Μια τρύπα κατάπιε άντρα στη Φλόριντα!

Σοκαρισμένοι οι ένοικοι κατοικίας στη Φλόριντα από τον χαμό του άτυχου ανθρώπου που κοιμόταν.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της περιοχής Σέφνερ της Φλόριντα από τον ξαφνικό και άδικο χαμό κατοίκου της, τον οποίο άνοιξε η γη και τον κατάπιε μέσα από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του! Τρία 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν οι αρχές πήραν χθες τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Τζεφ Μπους και διέταξαν να ξεκινήσει η διαδικασία της κατεδάφισης του σπιτιού.

«Δεν καταφέραμε να τον εντοπίσουμε και για τον λόγο αυτό η προσπάθεια διάσωσης διακόπηκε. Σε αυτό το σημείο είναι αδύνατον να ανασύρουμε τη σορό του» είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος της κομητείας Χίλσμπορο, Μάικ Μέριλ, τη στιγμή που λίγο νωρίτερα οι αρχές είχαν προειδοποιήσει ότι η τρύπα, πλάτους έξι μέτρων και βάθους 15-20 μέτρων, συνέχιζε να διευρύνεται, με αποτέλεσμα ολόκληρη η κατοικία να κινδυνεύει να καταρρεύσει από λεπτό σε λεπτό.

Ο εφιάλτης της οικογένειας Μπους ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που όλα τα μέλη της ετοιμάζονταν για ύπνο. Ενας εκκωφαντικός θόρυβος διατάραξε τη βραδινή ηρεμία και ακούστηκαν ουρλιαχτά. «Ετρεξα στο υπνοδωμάτιο του αδερφού μου, επειδή τον άκουσα να φωνάζει. Ολα είχαν εξαφανιστεί: το κρεβάτι του, η ντουλάπα του, η τηλεόρασή του, ο ίδιος» δήλωσε ο αδερφός του Τζεφ, ο Τζερεμάι Μπους, ο οποίος έκανε απέλπιδες προσπάθειες να τον σώσει φτυαρίζοντας τα συντρίμμια, μέχρι που κατέφτασε η αστυνομία και τον έβγαλε από το κτίριο, καθώς ολόκληρο το πάτωμα ήταν έτοιμο να καταρρεύσει. «Δεν μπορούσα να τον βγάλω έξω. Προσπάθησα τόσο σκληρά… Εκανα ό,τι μπορούσα. Ορκίζομαι ότι άκουγα τη φωνή του» πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι εκτός από τον αδερφό του έχασε και το σπίτι του, από το οποίο είχε τόσες αναμνήσεις. Τόσο εκείνος όσο και τα άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου κι ενός 2χρονου αγοριού, δεν τραυματίστηκαν, ενώ τα γύρω σπίτια έχουν εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους.

Στη Φλόριντα τέτοιου είδους φαινόμενα είναι συνηθισμένα, εξαιτίας της σύστασης του υπεδάφους, το οποίο είναι ευάλωτο σε διαβρώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά τέτοιου είδους «κενά».

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.