Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Διαδρομή ήθους & συνέπειας

Ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στην Α’ Πειραιώς και Νήσων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ξετυλίγει το κουβάρι της πολιτικής του ζωής

Γεννήθηκα στον Πειραιά. Το πατρικό μου σπίτι είναι στα Καμίνια. Μεγάλωσα στα Καμίνια και στον Αγιο Βασίλη. Μαθητής στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή και αθλητής στο Σωματείο του Εθνικού. Στη συνέχεια, μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Είμαι καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο αντικείμενο των Διεθνών Σχέσεων. Διδάσκω, σχεδόν 20 χρόνια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαι έγγαμος και έχω μία κόρη.

Σε όλη την πορεία μου ως ειδικός επιστήμονας γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους και βρέθηκα σε πολύ απαιτητικούς χώρους στην Αμερική και την Ευρώπη. Πολλοί συμπατριώτες μας διαπρέπουν εκεί. Και την Ελλάδα την υπολογίζουν όταν διεκδικεί με υπευθυνότητα, σύνεση και γνώση.

Παράλληλα με την ακαδημαϊκή καριέρα μου ήμουν πάντα ενεργός πολίτης. Η πολιτική δράση μου ταυτίζεται με τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στρατεύτηκα στις εκλογές του 2012 ως υποψήφιος της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιώς & Νήσων, στην πόλη μου, γιατί θεώρησα χρέος μου να βοηθήσω τον τόπο και την πόλη μου τις δύσκολες ώρες της κρίσης.

Αγαπητοί φίλοι,
την 25η Ιανουαρίου αναμετρώνται η επιβίωση με την κατάρρευση, η βιωσιμότητα με την πτώ-
χευση, ο λαϊκισμός με τη σύνεση.

Αυτά τα χρόνια κάθε οικογένεια βίωσε μεγάλες ανατροπές και τεράστια ανασφάλεια ως αποτέλεσμα της κρίσης και από την προσπάθεια της χώρας να κρατηθεί ζωντανή, αντιμετωπίζοντας ενίοτε και άδικες απαιτήσεις των δανειστών.

Με τις θυσίες όλων μας η Ελλάδα στάθηκε όρθια και με σταθερά βήματα βγαίνει σιγά σιγά από την κρίση και την ύφεση. Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις μείναμε όρθιοι, ακλόνητοι στην πίστη μας για την ευρωπαϊκή θέση της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την ανακοπή της πορείας της χώρας. Παίζει ξανά με τον κίνδυνο. Με την πολιτική που θέλει να εφαρμόσει μας βάζει ξανά μπροστά στον κίνδυνο της στάσης πληρωμών, στον φόβο για τις καταθέσεις, στην απειλή μιας απομονωμένης Ελλάδας. Και τώρα αυτό είναι που πρέπει να αποτρέψουμε. Η Ελλάδα δίνει την πιο κρίσιμη μάχη, την τελευταία μάχη με το κακό της παρελθόν, και πρέπει να την κερδίσουμε για να θεμελιώσουμε τη νέα Ελλάδα.

Η επιλογή κόμματος και βουλευτή αποκτά μέγιστη σημασία και αξία. Τα μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου που θα προκύψουν από τις εκλογές θα πάρουν αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας.

Φίλες και φίλοι,
εργάστηκα με σχέδιο και σύνεση ως μέλος της κυβέρνησης και ως βουλευτής Πειραιώς και Νήσων. Διάλεξα τον δρόμο του μέτρου, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Σήμερα, ζητώ να σταθώ ξανά στο πλευρό σας, με δυνατή εκπροσώπηση στη Βουλή και όπου κρίνεται το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων μας.

Για μια ελεύθερη κοινωνία, για έναν ισχυρό Πειραιά.

24r3434qw3t

Με δύναμη και δουλειά για τον Πειραιά και τα νησιά μας

Ξέρουμε τι χρειάζονται ο Πειραιάς και τα νησιά μας. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι όλοι μας -και περισσότερο όσοι μπορούμε να προσθέσουμε δύναμη στις διεκδικήσεις και στην εκπροσώπησή τους- να αφοσιωθούμε στις ανάγκες και στους στόχους για να πετύχουμε τα επόμενα κρίσιμα βήματα:

  • Για τις υποδομές που χρειαζόμαστε για να είμαστε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο. Στην ποντοπόρο ναυτιλία, στην ακτοπλοΐα, στον θαλάσσιο τουρισμό, στο εμπόριο, στη ναυτική εκπαίδευση και σε όλες τις στεριανές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες.
  • Για να ολοκληρωθούν μεγάλες αναπλάσεις στην παράκτια ζώνη, αλλά και να προχωρήσει το σχέδιο των επενδύσεων, που ταιριάζουν στο περιβάλλον και στη φυσιογνωμία μας και δημιουργούν θέσεις εργασίας.
  • Για να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας και να διεκδικήσουμε μεγάλες διοργανώσεις ναυταθλητισμού που μπορούν να αναζωογονήσουν την αγορά.
  • Για να μη χάνονται ευκαιρίες και να κερδίζουμε για τα νησιά μας ό,τι καλύτερο και περισσότερο κάθε φορά για την καθημερινότητα των πολιτών και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Με συνεργασία, με χρονοδιαγράμματα, με μαχητικότητα, για να είμαστε στο κέντρο των επενδύσεων και των εξελίξεων. Αξιοποιώντας τους ανθρώπους μας, τον απόδημο Ελληνισμό, τον επιχειρηματικό μας κόσμο, τη συνέργεια του κεντρικού κράτους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος
Υποψήφιος βουλευτής
Α΄ Πειραιώς και Νήσων

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...