Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Ποιος θα εισπράξει το 1.000.000€

Ο ξανθός ποδηλάτης στην Ανάβυσσο ήταν ο επικηρυγμένος Χριστόδουλος – Ετοίμαζε εφιαλτικό χτύπημα στις Φυλακές Κορυδαλλού – Βαρύς οπλισμός στο κρησφύγετο και 8 (!) καλάσνικοφ

Ο Ξηρός σχεδίαζε να ανατινάξει τις φυλακές Κορυδαλλού
Η απελευθέρωση των Πυρήνων ο πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ. και η… φυγή προς την Αλβανία

Από τον 
Θεοδόδη Π. Πάνου

Σε ένα από τα πλέον αιματηρά τρομοκρατικά χτυπήματα με στόχο τις Φυλακές Κορυδαλλού σχεδίαζε να προχωρήσει -και μάλιστα χθες (!)- ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο στην Ανάβυσσο. Μαζί με ασύλληπτα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς θα παγίδευε ένα κλεμμένο βαν με περίπου 100 κιλά εκρηκτικής ύλης, με σκοπό να «τινάξει» την πρώτη πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού και να απελευθερώσει φυλακισμένα μέλη της ένοπλης οργάνωσης.

Η επιχείρηση

Σε δεύτερο βαν θα βρίσκονταν ο Ξηρός με τους συντρόφους του (ομάδα έξι προσώπων) οπλισμένοι σαν αστακοί και θα πραγματοποιούσαν καταδρομική επιχείρηση στο εσωτερικό της φυλακής, προφανώς μη διστάζοντας να πυροβολήσουν εναντίον των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Αλλωστε στις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι-οπλοστάσιο του Ξηρού στην Ανάβυσσο γράφει για το εφιαλτικό χτύπημα: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει, εάν η εξωτερική φρουρά αντιδράσει»! Παράλληλα φαίνεται πως υπήρχε συχνή επικοινωνία του Ξηρού με τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς βρέθηκε σημείωμα που μάλλον θα κατέληγε στις φυλακές και έγραφε ότι «πιστεύω τα κλεφτρόνια να μη μας πουλήσουν», πιθανότατα εννοώντας εκείνους που θα αναλάμβαναν την κλοπή των βαν. Κατά τη διαδρομή διαφυγής μετά το χτύπημα θα άλλαζαν αυτοκίνητα, τα οποία θα ήταν σταθμευμένα σε καίρια σημεία.

Η Αντιτρομοκρατική είχε βάλει στο μικροσκόπιο την περιοχή της Αναβύσσου (με έρευνες πόρτα πόρτα) εδώ και τρεις μήνες, καθώς υπήρξε συγκεκριμένη πληροφόρηση για το κρησφύγετο του «Μανώλη» της 17 Νοέμβρη!

Πληροφορίες -επισήμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί- αναφέρουν πως πριν από μερικούς μήνες ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είχε επικοινωνήσει στους τετραψήφιους αριθμούς της Αντιτρομοκρατικής λέγοντας πως έχει διασταυρωμένα στοιχεία για το κρησφύγετο του Ξηρού, διεκδικώντας ίσως με τον τρόπο αυτό το 1.000.000 ευρώ της επικήρυξης του τρομοκράτη. Αρχικά και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με αυτό το πρόσωπο αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής και όταν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο, προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω.

Οι συναντήσεις

Αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής φέρεται ότι είχε απανωτές συναντήσεις με τον πληροφοριοδότη και σταδιακά φαίνεται ότι διαπιστώθηκε η εγκυρότητα των πληροφοριών που πρόσφερε. Επίσης, σε αυτές τις συναντήσεις προσδιορίστηκε και το χρηματικό ποσό που θα λάμβανε ο πληροφοριοδότης, αλλά και η προστασία που θα του πρόσφερε η Αντιτρομοκρατική (ένταξή σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων). Πριν από περίπου τρεις μήνες, όπως είπε επίσημα και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής άρχισαν να παρακολουθούν τα σπίτια στην Ανάβυσσο.

«Ολα τελείωσαν, εντάξει παιδιά, εγώ είμαι ο Χριστόδουλος Ξηρός». Με αυτά τα λόγια παραδόθηκε ο Ξηρός, που εντοπίστηκε στην οδό Μερκούρη με βαμμένα ξανθά μαλλιά και μούσι! Η συγκεκριμένη επιλογή αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του μάλλον ήταν για… γέλια και για κλάματα, καθώς όχι μόνο δεν ήταν διακριτική, αλλά αντιθέτως δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραβούσε την προσοχή!

Η Αντιτρομοκρατική το μεσημέρι του Σαββάτου έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της με σκηνοθετημένο τροχαίο. Αστυνομικός με πολιτικά που επέβαινε σε μοτοσικλέτα προσποιήθηκε ότι έχασε τον έλεγχο και έπεσε λίγα μέτρα μπροστά από τον Ξηρό, ο οποίος ακολουθούσε με το ποδήλατο.

Η σύλληψη

Οταν ο «Μανώλης» της 17Ν σταμάτησε για να τον ρωτήσει αν είναι καλά, ο αστυνομικός τού είπε πως ήταν εντάξει και πως θα καλούσε τον αδερφό του. Τότε πάτησε το κουμπί του ασυρμάτου για να επέμβουν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι όρμησαν φωνάζοντας: «Χριστόδουλε, Αντιτρομοκρατική»!
423534wte4yt 11Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ο Ξηρός συστηνόταν στη γειτονιά ως πρώην καθηγητής από την Καστοριά. Μεταξύ άλλων, φαίνεται πως οι πληροφορίες που είχαν το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί για φυγή του Ξηρού στην Αλβανία επαληθεύονται, καθώς στη γιάφκα βρέθηκαν χάρτες της Ηπείρου με σημειωμένα τα περάσματα προς την Αλβανία!

Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε το σπίτι στην Ανάβυσσο
g5t34ty4gergt
Βαρύς οπλισμός βρέθηκε στο εσωτερικό της μονοκατοικίας-κρησφύγετο του Ξηρού στην Ανάβυσσο, ενώ το βαρέλι με αμμωνιοδυναμίτιδα, οι σακούλες με την εκρηκτική ύλη τύπου ANFO και τα σακιά με τσιμέντο και άμμο συνηγορούν στην προετοιμασία μεγάλου χτυπήματος.
423534wte4yt 3Σύμφωνα με τη χθεσινή παρουσίαση των ευρημάτων από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οκτώ καλάσνικοφ (στα δύο ήταν προσαρμοσμένο σκοπευτικό λέιζερ), ένα ρουκετοβόλο και τρία βλήματα RPG, πλήθος από γεμιστήρες, πάρα πολλά φυσίγγια, τρία πιστόλια, δύο χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, 23 κοινοί πυροκροτητές, οκτώ ηλεκτρικοί πυροκροτητές και πολλά μέτρα βραδύκαυστου φιτιλιού.
423534wte4yt 9Ο Χριστόδουλος Ξηρός οδηγήθηκε χθες το απόγευμα συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος τού άσκησε δίωξη για διεύθυνση άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη «που επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό τη χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωπο». 

Η δίωξη

Επίσης η δίωξη αφορά: παράνομη κατοχή πολεμικών τυφεκίων, παράνομη κατοχή διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων, πλαστογραφία, παραβίαση περιοριστικών όρων, παράνομη οπλοφορία (για το όπλο που είχε πάνω του). Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία ασκήθηκε κατά ακόμα τριών προσώπων που φέρεται ότι εμπλέκονται στην ενοικίαση του σπιτιού στην Ανάβυσσο.

Ο σύντομος διάλογος με αξιωματικό της Αστυνομίας

«Τα λόγια καμιά φορά είναι δυνατότερα από τις πράξεις» είπε ο «Μανώλης» της 17Ν απευθυνόμενος σε υψηλόβαθμο αστυνομικό της Αντιτρομοκρατικής, στα γραφεία της υπηρεσίας, μετά τη σύλληψή του στην Ανάβυσσο. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι απάντησε στον Χριστόδουλο Ξηρό: «Τότε θα έπρεπε να είχατε μείνει στα λόγια και όχι να σκοτώσετε 30 ανθρώπους». Ο διάλογος μεταξύ Ξηρού και αξιωματικού διημείφθη λίγα λεπτά αφότου ο τρομοκράτης πέρασε το κατώφλι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και τον υποδέχθηκε ο άνθρωπος που συντόνιζε τις έρευνες για τη σύλληψή του.

Πάντως, όταν τον ρώτησε τι έχει να πει, ο Ξηρός κράτησε το στόμα του κλειστό και το μόνο που δέχτηκε να πει ήταν: «Ο,τι έκανα έχει χροιά πολιτική και πίστη στην ιδεολογία μου», για να λάβει την απάντηση «τα όπλα δεν είναι πολιτική, κύριε Ξηρέ». Ο Χριστόδουλος Ξηρός επέλεξε γενικώς τη σιωπή και την αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς, καθώς σε κάθε ερώτηση των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής απαντά με την εξής φράση: «Είμαι πολιτικός κρατούμενος και οι πράξεις μου είναι πολιτικές».

Γυναίκες-μυστήριο «δίπλα» στον Ξηρό!
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν δύο άτομα που φέρεται ότι υπέθαλπαν τον καταζητούμενο
423534wte4yt 14
Από τον 
Θεοδόδη Π. Πάνου

Δύο γυναίκες-μυστήριο που φέρεται ότι υπέθαλπαν τον καταζητούμενο δραπέτη Χριστόδουλο Ξηρό αναζητεί η Αντιτρομοκρατική, η οποία πραγματοποιεί έρευνες σε Λουτράκι, Αίγιο, Κιάτο αλλά και Θεσσαλονίκη. Μάλιστα η μια από αυτές είναι ήδη γνωστή στην Αντιτρομοκρατική, καθώς μέσα στο σπίτι-γιάφκα του Ξηρού στην Ανάβυσσο βρέθηκε και μία πλαστή ταυτότητα που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε.
423534wte4yt 20Η ταυτότητα φέρει στοιχεία υπαρκτού προσώπου, της Ελένης Μελάνη του Ιωάννη και της Σταυρούλας, όμως, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έχει δηλωθεί απώλεια ή κλοπή δελτίου ταυτότητας. Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις της νεαρής Ελένης Μελάνη στον Alpha και στη Huffington Post, της είχαν κλέψει την τσάντα τον περασμένο Μάρτιο και αναγκάστηκε να βγάλει καινούργια ταυτότητα τον Απρίλιο.
423534wte4yt 16Στην Αντιτρομοκρατική έχουν πλέον σαφείς πληροφορίες γι’ αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα, ενώ είναι στη διάθεσή τους όχι μόνο τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας της και τα χαρακτηριστικά της, αφού φέρεται κατά το παρελθόν να είχε στενή σχέση με τον Ξηρό. 

Μονοκατοικία

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη μονοκατοικία της Ανάβυσσου την οποία ο Ξηρός είχε μετατρέψει σε γιάφκα για βαρύ οπλισμό φέρεται να την είχε νοικιάσει τον περασμένο Ιούνιο ένας 30χρονος συνοδευόμενος κατά πληροφορίες από αυτή τη γυναίκα (μετρίου αναστήματος, 28 ετών). Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής την αναζήτησαν στο σπίτι της σε περιοχή κοντά στο Πειραιά, αλλά τα ίχνη της είχαν χαθεί.

Παράλληλα στην Αντιτρομοκρατική έπειτα από τη σύλληψη του «Μανώλη» της 17Ν έφτασαν μαρτυρίες που ανέφεραν ότι συχνά ο τρομοκράτης με το βαμμένο ξανθό μαλλί έκανε βόλτες στη περιοχή συνοδευόμενος από άλλη ξανθιά γυναίκα μετρίου αναστήματος, η οποία συνήθως είχε μαζί της ένα ανήλικο παιδάκι, ίσως κοριτσάκι. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής έχουν επεκταθεί και σε περιοχές της Πελοποννήσου, καθώς εκτιμάται ότι μια από τις δύο γυναίκες έκρυβε τον Ξηρό σε εξοχική κατοικία κάπου στο Αίγιο, το Λουτράκι ή το Κιάτο.

Στο μεταξύ στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει και τρία άτομα, μάλλον νεαρής ηλικίας, τα οποία φέρεται ότι επισκέπτονταν συχνά τη μονοκατοικία-οπλοστάσιο στην Ανάβυσσο, πάντα πεζή και έχοντας στους ώμους του σακίδια, ενώ τις περισσότερες φορές φορούσαν καπέλα τύπου τζόκεϊ η σκούφους, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Μαλακάσα: Αγνωστοι επιχείρησαν να μπουκάρουν στο στρατόπεδο

Κόκκινος συναγερμός στις Ενοπλες Δυνάμεις σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, λόγω πληροφοριών ότι άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να μπουν παράνομα στο στρατόπεδο του Αυλώνα, και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας, όπου υπάρχουν αποθήκες πυρομαχικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες του σκοπού του στρατοπέδου, δύο άγνωστοι προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο κόβοντας τα συρματοπλέγματα της περίφραξης. Κλήθηκε η Αστυνομία και άμεσα μετέβη στο σημείο περιπολικό της Αμεσης Δράσης για να ελέγξει τυχόν ύποπτα άτομα στην περιοχή. Ωστόσο μετά την αυτοψία που πραγματοποίησαν οι άνδρες της Αστυνομίας δεν εντοπίστηκε παραβίαση στην περίφραξη, ενώ ο σκοπός επιμένει ότι είδε δύο άτομα να προσπαθούν να μπουν στο στρατόπεδο, τα οποία όμως τράπηκαν σε φυγή μόλις συνειδητοποίησαν ότι είχαν γίνει αντιληπτά.

Στο συγκεκριμένο στρατόπεδο φυλάσσονται μεταξύ άλλων εκρηκτικά βλήματα αλλά και οπλισμός, ως πειστήρια που έχει βρει η Αστυνομία στην κατοχή διαφόρων συλληφθέντων, με αποτέλεσμα οι Αρχές να φοβούνται μήπως επρόκειτο για τρομοκράτες.

Σε κάθε περίπτωση την παραλίγο εισβολή διερευνά ο Στρατός. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ενημέρωσε για το συμβάν τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Δένδια, ο οποίος προσφάτως είχε ζητήσει να ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε όσα στρατόπεδα φυλάσσονται αντιαρματικά όπλα.

Αφορμή είχαν σταθεί πληροφορίες, για τις οποίες ενημερώθηκε η ηγεσία του υπουργείου, που αφορούσαν ενδεχόμενη απόπειρα κλοπής συγκεκριμένου οπλισμού λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα στο στρατόπεδο της Κορινθίας! Αμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Αμυνας, που έδωσε εντολή στον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά για ενίσχυση της φύλαξης του συγκεκριμένου στρατοπέδου με ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων.

Η ξανθιά κόμη του «Μανώλη» έβαλε φωτιά στα social media
423534wte4yt 6
Ευφάνταστο «πανηγύρι» έχει στηθεί στο διαδίκτυο με τους «σωσίες» του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς η απίστευτη μεταμόρφωση του καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη σχολιάστηκε με μεγάλες δόσεις χιούμορ από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που έσπευσαν να «τρολάρουν» τον ξανθομάλλη με μούσια αρχιτρομοκράτη! Αφότου ανακοινώθηκε η σύλληψη Ξηρού και είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες του, το facebook και το twitter πήραν φωτιά, με την κατάξανθη κόμη του «Μανώλη» της 17Ν να γίνεται μέσα σε λίγες ώρες viral.
423534wte4yt 4Από τα πιο χαρακτηριστικά αστεία είναι κουίζ με το οποίο οι χρήστες του διαδικτύου προκαλούν τον οποιοσδήποτε να μαντέψει ποιος είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός ανάμεσα σε διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως ο Τζεφ Μπρίτζες και ο Κόλιν Φάρελ, τραγουδιστές, όπως ο Τσαντ Κρέγκερ του καναδέζικου ροκ συγκροτήματος Nickelback και πασίγνωστοι επιχειρηματίες, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, «αφεντικό» της Virgin! Αστραπιαία διαδόθηκε στον «αέρα» του διαδικτύου η σύγκριση που αφορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με τη βοήθεια του photoshop έκανε ντεκαπάζ και του προστέθηκε μούσι, ώστε να μοιάζει στο καταδικασμένο μέλος της 17 Νοέμβρη!
423534wte4yt 10Οι «πλακατζήδες» των social media δεν δίστασαν να παρομοιάσουν τον Ξηρό ακόμη και με τον «ξανθό μάγο», τον Παναγιώτη Τουλάτο, τον Νίκο Χορταρέα και τα… Playmobil. Χιλιάδες likes απέσπασαν κι άλλες φωτογραφίες με βαφές μαλλιών και συμβουλές κομμωτικής. Ωστόσο εκείνη που «τρέλανε» τα social media δείχνει τον γνωστό κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά να βάζει τις τελευταίες πινελιές στην κόμμωση του Χριστόδουλου Ξηρού λίγο πριν από τη σύλληψή του!
423534wte4yt 8
«Καλύτερα που τον έπιασαν έτσι » σχολίασε ο πατέρας του 
423534wte4yt 12
Ο ιερέας Τριαντάφυλλος Ξηρός, πατέρας του καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη δήλωσε πως «Καλύτερα που τον έπιασαν έτσι»! Οπως ανέφερε ο πατήρ Τριαντάφυλλος, ικανοποιήθηκε που ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη ειρηνικά και δεν συνέβη κάτι παρόμοιο με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας, πριν από μερικούς μήνες. Οπως επισήμανε μάλιστα, όταν είδε τον γιο του δεν τον γνώρισε! Ο Χριστόδουλος Ξηρός αναμένεται να προσέλθει εκ νέου σήμερα το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς χθες δεν είχε προλάβει να συνταχθεί το κατηγορητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι να προχωρήσει σε τυπική απολογία.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, λίγη ώρα αφότου τον επισκέφτηκε στα γραφεία Αντιτρομοκρατικής, δήλωσε πως ο εντολέας του είχε αντιληφθεί ότι παρακολουθούνταν και θα προσπαθούσε να διαφύγει. Δεν είχε, δε, πρόθεση να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε ακόμη ότι ο Ξηρός τού δήλωσε πως δεν είναι τζιχαντιστής και γι’ αυτό τον λόγο δεν ήθελε συμπλοκή με αστυνομικούς! Ο δικηγόρος επισήμανε πως ο Ξηρός παρέμεινε μόνος προσπαθώντας να κερδίσει την ελευθερία του κάτω από τον κλοιό της Αστυνομίας, τον οποίο ένιωθε να στενεύει καθημερινά και πως ο ίδιος, με δικές του προσπάθειες, προμηθεύτηκε όλον τον εξοπλισμό που βρέθηκε στο κρησφύγετο στην Ανάβυσσο, ενώ διάβασε και τη δήλωσή του. Σε αυτή το καταδικασμένο μέλος της 17 Νοέμβρη τονίζει ότι «η επανάσταση θα συνεχιστεί, παρά το πλήγμα που δέχτηκε, γιατί είναι κοινωνική αναγκαιότητα».

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}37{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...