Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δεν με βοήθησε κανείς!

Η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλλου μιλάει για τη θεατρική ζωή της στην Καλαμάτα

Από αλλού το περίμενε κι από αλλού της ήρθε! Η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρία Μπονέλλου, που ακολουθεί τα χνάρια των αείμνηστων γονιών της, έχει βρει στην Καλαμάτα το καλλιτεχνικό της απάγκιο. Η νεαρή ηθοποιός, που τα τελευταία επτά χρόνια συνεργάζεται με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο της πόλης, με εξαίρεση τον Θύμιο Καρακατσάνη δεν βρήκε τη βοήθεια που περίμενε από φίλους και γνωστούς του πατέρα της και της μητέρας της, όταν εκείνοι έφυγαν από τη ζωή και έμεινε εντελώς μόνη της. «Η Καλαμάτα είναι η πόλη που με αγκάλιασε στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής μου» υποστηρίζει μάλιστα.

«Μετά τον θάνατο των γονιών της, όπως ήταν φυσικό, η Αλεξία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Εκείνη την περίοδο δοκιμάστηκαν πολλά πράγματα στη ζωή της και βέβαια οι λεγόμενες καλές σχέσεις που διατηρούσαν οι γονείς της με συναδέλφους τους, αλλά και με σκηνοθέτες και παραγωγούς.
f54g34g46gh
»Οπως αποδείχτηκε, άτομα που δεν ανήκαν σε αυτό το περιβάλλον έτειναν χείρα βοηθείας, ενώ όλοι εκείνοι οι υποτιθέμενοι φίλοι του πατέρα και της μητέρας της -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση για να τη στηρίξουν στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της» αποκαλύπτει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον της Αλεξίας. Πάντως και η ηθοποιός, που έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας τόνισε με νόημα πως τη βοήθεια τη δέχτηκε από ανθρώπους που δεν το περίμενε.

Συνδετικός κρίκος

«Η Καλαμάτα είναι η πόλη που με αγκάλιασε στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής μου. Από αλλού το περίμενα, από αλλού μού ήρθε. Ηρθα πρώτη φορά πριν από επτά χρόνια, όταν έχασα τους γονείς μου, και γνώρισα ανθρώπους που έγιναν σχέσεις ζωής.

»Ο συνδετικός κρίκος ήταν ο Θύμιος Καρακατσάνης που στάθηκε ουσιαστικά δίπλα μου και μου πρότεινε να παίξω στην παράσταση που σκηνοθετούσε τότε στην Καλαμάτα, “Ο Μπίντερμαν και οι εμπρηστές”. Μου έδωσε το πρώτο χέρι βοήθειας και το έναυσμα να συνεχίσω, αντλώντας πια δύναμη από μέσα μου.

»Ο Γιώργος Τσαγκάρης, ο οποίος ήταν τότε καλλιτεχνικός διευθυντής και τον είχα μόλις γνωρίσει, μου είχε πει πως από το ΔΗΠΕΘΕΚ θα έφευγα μόνο όταν εγώ θα το ήθελα.

»Ετσι κι έγινε, πράγμα σπάνιο, γιατί πολλά ακούς σ’ αυτόν τον χώρο, αλλά λίγα ισχύουν» υποστηρίζει η ηθοποιός και προσθέτει: «Πώς λοιπόν να μην αγαπάω αυτό το μέρος και τους ανθρώπους του, που μου έχουν χαρίσει απλόχερα και επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές μοναδικές;»

Η Αλεξία Μουστάκα αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ «Ονειρο καλοκαιρινής νυχτιάς» του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη.

erq34r 2
Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...