Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Η Μις Ινδονησία ζει από… θαύμα!

Η 36χρονη καλλονή δεν επιβιβάστηκε στη μοιραία πτήση της AirAsia, λόγω καθυστερημένης άφιξης στο αεροδρόμιο

Στα καλλιστεία του 2008 ήταν πρώτη επιλαχούσα, ωστόσο η Αντζι Μαχεστί σίγουρα φορά από προχθές το στέμμα της «Μις Καλοτυχία 2014», καθώς είναι μία από τους 23 τυχερούς που για διάφορους λόγους δεν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο που χάθηκε από τα ραντάρ, πετώντας από την Ινδονησία στη Σιγκαπούρη. Η 36χρονη καλλονή σώθηκε μαζί με τα άλλα εννέα μέλη της οικογένειάς της, καθώς έφτασε με καθυστέρηση στο αεροδρόμιο για να πάρει το αεροπλάνο της AirAsiaIndonesia. Οπως διηγείται περιγράφοντας την απίστευτη τύχη της, δέκα μέλη της οικογένειάς της, ανάμεσά τους η μητέρα της και ο μικρότερος αδελφός της, πήγαν στο αεροδρόμιο της Σουραμπάγια προκειμένου να πετάξουν με το μοιραίο Airbus με προορισμό τη Σιγκαπούρη, όπου θα περνούσαν την Πρωτοχρονιά.

Η αρχική κράτηση της οικογένειας ήταν για την πτήση των 07.30, αλλά η εταιρία τούς είχε μεταφέρει στην πτήση των 05.30. «Μας είχαν στείλει μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είχαν τηλεφωνήσει στις 15 και 16 Δεκεμβρίου να μας ενημερώσουν για την αλλαγή της ώρας της πτήσης μας, αλλά εμείς δεν είδαμε τις κλήσεις. Συνεπώς φτάσαμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση των 07.30. Μας είπαν ότι είχε γίνει αλλαγή στην ώρα της πτήσης μας και ότι χάσαμε το αεροπλάνο, διότι φτάσαμε με καθυστέρηση.

Αρχισα να κλαίω

Βέβαια εκείνη την ώρα είχαμε θυμώσει πολύ. Την ώρα της έκδοσης των νέων εισιτηρίων μάθαμε ότι το αεροσκάφος που είχε αναχωρήσει νωρίτερα συνετρίβη και τότε αμέσως ζητήσαμε ακύρωση της πτήσης μας. Ημουν συγκλονισμένη και άρχισα να κλαίω. Ισως ήταν θέλημα Θεού που η οικογένειά μου και εγώ δεν ήμασταν στο αεροπλάνο. Ισως ήταν ένα είδος ευλογίας» λέει η Μαχεστί. Οπως καταλήγει, στο εξής η οικογένειά της προτίθεται να αλλάξει αεροπορική εταιρία για τα επόμενα ταξίδια της στη Σιγκαπούρη. «Πηγαίνουμε εκεί δύο φορές τον χρόνο και πάντα με την AirAsia. Αλλά η εμπιστοσύνη μας στην AirAsia έχει κλονιστεί» καταλήγει.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, που μετέφερε 162 επιβάτες και πλήρωμα, πιστεύεται ότι συνετρίβη στη θάλασσα, όπως δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της Ινδονησίας. «Με βάση την εκτίμηση της ομάδας που συντονίζει την έρευνα, το αεροσκάφος βρίσκεται μέσα στο νερό» ανέφερε, αποφεύγοντας όμως να κάνει εκτίμηση για την πιθανή τοποθεσία συντριβής του αεροπλάνου. Οι Αρχές της Ινδονησίας ερευνούν στη θάλασσα της Ιάβας, ενώ αναφορές για εντοπισμό κηλίδας από τα καύσιμα του αεροπλάνου δεν επιβεβαιώθηκαν έως χθες το βράδυ. Το 2014 ήταν η πλέον θανατηφόρα χρονιά για την αεροπορία, με 1.212 νεκρούς (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών της AirAsia). Την ίδια στιγμή όμως ήταν και η χρονιά με τα λιγότερα αεροπορικά δυστυχήματα από το 1949 έως σήμερα, καθώς έγιναν μόλις έντεκα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...