Ελληνες, οι Γάλλοι… Εγώ λέω ότι όλοι μπορούν να είναι καλοί εραστές, αλλά να μη γίνονται βαρετοί. Ολοι να χρησιμοποιήσετε διαφορετική στάση στο σεξ απόψε» μας πρότεινε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.
dqw4rqw34rf 5Η ίδια δηλώνει συνεχώς πως είναι παραδοσιακή και, παρά την ιδιότητα της sex therapist, δεν έχει αντιμετωπίσει… ακραία περιστατικά. «Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια περίπτωση διαστροφής, δεν είναι αυτά για μένα!» μας λέει, ενώ όταν τη ρωτάμε αν χρειάστηκε να κουράρει κάποιον «επώνυμο» συμπατριώτη μας, ήταν κατηγορηματική: «Ακόμη και αν είχα κάποιο διάσημο Ελληνα πελάτη, δεν θα σας το έλεγα!».
dqw4rqw34rf 4Οι έρευνες αναφέρουν πως η οικονομική κρίση έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σεξουαλική ζωή μας. «Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν προβλήματα. Μαζέψτε τα, κάντε τα ένα “πακέτο” και αφήστε το έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας σας. Το πρωί σηκώστε το πάλι. Δεν μπορείτε να έχετε ανησυχίες και καλό σεξ. Προσπαθήστε να έχετε φαντασιώσεις και να είστε αισιόδοξοι» λέει η Αμερικανίδα γιατρός.
dqw4rqw34rf 7Κάπου εκεί θελήσαμε να μάθουμε πράγματα για το σεξουαλικό προφίλ των πολιτικών, αλλά η δρ Ρουθ ήταν ξεκάθαρη: «Δεν μιλάω σε πολιτικούς!» μας λέει.

Προσωπική ζωή

Υστερα από τόσες τηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία, αλλά και συμβουλές μέσω YouTube, θέλουμε να μάθουμε για τη δική της προσωπική ζωή. «Δεν επέτρεψα ποτέ στον άνδρα μου να παραστεί στις ομιλίες μου, γιατί θα καθόταν μπροστά μπροστά κι όταν θα ζητούσα από το κοινό να μου κάνει ερωτήσεις, θα σήκωνε το χέρι του και θα έλεγε: “Mην την ακούτε, είναι μόνο λόγια”» αποκαλύπτει και συμπληρώνει πως όταν η Νταϊάν Σόγιερ πήγε σπίτι της για να της πάρει συνέντευξη, ο (μακαρίτης) άνδρας της Φρεντ Γουεστχάιμερ -σε ερώτηση για το πώς είναι η ερωτική ζωή τους- απάντησε κοιτάζοντας την κάμερα: «Τα παιδιά του τσαγκάρη δεν έχουν παπούτσια…».
dqw4rqw34rf 6Τι προτείνει, λοιπόν, η δρ Ρουθ; «Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, αλλά κρατήστε το στόμα σας κλειστό! Μπορείς να φαντασιώνεσαι έναν Ελληνα που είδες, όμορφο και ελκυστικό, αλλά μην το πεις στον σύντροφό σου. Κράτησε το στο μυαλό σου και χρησιμοποίησέ το, αλλά μην το αποκαλύψεις». Να πούμε ότι η δρ Ρουθ ήρθε στη χώρα μας ύστερα από πρόκληση της sex editor Ειρήνης Χειρδάρη.

Τα προκλητικά γυαλιά της hot Εύης Αδάμ και η έκθεση εικαστικών
dqw4rqw34rf 8
Φορώντας sexy μαύρο, μίνι φόρεμα η Εύη Αδάμ και η Τζέην Σαμπανίκου έδωσαν το έναυσμα για την έναρξη της πρώτης Erotic Art στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do. Η πρώην Μις Ελλάς δεν δίστασε μάλιστα να φορέσει…. προκλητικά γυαλιά, κάνοντας τον κόσμο να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκε μια από τις πιο γνωστές -παγκοσμίως- πορνοστάρ, η Mya Diamond, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή ως αισθησιακή γκέισα.

Στην έκθεση φιλοξενούνται περίπτερα με είδη που έχουν στόχο τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής μας, ενώ έχουν στηθεί και dark rooms όπως παρουσιάζονται διάφορα shows. Ανάμεσα στους επισκέπτες την πρώτη μέρα είδαμε και τον σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Στρέπκο των Celebrity Skin.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του τετραημέρου και όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το event, προλαβαίνετε.

Να πούμε πως, εκτός από τη δρα Ρουθ, στο σεμινάριο που έγινε στην πρεμιέρα της έκθεσης μίλησε και ο Θάνος Ασκητής, ενώ στον ίδιο χώρο εκτίθενται έργα του εικαστικού Κώστα Ευαγγελάτου. Ιδιαίτερη αίσθηση πάντως προκάλεσε η… αλφαβήτα του σεξ, έργα στα οποία απεικονίζονται τα γράμματα του λατινικού αλφάβητου φτιαγμένα από γυμνά κορμιά.
dqw4rqw34rf 1
Ελισσάβετ Κυρίτση
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...