Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Χριστιάννα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών...

Οι σταρ της μουσικής βιομηχανίας που έκαναν γερή μπάζα στην παγκόσμια πρωτεύουσα...

Την ώρα που ο Ελβις Πρίσλεϊ παραμένει ο αδιαφιλονίκητος...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Με το βλέμμα στη Μακεδονία τού 2030!

«Πάμε, Τζίτζι» τού φώναξε η Ναταλία, όταν παρουσίασε τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Ο Νίκος Αγούδημος με νέο αμόρε

O γιος του εφοπλιστή «αφήνει» την Ελβετία για τα μάτια της σέξι Ελεάννας Αζούκη

Αν έχω αγάπη γιορτάζω κάθε μέρα και ο νους μου τρέχει σφαίρα σε εκείνον που αγαπώ / Δεν θέλω δώρα, μου φτάνει η αγκαλιά του και με ένα από τα φιλιά του μπορώ να τρελαθώ» τραγουδάει σε ένα γνωστό κομμάτι της -μαζί με τον Tus- η εντυπωσιακή Ελεάννα Αζούκη, χωρίς όμως ως τώρα να μας έχει αποκαλύψει ποιο είναι το αντικείμενο του πόθου της.

Να όμως που τίποτα δεν μένει κρυφό και σας αποκαλύπτουμε ότι η εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια βρίσκεται στο πλευρό ενός γοητευτικού άντρα με… εφοπλιστικό επίθετο.
24trw4tetergdΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», έρωτας είναι η αιτία που κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο Νίκος Αγούδημος (ναι, μιλάμε για το επί σειρά ετών έτερον ήμισυ της Νάνσυς Αλεξιάδη, από την οποία όμως χώρισε) δίνει το «παρών» στο στέκι του Κολωνακίου όπου φέτος τραγουδάει η κατάξανθη Ελεάννα, κάνοντας μάλιστα μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση στο πλευρό του Νίνο.

«Ο δεσμός του Νίκου με την Ελεάννα είναι πολύ “φρέσκος” και από ό,τι φαίνεται, υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους. Βέβαια, ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση, ωστόσο σήμερα τα πράγματα είναι πολύ θερμά μεταξύ τους και όσοι γνωρίζουν καλά και τους δύο μιλάνε για ένα νέο ειδύλλιο με πολλές προοπτικές» μας λέει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού και προσθέτει: «Ο γιος του εφοπλιστή Μάκη Αγούδημου, ο οποίος έχει μετακομίσει στο Λουγκάνο της Ελβετίας και διαμένει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα μιας γειτονιάς που επιλέγουν πλούσιοι του κόσμου, έχει βρει στα μάτια της Ελεάννας έναν όμορφο λόγο για να επιστρέψει στην Ελλάδα».
r224rwerwerΝα θυμίσουμε ότι ο δεσμός του Νίκου Αγούδημου με τη Νάνσυ Αλεξιάδη διήρκεσε τα τελευταία πέντε χρόνια. Χαρακτηριστικό αυτής της σχέσης ήταν τα πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού οι δυο τους κατά καιρούς χώριζαν και στη συνέχεια ήταν και πάλι μαζί. Πάντως μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο γινόταν λόγος για μυστική επανασύνδεσή τους, αλλά τελικά -όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές- «και οι δύο κατάλαβαν πλέον ότι… σούπα ξαναζεσταμένη δεν τρώγεται».

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ μετά το διαζύγιό του...

Η κομψή κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο Κολωνάκι είναι μαμά γνωστής ηθοποιού

Η σικάτη κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο...

Ελένη Μενεγάκη για Κασσελάκη: «Δεν ακούγεται ωραίο από ένα νέο παιδί να λέει…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα ατόπημα στην ομιλία του...

Παύλος Ορκόπουλος: Δε θα πιστέψετε ποια είναι η σύζυγός του – Έπαιζαν μαζί στο «Παρά Πέντε»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...

Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στο Εφετείο για το τροχαίο του

Βγήκε η απόφαση για το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη....

«Μου φαίνεται περίεργο που ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν, κάθομαι στο σπίτι και λέω “κάτι δεν πάει καλά”»

Η γνωστή ηθοποιός για χρόνια βρισκόταν σε πετυχημένη τηλεοπτική...