Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Γι’ αυτό έσμιξα ξανά τους Κονιτοπουλαίους»

Μια ιδέα να συνενωθούν όλα τα μέλη της θρυλικής...

Το τραγικό τέλος της 4χρονης, που ήταν στα αζήτητα για έξι ημέρες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση της αδίστακτης 32χρονης...

«Ο Χορός του Γαλαξία»: Η φαντασμαγορική παράσταση χορού έρχεται στην Αθήνα

Ο οίκος μόδας Pierre Cardin και ο κορυφαίος χορευτής...

Θα τη μαστιγώσουν γιατί τη… βίαζε ο πατριός της

Κραυγές διαμαρτυρίας για απόφαση κατά 15χρονης που επί χρόνια την κακοποιούσαν.

Επεφτε κατ’ επανάληψη θύμα της αρρωστημένης σεξουαλικής μανίας του πατριού της, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε εκείνος, αλλά η ίδια! Είναι μόλις δεκαπέντε χρόνων, ωστόσο με βάση τη σαρία, η έφηβη από τις Μαλδίβες θα υποστεί εκατό μαστιγώματα και θα κλειστεί στο σπίτι της για οκτώ μήνες. Είναι η ποινή που της επιβλήθηκε, επειδή η αστυνομία που ερευνούσε την υπόθεσή της «ανακάλυψε» σχέση της με άλλον άντρα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κορίτσι από το νησί Φέιντχουντ υπήρξε για χρόνια θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατριό της. Παρ’ ότι η μητέρα της το γνώριζε, ποτέ δεν τόλμησε να καταγγείλει τον άντρα της και να προστατεύσει το παιδί της. Ακόμη κι όταν η νεαρή κοπέλα έμεινε έγκυος από τον πατριό, η μάνα ακολούθησε σχέδιό του για απόκρυψη της αλήθειας.

Αρχικά σταμάτησαν το κορίτσι από το σχολείο για να μην καταλάβει κανείς τίποτα, και όταν το μωρό γεννήθηκε, το σκότωσαν και το έθαψαν στον κήπο του σπιτιού. Η αστυνομία ανακάλυψε το σχέδιο και συνέλαβε τον πατριό και τη μητέρα της. Η έκπληξη όμως ήταν ότι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στη 15χρονη, επειδή ανακαλύφτηκε κατά την έρευνα ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με άλλον άνδρα, σοβαρό λάθος για μια γυναίκα, σύμφωνα με τη σαρία. Το δικαστήριο ανηλίκων την καταδίκασε σε εκατό βουρδουλιές -η ποινή μπορεί να εκτελεστεί όταν θα γίνει 18 ετών- και σε οκτάμηνο περιορισμό που ξεκίνησε αμέσως. Οσο για τον πατριό, εκείνος θα περάσει από δίκη και αν κριθεί ένοχος, απειλείται με φυλάκιση έως είκοσι πέντε χρόνια.

Η απόφαση οδήγησε σε διαμαρτυρίες διεθνών οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών, που ελπίζουν σε αλλαγή της κατά την εκδίκαση της έφεσης που υποβλήθηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιθυμία της Μοσχολιού που θα γίνει πραγματικότητα είκοσι χρόνια από τον θάνατό της

«Μήνας Βίκυς Μοσχολιού» θα έπρεπε να ονομαστεί ο Αύγουστος,...

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Πώς τραγουδιστής κατέληξε στο Α.Τ. Αλμυρού

Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή στη Νέα...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Το ελληνικό καλοκαίρι της «πριγκίπισσας του τσιμέντου» Αλίνας Καλτσίδου

Τι κι αν κάνει διακοπές στα πιο εξωτικά μέρη...
spot_img
spot_img