Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Το (πράσινο) μέλλον θα έχει τον Μπεργκ!

Ο Σουηδός φορ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟ

Η αγάπη στο πρόσωπό του, η εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και η στήριξη που είχε από την πρώτη στιγμή, το καλό κλίμα στην ομάδα, αλλά και οι προοπτικές που υπάρχουν, κρατούν τον Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό.
Αυτά αποκαλύπτει ο ίδιος ο Σουηδός στράικερ, που «δέθηκε» με τα… πράσινα δεσμά μέχρι το 2018, καθώς χτες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (διπλασιάζοντας, σχεδόν, τις αποδοχές του).
Η επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους ήταν κάτι που αναμενόταν βέβαια, και η οποία είχε προαναγγελθεί, ωστόσο αλλιώς ηχεί στο φίλαθλο κοινό η επισημοποίηση του γεγονότος.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για τη μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018» ανέφερε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο αγαπημένος των οπαδών του Παναθηναϊκού ποδοσφαιριστής, παρουσία και του μάνατζέρ του (ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το πρωινό της ίδιας ημέρας), μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και έβαλε την υπογραφή του στα απαιτούμενα έγγραφα. Μετά τις τυπικές διαδικασίες, ο Μπεργκ εξέφρασε την ικανοποίησή του και προέβλεψε ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον για τον ίδιο και την ομάδα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά, και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Ολοι στον σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον» ήταν οι δηλώσεις του 28χρονου επιθετικού, που έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Λεωνίδα Βόκολο.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του «εκτελεστή» του «τριφυλλιού», η Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ έσπευσε να εκφράσει την ικανοποίησή της για το νέο συμβόλαιο του συζύγου της, ανεβάζοντας στο Instagram το εξής: «Είναι επίσημο! Το συμβόλαιο υπογράφηκε. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μένουμε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό» έγραψε αρχικά η Ζοζεφίν, ενώ ανάρτησε στη συνέχεια (στα ελληνικά): «Σας αγαπάμε!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Μπεργκ έχει ξεκινήσει έντονες επαγγελματικές δραστηριότητες στη χώρα μας, που τη λατρεύει.

Για την επόμενη εβδομάδα μεταφέρεται η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος αναμενόταν να υπογράψει αυτές τις ημέρες. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν πως το θέμα είναι καθαρά τυπικό, αφού ο νεαρός αμυντικός (που δηλώνει και οπαδός του «τριφυλλιού») έχει συμφωνήσει σε όλα.
Με γενική είσοδο έναντι 10 ευρώ (σε όλες τις άλλες θύρες εκτός από τη «10» και την «3» των επισήμων), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος με την Ξάνθη (το απόγευμα της Πέμπτης). «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα με την παρουσία μας και την ωθούμε στη νίκη μόνο με τη φωνή μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...