Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καυτά» φιλιά στο Teatro για Θεωνά- Αναστασιάδη

13/01/2015 - 15:36 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

ΟΤΙ η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί και ερωτευμένοι το γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να το δείτε και με τα μάτια σας.

ΟΤΙ η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί και ερωτευμένοι το γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να το δείτε και με τα μάτια σας. Νέες εικόνες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο Teatro ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες αποδεικνύοντας -αν μη τι άλλο- το μέγεθος του πάθους που ενώνει το νέο ζευγάρι της showbiz.

Ντυμένοι στα μαύρα, οι δύο ερωτευμένοι διασκέδασαν με κοινή παρέα στο hot στέκι της παραλιακής, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και αντάλλαξαν καυτά φιλιά στα χείλη. Και μην απορείτε που ένας τραγουδιστής του λεγόμενου έντεχνου ρεπερτορίου όπως ο Δήμος βρέθηκε στα μπουζούκια, διότι υπάρχει εξήγηση και γι’ αυτό. Μαζί με το ζευγάρι ήταν ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Θεωνά, τον Αναστασιάδη και τον Γιώργο Μαζωνάκη στο θεατρικό «Rocky Horror Show».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.