Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Ασπίδα για Μίτσελ, βέλη σε… παίκτες

Τι είπε (σε σκληρή γλώσσα) χθες στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αστραψε και βρόντηξε χθες στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Μιλώντας σε σκληρή γλώσσα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους ζήτησε να αλλάξουν συμπεριφορά στα παιχνίδια που απομένουν για το Κύπελλο και ξεκαθάρισε ότι κανείς -πλην του προπονητή- δεν έχει δεδομένη τη θέση του στην ομάδα, εν όψει της νέας σεζόν.

«Ολη τη χρονιά ήμουν ασπίδα για εσάς. Σας δώσαμε τα πάντα. Πληρώνεστε στην ώρα σας, έχετε τα πιο ακριβά συμβόλαια, δουλεύετε στις πιο καλές εγκαταστάσεις, έχετε τα πάντα» τόνισε ο πρόεδρος των πρωταθλητών και στη συνέχεια χτύπησε το καμπανάκι για την εξωγηπεδική ζωή ορισμένων παικτών. Επίσης υπογράμμισε την πικρία που υπάρχει στον κόσμο για την απόδοση της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει στο μέλλον «λανθασμένη και άρρωστη νοοτροπία».

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ είπε ακόμη ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι επιχείρηση για εκείνον. «Είναι πάθος και αγάπη. Θα ετοιμάσουμε για του χρόνου μια ομάδα υγιέστατη, αν χρειαστεί με λίγους από εσάς ή και με κανέναν από εσάς! Ο μόνος σίγουρος για του χρόνου είναι ο Μίτσελ. Και θα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα με παίκτες αγαπημένους, χωρίς κλίκες, που θα ματώνουν στις προπονήσεις και κάθε Κυριακή θα κάνουν υπερήφανο τον φίλαθλο που έρχεται στο γήπεδο. Μια ομάδα που οι νέοι ποδοσφαιριστές, είτε είναι στην ενδεκάδα είτε όχι, δεν θα έχουν μούτρα και θα προσπαθούν ακόμα πιο πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με έμφαση ότι δεν υπολογίζει ονόματα και συμβόλαια.

Επιπλέον ο Μαρινάκης ζήτησε από τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δουλέψουν σκληρά και ταπεινά. «Σας ξαναλέω ότι στα παιχνίδια που απομένουν πρέπει να παίξετε αποκλειστικά για τους εαυτούς σας» πρόσθεσε και κλείνοντας υπογράμμισε με νόημα: «Οποιος θέλει να πει κάτι, ας με κοιτάξει στα μάτια κι ας το πει τώρα. Αν κάποιος άλλος θέλει, μπορεί να σηκωθεί να φύγει αυτή τη στιγμή κι εγώ προσωπικά θα εκτιμήσω την ειλικρίνειά του».  

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...