Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Εξαλλη με τις «χοντράδες»!

Η απάντηση της Νάντιας Μπουλέ στο σούσουρο για ένα κακό κλικ

Ξέσπασε η Νάντια Μπουλέ για τα κιλά που της… φόρτωσαν! Μια φωτογραφία της πρώην παρουσιάστριας και νυν τραγουδίστριας και ηθοποιού, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα από εμφάνισή της σε κοσμική πρεμιέρα, έγινε αφορμή να προκληθεί μεγάλο σούσουρο στο διαδίκτυο. «Η Μπουλέ πάχυνε και έγινε αγνώριστη» ήταν ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνην σε διάφορες ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να πάρουν… φωτιά τα social media.

Η απάντηση της Νάντιας δεν άργησε να έρθει. Με την ανάρτηση μιας εικόνας στην οποία φαίνονται καθαρά οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της και ενός μηνύματος-καταγγελία προς πάσα κατεύθυνση η πάλαι ποτέ οικοδέσποινα της εκπομπής «Black Out»… εξερράγη μέσω Instagram. «Δεν με απασχολεί καθόλου αν γράφεται ότι πήρα κιλά, δεν με απασχολεί καθόλου αν όντως κάποια στιγμή τα πάρω, αλλά η χυδαιότητα στα δημοσιεύματα είναι κάτι που δύσκολα χωνεύεται» σχολίασε αρχικά. «Δυστυχώς για κάποιους που φαίνεται ότι περίμεναν στη γωνία, δεν πήρα κιλά, αλλά φαίνεται πως έστω μια κακή φωτογραφική λήψη με λάθος ρούχο ήταν αρκετή ώστε να ξεφορτώσουν όλη την κακία τους» συνέχισε σαν… χείμαρρος, συμπληρώνοντας ότι με αυτή την αφορμή η ίδια είχε την ευκαιρία να αναρωτηθεί πώς αντιμετωπίζουν ορισμένοι τον κόσμο γύρω τους και ειδικά τις γυναίκες.

Οπως έγραψε, η κακία δεν περιορίζεται στην ίδια, αλλά σε όλες τις γυναίκες που τολμούν να αλλάξουν βάρος και να μην ταιριάζουν στην εικόνα που έχει αποφασιστεί από τους άλλους ως σωστή. «Αν χάσεις βάρος, μάλλον έχεις ανορεξία, αν βάλεις λίγα κιλά, μάλλον έχεις ψυχολογικά γιατί σε παράτησε ο φίλος σου ή γιατί δεν κάνεις τηλεόραση. Για το καλό όλων μας, ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τους γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και λιγότερο μένος» σχολίασε παρακάτω η Νάντια, δίνοντας έτσι και μια κοινωνική διάσταση στο διαδικτυακό ξέσπασμά της. «Ας καταναλώσουμε την ενέργειά μας στο να σκεφτούμε τις επιλογές που έχουμε σε κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές μας σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας» σχολίασε αμέσως μετά, ολοκληρώνοντας επίκαιρα την ανάρτησή της που έγινε παραμονές των εκλογών.

Στο τέλος έστειλε ένα χαμόγελο «σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, όπως ακριβώς αυτός είναι».

2 20

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...