Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Πήρε «επ’ ώμου» τις πίστες

Σε δύο διαφορετικά κέντρα το ίδιο βράδυ διασκέδασε ο (αδειούχος) φαντάρος Κωνσταντίνος Αργυρός

Πήρε εκλογική άδεια και ψήφισε… μπουζούκια! Ο φαντάρος Κωνσταντίνος Αργυρός διασκέδασε σε δύο διαφορετικά νυχτερινά κέντρα το βράδυ του Σαββάτου πριν από τις εκλογές. Ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό στο ΚΕΥΠ Λαμίας, βρέθηκε πρώτη φορά εκτός στρατοπέδου με άδεια δύο ημερών, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του. Με αυτή την ευκαιρία μπόρεσε να παρακολουθήσει και δύο προγράμματα συναδέλφων του που ήθελε πολύ.

Ντυμένος casual, με λευκό φανελάκι και καρό πουκάμισο, ο Αργυρός επισκέφτηκε αρχικά μαζί με τ’ αδέλφια του και φίλους το κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία και ο Γιώργος Νταλάρας. Εκεί τον απαθανάτισαν οι φωτογράφοι δίπλα σε μια όμορφη, νεαρή κοπέλα (όπως πληροφορηθήκαμε, είναι κολλητή φιλενάδα της συντρόφου του αδελφού του και δεν τρέχει τίποτα το πονηρό ανάμεσά τους). Επειτα ο φαντάρος και η παρέα του έσπευσαν σε γειτονικό μαγαζί, όπου τραγουδούν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Τάμτα, για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους. Μόλις είδε ο Σαμπάνης τον Αργυρό τον καλησπέρισε διά μικροφώνου και τον φώναξε να ανέβει on stage.

Εκείνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε δύο μεγάλες επιτυχίες του, το «Πάρε με αγκαλιά» και το «Παιδί γενναίο». Το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, ενώ την επόμενη μέρα ο Κωνσταντίνος πήγε να ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο στο Ιλιον.
Χθες το πρωί ο τραγουδιστής επέστρεψε στην ώρα του στο στρατόπεδο του ΚΕΥΠ, στη Λαμία. Εκεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, οπότε θα ορκιστεί και στη συνέχεια θα πάρει την άδεια που δικαιούται.

Video clip με κάμπριο αντίκα

fgjhgjdghjdghjdghj

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να υπηρετεί αυτή την εποχή τη μαμά πατρίδα, ωστόσο η καριέρα του δεν έχει μπει… στον πάγο. Την ώρα που εκείνος φυλάει σκοπιές ετοιμάζεται να βγει στον αέρα το καινούργιο βιντεοκλίπ του, το οποίο γυρίστηκε σε περιοχή του Ασπρόπυργου λίγο προτού πάει φαντάρος. Το τραγούδι που οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Δημολίτσα είναι το «Δεν χωρίζουν οι καρδιές», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.

Στα πλάνα του κλιπ ο Κωνσταντίνος εμφανίζεται μεταξύ άλλων να οδηγεί ένα κόκκινο, κάμπριο αυτοκίνητο αντίκα. Σε αυτό συμμετέχει σε ρόλο guest το μοντέλο Ευτυχία Λαζάρου, το οποίο υποδύεται την αγαπημένη του.

 f4 10872811 10155106428365543 6292108036250615335 o

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...