Μαλλιά κουβάρια οι «Νοικοκυρές του Facebook»

Ανω κάτω έγινε το θέατρο Αυλαία μετά την ξαφνική αποχώρηση…

Στον αέρα βρίσκεται η παράσταση «Νοικοκυρές του facebook» μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Δήμου Μυλωνά και της τραγουδίστριας Σαμπρίνας. Οι δύο καλλιτέχνες παραιτήθηκαν ταυτόχρονα ισχυριζόμενοι προσωπικούς λόγους και έφεραν τα πάνω κάτω στον θίασο, που έμεινε μισός. Παράλληλα ενίσχυσαν τις φήμες που έκαναν λόγο για σοβαρές διαφωνίες τους με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της κωμωδίας Γιώργο Μακρή. Μάλιστα ο τελευταίος βρίσκεται σε μια αγωνιώδη κατάσταση προκειμένου να βρει αντικαταστάτες, ώστε την ερχόμενη Παρασκευή η παράσταση να κάνει δεύτερη πρεμιέρα στο θέατρο Αυλαία.

Η μέτρια εισπρακτική πορεία του έργου από τον περασμένο Οκτώβριο ως τον Ιανουάριο είχε προκαλέσει μεγάλη γκρίνια ανάμεσα στους ηθοποιούς. Ωστόσο λάδι στη φωτιά έριξαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σφοδρή σύγκρουση του Δήμου Μυλωνά και της Σαμπρίνας με τον ηθοποιό Γιώργο Μακρή. Ο τελευταίος ζητούσε να εμφανίζεται μαζί τους, μια και εκείνον δεν τον καλούσε καμία εκπομπή. Αυτό, λένε, έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Ο Γιώργος Μακρής, μιλώντας στην «Espresso», διευκρίνισε πως: «και ο Δήμος Μυλωνάς και η Σαμπρίνα είναι άψογοι επαγγελματίες. Μια παράσταση λόγω της κρίσης μπορεί να μην αποφέρει τα έσοδα που θα θέλαμε για να αντεπεξέλθουμε οικονομικά. Δεν έκοψα ποτέ μεροκάματα σε κανέναν όταν δεν είχαμε κόσμο και σας διαβεβαιώνω ότι η εταιρία παραγωγής είναι καθόλα εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι και στους δύο».

Φόρτος εργασίας

Η Σαμπρίνα είχε φόρτο εργασίας (παράσταση και νυχτερινό κέντρο) και μάλιστα κάποιες φορές -στις γιορτές ιδιαίτερα- με πρωτοβουλία μου έκοβα κομμάτια του έργου, για να πηγαίνει νωρίτερα στο μαγαζί όπου εργαζόταν. Μου δήλωσε, λοιπόν, ότι έπαθε υπερκόπωση και το καταλαβαίνω. Ομως το θέατρο είναι θέατρο. Οσον αφορά τον Δήμο Μυλωνά, επειδή ήμασταν όλοι με ποσοστά, αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω του ότι ήθελε να ασχοληθεί με κάτι άλλο, που θα του απέφερε περισσότερα χρήματα».

r3q24rfq3r 2
Τι λέει από την πλευρά του ο Δήμος Μυλωνάς; «Στη συγκεκριμένη παράσταση δυστυχώς οι οικονομικές απολαβές ήταν από μηδαμινές έως ανύπαρκτες επί 2,5 μήνες. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος της αποχώρησής μου. Τριάντα τέσσερα χρόνια στο θέατρο υπήρξα καλοπληρωμένος. Δεν γινόταν να συνεχίσω. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Γιώργο Μακρή» κατέληξε.

«Ο κ. Μακρής δεν είχε πρόβλημα με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις μου για την προώθηση του θεατρικού. Αποχώρησα λόγω υπερκόπωσης. Κουράστηκα ψυχολογικά. Πρώτη φορά μού συμβαίνει κάτι τέτοιο» διευκρινίζει στην «Espresso» η Σαμπρίνα.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ