Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Είχαμε έναν δολοφόνο στο σπίτι μας»!

Κόβουν την ανάσα οι καταθέσεις των συγγενών του 55χρονου δράστη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Εβαψε τα χέρια του με το αίμα των συγγενών του επειδή πίστευε ότι τον έριχναν οικονομικά. Φαίνεται πως ζήλευε την καλή οικονομική κατάστασή τους και παρότι του έδιναν δουλειά, εκείνος τους έσφαξε με ένα κυνηγετικό μαχαίρι! Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις καταθέσεις των συγγενών του δράστη του τριπλού φονικού στη μεζονέτα της οικογένειας Μακρόγλου, στην οδό Θεσσαλονίκης 65, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Οπως αποκαλύπτεται, ο μακελάρης σκότωσε τον κουνιάδο του Γιώργο, τη σύζυγό του Αλεξάνδρα και τον 12 ετών ανιψιό του Παναγιώτη χωρίς λόγο. Με ψυχραιμία που προκαλεί ανατριχίλα, ο 55χρονος Θανάσης Καμάρης αφαίρεσε με άγριο τρόπο τρεις ζωές, κάνοντας τους συγγενείς του να λένε με πόνο: «Είχαμε στο σπίτι έναν δολοφόνο».

Οι καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης από τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των θυμάτων και του δράστη κόβουν την ανάσα. Την Πρωτοχρονιά ο 55χρονος καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τα θύματά του και γιόρταζαν την έλευση του νέου έτους. Την επομένη όμως έβαψε τα χέρια του με αίμα. Το θύμα, ο 55χρονος Γιώργος Μακρόγλου, έχασε τη ζωή του από τον άνθρωπο στον οποίο έδινε δουλειά για να μπορέσει να στηριχτεί οικονομικά. Κτηνίατρος στο επάγγελμα, ο άτυχος 55χρονος πήγαινε σε φάρμες και παρείχε επιτόπου τις υπηρεσίες του. Οταν ο γαμπρός του Θανάσης Καμάρης έμεινε χωρίς δουλειά, αφού εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί, ο κτηνίατρος τον πήρε βοηθό του. Του ανέθετε να πηγαίνει στους πελάτες του φάρμακα και ό,τι άλλο χρειαζόταν στο πλαίσιο της δουλειάς του και του έδινε μεροκάματο. «Θεωρούσε τον εαυτό του ριγμένο οικονομικά. Πίστευε ότι δεν του έδινε ο κτηνίατρος όσα έπρεπε. Ζήλευε πολύ τον άνετο τρόπο ζωής του κτηνιάτρου και της οικογένειάς του» κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του μακελάρη.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν κατάθεση από τον ίδιο. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, αφού μετά το τριπλό φονικό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του χαρακώνοντας τον λαιμό του και πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού των θυμάτων του. «Αυτό που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί είναι πώς μπόρεσε και δολοφόνησε το παιδάκι, όποιες διαφορές και να είχε με τους γονείς του» σχολίασαν στην «Espresso» αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. «Ο άνθρωπος είχε προβλήματα. Είχε θολωμένο μυαλό. Είχε ψυχολογικά προβλήματα από παιδί, ενός είδους σχιζοφρένεια. Η ανιψιά μου ήθελε να τον χωρίσει, η αδελφή μου της έλεγε να κάνει υπομονή. Κοιμόταν τόσα χρόνια με έναν δολοφόνο» είπε ο Γιώργος Πατσατζής, θείος του ανδρόγυνου. Από την αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί στη μεζονέτα προέκυψε ότι ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο και στη συνέχεια ανέβηκε στους ορόφους και σκότωσε τη 42χρονη σύζυγό του Αλεξάνδρα και τον 12χρονο γιο της και ανιψιό του δράστη, Παναγιώτη. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι και τα τρία θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην τραχηλική και θωρακική χώρα.

Νίκος Πιτσιακίδης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...