Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Γεύμα αλά ελληνικά στο L.A.

Η Χάφινγκτον (παρουσία και της Βαρντάλος) ευχήθηκε στην Ανιστον καλή επιτυχία για τη νέα της ταινία

Τρεις επιτυχημένες Ελληνίδες βρέθηκαν μαζί στο ίδιο τραπέζι, στο μακρινό Λος Αντζελες. Η Αριάννα Στασινοπούλου – Χάφινγκτον παρέθεσε γεύμα στο σπίτι της προς τιμήν της Τζένιφερ Ανιστον, προκειμένου να γιορτάσουν την επικείμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Cake». Με αφορμή τις εξαιρετικές κριτικές που έχει πάρει η ερμηνεία της 45χρονης ηθοποιού και τις φήμες που τη θέλουν να κερδίζει φέτος την πρώτη υποψηφιότητα της καριέρας της για Οσκαρ, η ιδρύτρια της Huffington Post αποφάσισε να συγκεντρώσει μερικούς από τους πιο στενούς τους φίλους, μεταξύ των οποίων και η Νία Βαρντάλος, για φαγητό.

Η Ανιστον, συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της Τζάστιν Θερού ύψωσε το ποτήρι της σαμπάνιας στην πρόποση που έκανε η Αριάννα Χάφινγκτον, ευχόμενη καλή επιτυχία στην ταινία και δείχνοντας κολακευμένη από τα σχόλια της Ελληνίδας δημοσιογράφου. Στο ίδιο τραπέζι με το ζεύγος Ανιστον – Θερού, εκτός από την οικοδέσποινα, ήταν και η καλή φίλη της Ανιστον Τσέλσι Χάντλερ, η πρώην συμπρωταγωνίστριά της στα «Φιλαράκια» Λίζα Κούντροου, η Σάλμα Χάγεκ και η ελληνικής καταγωγής Νία Βαρντάλος, που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την ταινία «My Big Fat Greek Wedding». Μετά το γεύμα, η ευδιάθετη παρέα αντάλλαξε ευχές και δεν παρέλειψε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στο «Cake», η Ανιστoν υποδύεται την Κλερ, μια γυναίκα που υποφέρει από χρόνιο πόνο και αρχίζει να έχει οράματα σχετικά με ένα μέλος από το γκρουπ υποστήριξης στο οποίο πηγαίνει, που έχει αυτοκτονήσει. Αυτό την οδηγεί στον εντοπισμό του συζύγου της νεκρής γυναίκας, τον οποίο υποδύεται ο Σαμ Γουόρθινγκτον.

Υποψηφιότητες

Η ερμηνεία της αυτή της έχει εξασφαλίσει ήδη υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού τόσο στις Χρυσές Σφαίρες όσο και στα βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών, επιβεβαιώνοντας πως περνά την πιο ώριμη φάση της καριέρας της.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της περνά βεβαίως και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «InStyle» δήλωσε πως στο πρόσωπο του Θερού έχει βρει τον ιδανικό άντρα. Οπως αποκάλυψε μάλιστα, το θέμα του γάμου τούς απασχολεί ιδιαίτερα, όμως δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να είναι δημόσιος ή πριβέ. «Το κάνεις και λες ό,τι γίνει; Ή προσπαθείς απεγνωσμένα να ξεφύγεις με μυστική τελετή, όπου όμως δεν περνάς καλά, γιατί είσαι κρυμμένος σε κάποια σπηλιά;» είπε χαρακτηριστικά, στόχος τους είναι όπως τόνισε να παντρευτούν «χωρίς πολύ θόρυβο» και αισιοδοξεί πως θα το πετύχουν κάποια στιγμή, αφού «όταν υπάρχει θέληση, βρίσκεται πάντα ο τρόπος». 

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...