Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Ενεση» ηθικού από τον Αγγελο

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δουλεύει ώστε να βελτιώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του

Ο Αγγελος Αναστασιάδης «έπαιξε» σε… διπλό ταμπλό κατά τη χτεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Εκανε το «ταμείο» τής μέχρι τώρα προσπάθειας και μοίρασε ψυχολογικές «ντόπες», με φόντο την επίτευξη του στόχου, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Κάναμε πολλά από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε την προσπάθεια, φτάσαμε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, και απομένει η τελική ευθεία» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «Δικεφάλου», στέλνοντας το μήνυμα: «Πάμε όλοι μαζί για να πετύχουμε την κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, αρκεί να συνεχίσουμε χωρίς να κατεβάζουμε… ταχύτητα».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει βέβαια τη μεταγραφική ενίσχυση, αν και μπήκαμε στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, κάτι που επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά στο τετ-α-τετ που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» άκουσε προσεκτικά τον Ελληνα προπονητή πριν μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στη… βάση του, και απομένει μέσα στις επόμενες μέρες να καθοριστεί το τελικό μεταγραφικό «κάδρο» μετά τη στενή συνεργασία διοίκησης και προπονητή.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει κεντρικό αμυντικό, ο Χουάν Ινσαουράλδε ψάχνει τρόπο (και ομάδα) για να φύγει από την παγωμένη Ρωσία, και, κάπως έτσι, το ειδύλλιο… ξαναφούντωσε.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά ο ίδιος ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός είναι αυτός που έριξε γέφυρες επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα γνωρίζουν πως πολύ δύσκολα θα πειστούν οι Ρώσοι να αφήσουν ελεύθερο τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, τον θέλουν πίσω, αλλά μόνο αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας θα προχωρήσουν τις επαφές.

Διάψευση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση αναφορικά με τα δημοσιεύματα από τη Γεωργία που έφερναν τον Γκία Γκριγκαλάβα ως μεταγραφικό στόχο της ομάδας. Από τον «Δικέφαλο» τονίζουν πως δεν είναι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αυτός που ενδιαφέρει την ομάδα και ότι έχουν επικεντρωθεί σε άλλες λύσεις…
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Τόμας Σίβοκ, έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να απλώσει αρκετά το μεταγραφικό «πάπλωμα» για τον αποκτήσει. Πρόσφερε 500.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν! Επίσης πρόσφερε άλλο 1.000.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν με τις 100.000 να είναι σε μορφή μπόνους. Οπως τονίζουν στην Τούμπα, η απόφαση για να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι δεδομένη. Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά λεφτά για κεντρικό αμυντικό. Αλλωστε, και η περίπτωση Ινσαουράλδε αλλά και του άλλου μεγάλου μεταγραφικού στόχου που τρέχει παράλληλα με την περίπτωση του Αργεντινού κυμαίνονται στα ίδια χρήματα, με ετήσιο μισθό τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι γράφουν ότι οι σχέσεις του Σίβοκ με την Μπεσίκτας έφτασαν στα άκρα λόγω των διαπραγματεύσεων του παίκτη με τον «Δικέφαλο», αλλά και του γεγονότος ότι αυτός εμπιστεύτηκε δικό του γιατρό στην Τσεχία!
Συνεχίστηκαν χτες οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών με το δεύτερο γκρουπ. Οι Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος και Μαντούρο πήραν τη σκυτάλη από τους συμπαίκτες τους και πέρασαν τον σχετικό έλεγχο.

Γιώργος Μπούζος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...